Kadinlara Ait Resimler

trsinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
120
4
96
Ankara
SIFIR BEDEN MANKENLER
20080115113304574_1.jpg

20080115113304574_2.jpg

20080115113304574_3.jpg

DOGRU MAKYAJ INSANI BU HALE GETITIR

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

VÜCÜT GELİŞTİRMEYE GİTMİŞ BAYANLAR

47523.jpg

47529.jpg

O beden olanlar ve kaslı olanlar çok itici gerçekten..

Makyajın yarattığı mucizevi değişimler ise yine karşımızda , süper değişimler...

ya kızlar bir şey dicem
bu sıfır beden durumu bence bir hastalık yaa
o ne öyle kemik torbası gibi
hiç istemem valla o hale düşmeyi
Türk kadını balık etli olacak bence

1.jpg

:1shok::1shok::1shok: Nasıl yani yaaa,

ayy bu kadın yağmura filan yakalanmasa baritatlicadiarzu

Bu 0 beden olarak nitelendirilen resimdeki kişilikler insan mı:1shok:

Parmak bebek gibi kalmışlar be:1shok:

ay şu sıfır bedenler ne kadar çirkin ama makyajlılar güzel yaf nasıl deşimiş onlar öyle

O beden olanlar ve kaslı olanlar çok itici gerçekten..

Makyajın yarattığı mucizevi değişimler ise yine karşımızda , süper değişimler...

Tamamen katılıyorum.Bazen güzelleşelim derken kendimizi mahvediyoruz.Bazen de gerçekten süper sonuçlar çıkabiliyor.Ama makyajı çıkarınca yine gerçeklerle yüzleşmek de yürek ister.

benim kardeşimde 0 beden ama böyle gözükmüyo sanıyorum bunlar çok uzunlar ondan. Hep sıfır olmak istemişimdir ama bunlar sıfır sa ben almayayım.

bir kadına bu kadar zayıflık yakışmıyor bence ne demişler kadının kalçalısı yemeyin salçalısışakkıdıkadın dediğin öyle dümdüz boru gibi olmamalı birazcık oradan buradan çıkıntıları olmalı tuttunmu eline birşeyler gelmeli ben erkek olsam bu 0 bedeni bir halt sana kadınlara yan gözle bile bakmam hafif balık etliler tecihimdirtatlicadiarzu

makyaja yorum yapmamışım aa olurmu heçşakkıdı aslına bakıldığında güzel yüz hatlarına sahip hanımlar ciltlerinde biraz bozukluk var oda makyaj boyamasıyla gerçekten harika olmuşlar bundanda anlaşıldığı üzere çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vadır sözü doğrulanmaktadır tabi makyajsız güzel olanlarda çok dez avantajlı fıstıklardı orası ayrı bi konujeyyarvücudunu geliştirmek adında odun yığınına dönen kadın müsveddeleri için yorum yapmayı bile gerek görmüyorum....

hanımların ciltlerinde biraz bozukluk var oda makyaj boyamasıyla gerçekten harika olmuşlar bundanda anlaşıldığı üzere çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vadır sözü doğrulanmaktadır....

Eskiden hep merak ederdim, bizim buralarda adettir kız istemeden önce hamama götürürlerdi. Demekki makyajsız halini görmek içinmiş.

:1shok::1shok::1shok:annecim bunlar ne yaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

bu mankenler çocuk reyonundan giyiniyorlar sanırım.0 beden saçmalığıda neymiş ya kadın dediğin azcık ele gelecek gibi olur demiş büyüklerimiz.
vücut geliştirmiş olan kadında sanki altı erkek sadece alıp bir kadın kafası oturtmuşlar gibi .çok kötü.erkeklerdede sevmem zaten.

bir kadına bu kadar zayıflık yakışmıyor bence ne demişler kadının kalçalısı yemeyin salçalısışakkıdıkadın dediğin öyle dümdüz boru gibi olmamalı birazcık oradan buradan çıkıntıları olmalı tuttunmu eline birşeyler gelmeli ben erkek olsam bu 0 bedeni bir halt sana kadınlara yan gözle bile bakmam hafif balık etliler tecihimdirtatlicadiarzu

bak sen beyaz torakıma.ne zayıflıyon kız ozaman .çık bakem gruptan.aylardır zayıflayacam diye rejimler yapıyon.a.s.

şaka bi yana çok kötüler yaaa.ben erkek olsam yatağıma almam onları beee.orası burası batacak soraaaa.

Back
X