Aşırı makyaj
Hızlı yemek yemeleri
Ter kokusu
Küfür etmeleri
Sigara içmeleri
Tırnaklarını yemeleri
bunlar arasından en çirkin olanı, ve en alışkanlık yaratınca vazgeçilemez olanı bence küfürdür. Sonuçta diğerleri de kötü tabii ama en azından sağlık açısından geçirilebilme durumu var. Benim bir arkadaşım vardı çok tırnak yerdi, acı oje kullandı, vazgeçti mesela..Hızlı yemek yemek bana kalırsa kötü bir problem değil yani. O biraz hakimiyet söz konusu. Aşırı makyaj, tiksindirici bir problem olabilir fakat problem yapmayan hatta bunu isteyen erkekler bile var. Sigara? İçen çok var, ama mesela ayakta erkek gibi içen ya da böyle şey gibi içen diyim anlayın, onlar çok sinir bozucu ama içmeyi bilenler de yok değil!... Ter kokusu, eger bir bayan buna dikkat etmiyorsa veya edemeyecek durumdaysa belki ama kendine bakmıyor, bakmak istemiyorsa sorun olur hele erkeklerin bulundugu bir mekanda.. En azından ufak da olsa yanında deodorant tasımalı. Ben cok insan biliyorum daha deodorant nedir bilmeyen mesela. Alerjisi olup da kullanamayan. Bunlar yadırganmamalı. Ama gel gelelim, küfür konusuna. Bir bayan asla küfür edemez, etmemeli. Hele erkekler ana bacı söverken, kızlar da onlara özenip sövmüyor mu, kanser oluyorum. Bu bildigin erkeklik özentisidir. Küfür eden kişiler bence ameliyatla erkek olsunlar en azından bayanları rezil etmezler.