Kadınları Olduğundan Yaşlı Gösteren Şey Nedir?

bazı insanları kızıla boyanmış saç da yaşlı gösteriyor...
ama dikkat edin "bazılarını" diyorum herkesi değil...

Kilo ne yazık ki her kadını olduğundan yaşlı gösteriyor
Yüzüne gitmeyen makyaj
Yaşına uygun olmayan giysiler
Saç şekli ve rengi..

mrb.bence insanın yüzüne gitmeyen bi saç modeli yüzden ve göbeekten alınan kilolar büyük gösteriyo.kotta giysen sporda giysen bence bunlar düzelmeden kimse genç görünmez.ayrıca neden yaşımız belli olmasınki heryaşın bence ayrı bi güzelliği var.tek sorun bence kilo.her yaşta sağlıklık ve dinç görünmek istiyosak kilo alamamalıyız.. bu benim fikrim artık bilemem ne dersiniz

kesinlikle kilo yaslı gösteriyor
röfleli saçlar çok koyu kızıl saclar koyu renk makyaj abartılı takılar insanı yaslı gösteriyor
giyim tarzıda çok önemli ve dümdüz pırasa gibi uzun saclarda yaslı gösteriyor

kadını gerçekten yaşlı gösterenşey çökmüş mutsuz yüzler bence ....:1closedeyes:

1- çok kilolu ve göbekli olmak yaşlı,......................... hafif kilolu ve bakımlı olmak genç gösterir (genç irisi gibi)
2- fazla makyaj ve özellikle canlı renkli makyj yaşlı,... bakır, uçuk pembe ve gri genç gösterir.
3- klasik renkler yaşlı .............................................ara renkler daha genç gösterir.
4- yaşına göre hanımanne giyinmek yaşlı..................yaşının 10 yaş altı ve şık giyinmek genç gösteriri.
5- çok sade olmak bazen yaşlı içigeçmiş yaşlı.........aksesuar ve iri takılar genç gösterir.
6- KULLANDIĞINIZ KELıMELER VE ıFADE TARINIZ BıLGıLı OLMAK GENÇLıK ıKSıRıDıR.
benden bu kadar şimdilik aklıma gelenler bunlar birde çok renkli, kesinlikle kıyafetinize birebir uyan ve düz renkli eşarplar daha genç gösterir tabiki tavırlar çok önemli.

gıyım tarzı ve saç modelı kadını yaslı veya genç gosterebılır..saç rengıde...

Bence en önemli unsur kilo daha sonra saçın rengi ve yapısı geliyor. Sarı saç gerçekten de yaşlı gösteriyor. Saçın parlaklığı gençlik açısından çok önemli. Boyanmamış saç doğal parlaklığa sahipse çok daha genç gösteriyor.

Kıyafet filan da bir yere kadar önemli. Yani tamamen siyah giymenin yaşlı gösterdiğini düşünmüyorum. tecrübeyle sabit. :) Belki daha ciddi gösterebilir ama yaşlı değil.

Cildin parlak ve yumuşak görünmesi ve fondöten sürmemek de genç bir görüntü sağlıyor. Hafif bir mineral makyaj ve şeftali tonlarında allık çok taze duruyor. Sonra gözaltlarında şişlikler olmaması da önemli. Ve doğal görünümlü kaşlar.

Bu arada ben 32 yaşındayım yakında 33 olacağım. Anneyim. Hala işe yeni girip girmediğimi soranlar oluyor. Yeni girenler 22-23 civarı oluyorlar. kaydirigubbakcemile2

Beslenmeme çok önem veririm. Sebze ve meyve tüketirim, sigara yok, içki kesinlikle yok. Düzenli uyumaya çalışırım. ımkan buldukça yürürüm. Spor yapmaya çalışırım. Kilomun da asla belli sınırları aşmamasına dikkat ederim. Saçlarımı hiç boyamadım. Boyamayı da düşünmüyorum. Bir de kendimi hiç bırakmıyorum sanırım yaşama sürekli sarılmak da işe yarıyor.

En başta fazla kilolar,
yaşına uygun olmayan giyim tarzı,
abartılı ve yanlış makyaj seçimi bence kadınları daha yaşlı gösteriyor..

Kızlar 28 yaşındayım ama beni görenler en fazla 20-21 sin derler:)Ama bununda bir bedeli var tabi, kiloma dikkat ediyorum kilo kadını olduğundan büyük gösteriyor, ağır makyaj koyu renk rujlar parıltılı açık renk farlar hele kalitesiz farlardansa acaip yaşlı gösteriyor benden söylemesi , spor giyinmekte çok etkili, koyu saç renkleri genelde daha genç gösteriyor bayanları, tabiki en önemliside genetik faktörler aileden ne geldiyse önemli olan o sporla diyetle estetikle falan en fazla 10 yaş genç gösterebilirsiniz.

Walla seni kendimde gördüm, aynen katılıyorum sana yalnızca ben daha çocuk doğurmadım:)içki sigara yok, yürüyüş meyve sebze yemek, saçlarımı boyamamak ve hafif makyaj bunları bir hayat tarzı haline getirmek mühim olan.

:) Bir de yazmayı unutmuşum günde mutlaka en az 2 litre su içillmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…