Anket Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

• Ankete Katılan
    690
Kesinlikle " küfür "...

Ne olursa olsun bir bayana hiç ama hiç yakışmıyor yasakkelime

ter kokusu ne kadında ne de erkekte katlanılabilir bir şey. ayrıca insanların dikkatini çekmek için yapılan laubali ve basit hareketler ve aşırı dekolte insanı basit gösteriyor. çekici kadın bence zeki de görünmeli.

Aşırı makyaj
Hızlı yemek yemeleri
Ter kokusu
Küfür etmeleri
Sigara içmeleri
Tırnaklarını yemeleri

bunlar arasından en çirkin olanı, ve en alışkanlık yaratınca vazgeçilemez olanı bence küfürdür. Sonuçta diğerleri de kötü tabii ama en azından sağlık açısından geçirilebilme durumu var. Benim bir arkadaşım vardı çok tırnak yerdi, acı oje kullandı, vazgeçti mesela..Hızlı yemek yemek bana kalırsa kötü bir problem değil yani. O biraz hakimiyet söz konusu. Aşırı makyaj, tiksindirici bir problem olabilir fakat problem yapmayan hatta bunu isteyen erkekler bile var. Sigara? İçen çok var, ama mesela ayakta erkek gibi içen ya da böyle şey gibi içen diyim anlayın, onlar çok sinir bozucu ama içmeyi bilenler de yok değil!... Ter kokusu, eger bir bayan buna dikkat etmiyorsa veya edemeyecek durumdaysa belki ama kendine bakmıyor, bakmak istemiyorsa sorun olur hele erkeklerin bulundugu bir mekanda.. En azından ufak da olsa yanında deodorant tasımalı. Ben cok insan biliyorum daha deodorant nedir bilmeyen mesela. Alerjisi olup da kullanamayan. Bunlar yadırganmamalı. Ama gel gelelim, küfür konusuna. Bir bayan asla küfür edemez, etmemeli. Hele erkekler ana bacı söverken, kızlar da onlara özenip sövmüyor mu, kanser oluyorum. Bu bildigin erkeklik özentisidir. Küfür eden kişiler bence ameliyatla erkek olsunlar en azından bayanları rezil etmezler.

Küfür etmesini onayladım ama ter kokusuda tam bir fiyasko diye düşünüyorum insan kendisinden iğrenir bence ve küfür etmesi bırakın bayanı erkeğe bile yakıştırmıyorum

bence de ter kokusu en kötüsü ama hem kadın hem erkek çekiciliğini konuşmaya başlayınca kaybedebilir!
insanın konuşması çok belirleyicidir bence!

ter kokusu gerçekten kötü oluyo. nekadar güzelde olsa çekicide olsa bi bayandan ter kokusu veya başka kötü bi koku aldımmı benim için fosss diye sönmüştür.

Kesinlikle hepsi ama bende ter kokusu ve küfür arasinda kaldim oyum küfüre, ne olursa olsun bir bayanin agzina yakismiyor, hos erkegede yakismiyor da neyse.

Çok bilmişlik bence.Bazen öyle kızlar görüyorum ki,toplum içinde bile bas bas bağırıp konuşuyorlar ve anlattıklarından anlıyorum ki IQ seviyeleri oldukça düşükkaydirigubbakcemile3

Bir de aynı tip kızlar..Bavul gibi bir çanta,dümdüz saçlar,converse vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…