Kadınlar yanlış erkekleri tercih ediyormuş

Çünkü kadınlar o yamuk erkekleri düzeltmeyi kendisine görev edinmiş.illa düzeltip ,istediği kalıba sokacak.bunu bir ego,güç savaşı olarak görüyor.sonra da çevreye"bakın nasıl adam ettim"mesajını verecek:KK49:ama bu iş öyle olmuyor işte. Bazısı da macera falan arıyor herhalde

bir derdim var konusunu inceleyince şunu bile görürsünüz erkek kişi kıza yapmadığını bırakmıyor şiddet te dahil v.s v.s kız bırakmıyor bırakıp gitmiyor. birde şöyle diyor başkasına yorum yaparken kolay kendi başınızda olunca farklı olur v.s

ve lisede hep şahit olmuştum erkek kıza her türlü hakareti ediyor üstüne sürekli yönlendiriyor sanki komutan er ilişkisi ama kız bırakmıyor . bunun psikolojik sebepleri var hem öncesi hem sonrası erkek böyle yaptıkça kız gitmeyince kendisini bir halt zannediyor kız da bu adam çok üstün birisi diye düşünüyor muş

Türk erkeklerinin yarısı düzgün karakterli, şiddetten uzak olsa bile, kadınlarımızın yarısı yine şiddete meyilli adamlarla muhatap olmak zorunda kalacaklar. Ya da yalnız ölecekler
haklısınız ama o erkekler her ilişkilerinde böyle olmuş ve hep el üstünde tutulmuş kızlar ondan ayrıldıktan sonra bile arkasından çok iyi adam diye bahsediyor siz hiç böyle bir durum görmediniz mi bu adam her gittiği kızdan ters tepki alırsa ben anormalim diye düşünür ve kendini düzeltir.

O kadar boş ve saçma bir genelleme ki erkeklerden geldiğine şaşmamak lazım.
Kadınlar ve çocuklar babaları tarafından da öldürülüyor, seçmedikleri erkekler tarafından da öldürülüyor. Tecavüze uğruyor. Hatta bazen sırf o erkekleri seçmediler diye oluyor. Özgecan Aslan (nur içinde yatsın) minibüs şöförünü seçmiş miydi? Bırakın lütfen. Bunlar tamamen suçun önüne geçemeyip mağduru suçlama psikolojisi.
Hadi diyelim bi kadın ilişki yaşadığı bi erkek tarafından şiddet görsün. Siz yanınızdaki adamları 10 sene geçse tanıyabilir misiniz? Adam sinyal vermiş olsa bile bunu anlamak insan sarrafı olmak zorunda değiliz. Erkekler öldürmemeyi öğrenmek zorunda. Lütfen böyle kadınları suçlar tarzda konuşup onları haklı çıkarmayın.

haklısınız ama o erkekler her ilişkilerinde böyle olmuş ve hep el üstünde tutulmuş kızlar ondan ayrıldıktan sonra bile arkasından çok iyi adam diye bahsediyor siz hiç böyle bir durum görmediniz mi bu adam her gittiği kızdan ters tepki alırsa ben anormalim diye düşünür ve kendini düzeltir.
Nasıl canhıraş bir çaba içine giriyorlar, öküzlerinde iyi bir özellik bulacam diye. Yazık yav.

Genelleme cok yanlis olur ama bana gore bu egitimsizlikle alakali bir durum oyle egitimden kastim da yuksek okul lisans felanda degil en birinci temel aile terbiyesi ile baslayan bir egitim durumu çocuklarımıza insan sevmeyi canlilara zarar vermemeyi daha çocuk yasta ogretmeye baslamaliyiz
Aynen katılıyorum eğitim deyince insanlar yüksek eğitim li insanlar dan zarar gelmez diye bakıyorlar.Oranları hatırlayamadım ama üniv. mezunları arasında şiddet oranı daha yüksek çıkmıştı.Yani insan olmakla merhametle vicdanla alakalı.Yetiştiği ortam ve genlerde etkili bence.

var maalesef. evli adamlarla birlikte olan . para için fln. tabi ki şiddet vs haklı göstermıyor ama göz göre göre de bulaşmak mantıklı değil..
Öldürülen kız bu adamın evli olduğunu bilmiyordu belki -ki bilse bile asla cinayeti meşrulaştırmaz- Bir sürü evli olduğunu gizleyerek ilişki yaşayan adam var hemen kıza yasak aşk yaşıyor dememek lazım. Birini öldürmüş bir adam sonuçta evli olduğunu açık yüreklilikle söylediğini sanmıyorum hiç.

Meclisi dolduranlara düzgün kanunlar yap demek yerine, kadınları eve tıkmayı öğüt veren zihniyetle hiçbir yere varamayız. Kadınlar sokağa da çıkmasın o zaman.
nEE ? benim yazıma cevap olarak yazdıklarınla benim yazdığımın ne ilgisi var acaba?

Back
X