Kadınları Olduğundan Yaşlı Gösteren Şey Nedir?

makyajsız sarı saç..
gri tondaki giysiler..
diz altı etek..
başörtüsü..
çok koyu makyaj..
aşırı kilo..

Ağır makyaj
Kuaförde çok uğraşıldığı belli olan,spreyli saçlar
Mat saçlar
Gençlerde röfle ve gölge atmak,ileri yaşta kızıl ve bakır saç
Koyu renk ve ara tonlarda giyinmek.Örneğin gri,asker yeşili ve toprak tonları ara tonlardır.
Fit olmayan vücutla dar veya açık giyinmek.Sarkmış ve kalın kollarla askılı giyinmek
Fazla takı takmak
Modanın gerisinde kalmak,özellikle demode ayakkabılar
30 u geçtiği halde liseli kızlar gibi giyinmek
Kalın veya kızıla kaçan ten rengi çorap

Yaşına uygun olmayan tarzda bir giyim çizgisi
abartılmış makyaj
ve illla sarı olmak için yakışmadığı halde sarıya boyanan saçlar ....

Sarı saç ve solaryum kombinasyonu

Tek başına solaryum - ki zaten cildi feci derecede yıpratıyor

yaşlıların kullanacağı cinsten ağır abiye güneş gözlükleri - kenarları kalın marka damgalı süslü leopar desenli falan... haksızlık etmek istmem ama pekçok genç kız 40 yaş için olan gözlükleri takıyor ve yaş bir anda atıyor ne zaman çıkıyor o gözlükler yaş geri küçülüyor

çok uzun tırnaklar ve özellikle uzun yuvarlak törpülenmiş tırnağa sürülen kırmızı renk oje de kart bir görünüm veriyor. Küt törpü gene daha iyi.

Sarı sacın herkesi yaslı gösterdigine inanmıyorum ten rengi, kas ve göz rengi de cok önemli faktörler.
Söyle bir sıralama yaparsak;
Gencecik kızlarımızın yay gibi kaslara sahip olmaları ki, ben yası kac olursa olsun bu tarz kas tipini kimseye yakıstıramıyorum.
Boya küpüne düsmüs gibi makyaj yapmaları. Özellikle günlük yasamda simli, parlak parlak seyler kullanmaları.
Allı, pullu kıyafetler, takıları bir arada kombinlemeleri..
Yanlıs giyinmeleri ( vücut tipini, yasını baz almadan )

yanlış makyaj, koyu renklerde klasik giyim, saç modeli(koyu renk saça sarı röfle, sarı saç, orta yaş kadınların tarzında bukleler vs.) vs. vs. en önemli faktör saç bence

genellikle kısa kesilmiş saçlar, bakımsız yüz, beyazları çıkmış saçlar, üste tam oturmayan pantolonlar, sivri burunlu platform topuklular bayanları yaşlı gösteriyor

Fiziksel sebepler bi nebze kapatılır da ruhsal çöküntü yaşayanlar hakkaten yaşına ekstradan birkaç yaş koymuş gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…