Kadınları Olduğundan Yaşlı Gösteren Şey Nedir?

bence önnce kiloo bi kadında kilo varssa oldugundan yaşşlı durur..
vee çok sarı röfleli şçlarrrr
aşırıı makyaj.........
altın takılar,

katsız düz kesimler ve belli bi yaştan sonra bele kadar uzanan saçlar bir kadını çok aşırı derecede yaşlı gösteriyor

bazı insanları kızıla boyanmış saç da yaşlı gösteriyor...
ama dikkat edin "bazılarını" diyorum herkesi değil...

Katılıyorum..
Ayrıca kendimden biliyorum..
Her renk oldu saçım ama kızıldan büyük gösteren renk yok bence.. Tabi kızılın her tonu değil..

Sarı saç, ince alınmış kaşlar, kilo (özellikle basen bölgesi), koyu renkli makyaj... Bunlar da benim gözlemlediklerim.

Yani sarı saçlı, incecik alınmış kaşlar ve ağır tonlardan oluşan makyajı düşünün bir de tatlı bir kumral, normal kalınlıkta kaşlar ve nude tonlarda yapılmış aydınlık bir makyaj düşünün. En az 5 yaş, yaşına göre en fazla 10 yaş genç gösterir bu dediklerim. Yaşına göre dediğim 20 yaşında biri yapsa 25; 25 yaşında biri yapsa 35 gösterebiliyor bazen. Çok gördüm öyle fotoğraflardan falan, şahitli ispatlı yani, hehehe =))

en başta kilo
çok klasik giyinmek
çok aşırı makyaj
sarı röfle,saç
kıpkızıl saç
cildine bakmamak..

Çok güzel bi topik kıslarr, bence kadını yaşlı gösteren yorgun surattır. Göz altındaki torbalar, morluklarr, kuru cilt kendi haline bırakılmış saçlar. En az 3-4 yaş fark atar.
Saç rengiyle kiloyla bence hiç alakası yok, yapıyla alakalı, nee şişmanlar tanıyorum binlerce mankene posta koyarr, o gerilmiş suratları bebek gibi gözüküyor, bazende manken gibi olmak isteyip haddinden zayıp olanlarr acayip yaşlı gözüküyor kemik yapısının çok aşırı belli olması hiç hoş olmuyor. Röfleli ve açık saç rengi demişsiniz bence çok alakasızz rusları örnek alın hepsinin açık renk saçları varr bide üstüne röfle yaptırıyorlarr hepsi bebek gibii bence tene uyumlu saç rengi olmalı. Esmer kara kaş kara göz bayanın röfle yapması kötü durur tabi. Bence siyah olsun Sarı olsun katsız düz fönlü saçlar genç gösteriyor. Saç, makyajda 2-3 yaş far atar.
Giyim çok fazla yaşlı göstermez diye düşünüyorum 1-2 yaş fark olur. Çok güzel bi suratı olan bakımlı saçları olan diri canlı gözlerle bakan biri ne giyerse giysin güzeldir, Giyim en son plan bence.
Bide en önemlisi şu varki neyseniz odur, yılların yorgunluğu suratınıza vurmuşsa en fazla olduğunuz gibi gözükürsünüz, genç kalmanın en byük kuralı GAMSIZ OLMAKKK hayatı fazla takmamak çok ağlamamak gözlerinizin ferine, heleki çok düşünmemek saçlardaki beyazlara yazık o kdar boyanıyoruz giyinip kuşanıyoruz, dıştan süslüyoruz püslüyoruz ama iç dünyamızıı besleyemiyoruzzz.:82:

bence mutluluk her zaman genç gösterir...ya belki de ışıltı yaşlı gösterebilir ben 26 yaşındayım ama topuklu ayakkabı pırıltılar etekler makyaj vazgeçemiyorum topuklu giymezsem bayan gibi hissetmiyorum sanki ama genç göründüğümü söylerler..bence bazı şeyler mesela açık ayakkabı içine çorap giymek saçın dışa doğru fön çekilmesi sarı saçlılar yaşlı gösteriyor

ben röfleli saçın olduğundan yaşlı gösterdiğine katılmıyorum.eğer dip röflen gelmediyse tabi,bende hep aksini düşünürüm mesela koyu renkli saçlara sahip kadınlar bana hep olduğundan yaşlı gelir.çünkü koyu saçın yüz kusurlarını kapatmadaki başarısızlığı inkar edilemez bi gerçek.bide 45 yaş üstü kadınların upuzun saçlarla dolaşmasıda olduğundan yaşlı gösteren bi faktördür bence

mesela megan fox ile aysun kayacı arasında 6 yaş fark var ama megan fox aysunun annesi gibi duruyo

hepsi iyi hoş işnsan yıllardııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr aynı olan saç renginden hiç sıkılmaz mı degişikliklere yenileklere açık olmaz mı farklı bir seçenegin kendine daha çok yakışabilecegi ihtimalini vermez mi açık ya da koyu yaparsa yüzüne ışıltı olabilecegi şansını tanımaz mı ??? ben de şimdi bunları merak ettim
ya da artık yaş32 çıkan beyazlardan rahatsız olmaz mı ?
sakın yanlış anlaayın ben de saç konusunda çok muhafazakarım herşeyi yapar onlarda degişiklikten çekinirim ya da yıpranacaklar diye kıyamam ;lakin bu kadarı da hani yaşlı ninelerin hep iki belik yapmaları gibi klasikçi olmak da yaşlı göstermez mi diye düşündürdü beni sizin nazarınızda hiiiiiç yenilik yapmayanlara sormuş olayım ...............

Son düzenleme:
bence kahverengi giyim çok yaşlandırıyor insanı.ve açık renk saç.benim saçlarım koyu siyahtı ve herkes şaşırırdı,çok küçüksün sen daha derlerdi.sonrasında saçımı platin yaptım binbir işkenceyle.sonuç:birkaç yaş birden atladım:)

aşırı kilo ve bakımsız cilt doğal olmayan kaşlar...
öyle örneklerle karşılaşıyodum ki hastanede çalışırken
gencecik adamların yanında yaşlı duran kadınlar
teyze derdim kadın çıkardı 25-30 yaşında ama aşırı kilolu mat bi cilt
giyimde önemli tabi çok bol giyinmek özensiz giyinmek de etken
ben röflenin ve kısa saçın da yaşlı işi olduğunu düşünürüm hep
ailemde bütün kadınlar beyazları belli olmasın diye röfle yaptırdığından belki de
ama koyu ve uzun saç daha taze bi görünüm veriyo bana göre
röfle hep makyaj isteyen bişey sonuçta yoksa ruh gibi dolaşmak da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…