Bence en önemli unsur kilo daha sonra saçın rengi ve yapısı geliyor. Sarı saç gerçekten de yaşlı gösteriyor. Saçın parlaklığı gençlik açısından çok önemli. Boyanmamış saç doğal parlaklığa sahipse çok daha genç gösteriyor.
Kıyafet filan da bir yere kadar önemli. Yani tamamen siyah giymenin yaşlı gösterdiğini düşünmüyorum. tecrübeyle sabit. :) Belki daha ciddi gösterebilir ama yaşlı değil.
Cildin parlak ve yumuşak görünmesi ve fondöten sürmemek de genç bir görüntü sağlıyor. Hafif bir mineral makyaj ve şeftali tonlarında allık çok taze duruyor. Sonra gözaltlarında şişlikler olmaması da önemli. Ve doğal görünümlü kaşlar.
Bu arada ben 32 yaşındayım yakında 33 olacağım. Anneyim. Hala işe yeni girip girmediğimi soranlar oluyor. Yeni girenler 22-23 civarı oluyorlar. kaydirigubbakcemile2
Beslenmeme çok önem veririm. Sebze ve meyve tüketirim, sigara yok, içki kesinlikle yok. Düzenli uyumaya çalışırım. İmkan buldukça yürürüm. Spor yapmaya çalışırım. Kilomun da asla belli sınırları aşmamasına dikkat ederim. Saçlarımı hiç boyamadım. Boyamayı da düşünmüyorum. Bir de kendimi hiç bırakmıyorum sanırım yaşama sürekli sarılmak da işe yarıyor.
Walla seni kendimde gördüm, aynen katılıyorum sana yalnızca ben daha çocuk doğurmadım:)içki sigara yok, yürüyüş meyve sebze yemek, saçlarımı boyamamak ve hafif makyaj bunları bir hayat tarzı haline getirmek mühim olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?