- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi Nil desperandum
-
Erkekler çok gururlu bu konuda sorma.
Ayrılmak isteyen sevgilisini, karısını öldüren de hep kadınlar zaten.
çok özenilen avrupada yaşamış ,5 lisan bilen bay medeniydi bunu yapan!öyle ,kişiliksiz yobaz diye insanlara tepeden bakan!Derin bir Ohhh cektim inan :)
Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin tosuna (maşallah )
Erkekler çok gururlu bu konuda sorma.
Ayrılmak isteyen sevgilisini, karısını öldüren de hep kadınlar zaten.
Buyuk konuşmayın.Turk kadınları genelde bakıre olarak evkenıyor.Herşeyı eşinde tadıyor.Ayrılmak kolayndeğil ayrıca boşanmıs kadına hala kotu bakıyorlar gunumuzde.Ayrıca anneler babalar da boşanma ıstemıyor,zorluyorlar.Yanı hala cahılız hala 3. sınıf ulkeyız.kadınlar ne yapsın?Bazı üyeleri görüyorum, kocaları boşanmak istedi diye dünyanın en kötü insanı oluyorlar. Neden ki? Evet insan severek evleniyor ama sevgi bir noktada bitebiliyor, kesinliği yok ki bu işlerin, ölene kadar aynı kişiyle evli kalacaksın zorundasın gibi…Evlendikten sonra uyum olmadığı görülebilir, eşler birbirinin hoşlanmadığı şeyler yapabilir, sevgi bitebilir eeeee bu durumda zorlamanın alemi nedir? Medenice ayrılırsın, herkes kendi yoluna gider. Sülük gibi adama yapışmak, boşamıcam süründürücem tripleri neden? Çocuk yoksa nafaka istemek neden?
Bugün kocam bana seni istemiyorum desin, ikiletmem bile lafını, hemen boşanırım. Kendisine yeni hayatında mutluluklar dilerim ayrılırım. Bu kadar basit. Kocası boşanmak istedi diye hayatı kendilerine ve eşlerine zindan edenlere soruyorum: yazık değil mi ikinize de? Sizi istemeyen adamı niye zorla tutmaya çalışıyorsunuz, tutamazsınız da zaten. Edebinizle, öz saygınızı kaybetmeden ayrılmayı becerin lütfen…Haaaa bir de ben nerde hata yaptım diye düşünüp öz eleştiri yapın, sanırsın hep erkekler hatalı kadınlar %100 mükemmel…Yok öyle bir şey…Hatalarınızı görün ki öz eleştiri yapıp bir dahaki ilişkide aynılarını tekrarlamayın.
Abla tavsiyesi......
çok özenilen avrupada yaşamış ,5 lisan bilen bay medeniydi bunu yapan!öyle ,kişiliksiz yobaz diye insanlara tepeden bakan!
Valla benim aklıma tek maddiyat geliyor. Adamda para varsa ondan vazgeçmek zor gelir.
Buyuk konuşmayın.Turk kadınları genelde bakıre olarak evkenıyor.Herşeyı eşinde tadıyor.Ayrılmak kolayndeğil ayrıca boşanmıs kadına hala kotu bakıyorlar gunumuzde.Ayrıca anneler babalar da boşanma ıstemıyor,zorluyorlar.Yanı hala cahılız hala 3. sınıf ulkeyız.kadınlar ne yapsın?
Ben de bu konuyla ilgili bişeyler yazmak isterdim kendi hayatımdan, ama şimdi bana da gurursuz yaftası yapıştırılır mazallah
Sen haklısın, sensin ağam, sensin paşam.
İstediğin gibi Oldu mu yorum ABLACIM?
Yok ben bekarım zaten.ama kadınlar oyle goruyor yanı gelınlıkle gırdıgın evden kefenle çıkıcaksın.Hala boyle dusunuyorlar.Her şeyi Türk erkekleriyle tatsanız ne tatmasanız ne ablacım, neyse daha fazla yazmayayım
gurursuz değilim...Tabi ki beni istemeyen bir adamın yanında 2 dk durmam.Ama oyuncak mı bu evlendik, hadi bitti güle güle. Değişmedi mi hiçbir şey benim hayatımda? Dul olarak yaşamak zorunda bırakılıcam mesela.Ne için? O nasıl kocalık yaptıysa sende kadınlık yaptın, yemeği çamaşırı ev işi vs.Bir de boşanınca kadın daha mağdur kabul edelim.Toplumumuz açısından özellikle. Bir bedeli tabi ki olmalı.Seni bekar hayatından çekip alıp sonra bıraktığı yer aynı yer değil. Hele hele de aşk adı altında arada başka ka***r varsa hadi siz gidin bi güzel sevişin ben aradan çekiliyorum mu diyeceğiz, gururluyuz adı altında?
Kocanla sorun yasamadigin icin bosananlari anlayamiyor olabilirsin belki. Bir kizin oldugunu dusun, okuttun is sahibi oldu 28 inde evlendi 2 3 sene sonra anlasamiyoruz anne dedi. Bosandi. Icin acimayacak mi? Prenses gibi yetistirdigin kizina bu reva miydi? Belki bir daha evlenemeyecek, belki bosandi diye insanlar canini sikacak seyler yapacaklar ima da bulunacaklar. Herkes coluk cocuga karisirken o tekrar basa dondu. Evet hayatta herseye hazirlikli olmali insan ama bir insan oldugunde nasil onu geri getiremiyorsak, kurulan hayallerin yikilmasi sonrasinda tekrar o hayallere inanmak zor olabilir. Bu nedenle bu aci tecrubeyi yasayan insanlarin tepkileri bize abartili gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?