Kadınlarımız neden bu kadar gurursuz?

Malesef her kadın ayaklarının üzerinde duramıyor ,eşine mahkum oluyor üzerine de çocuk varsa kadın napsın eli mahkum o kocaya katlanıyor.
Şahsen eşim bana seni istemiyorum artık dese ben sizin gibi yapamam neden,niçin?sebebini sorarım. En azından bunu kızım için sorarım.
Ama baktımki beni kesin kararlı bir şekilde istemiyor salya sümük ağlayıpta nolur beni bırakma dedem tabiki .
Her ne yaparsa yapsın eşlerine çoook mahkum kadınlarımızda sayısı oldukça fazla bunu görmezden gelemeyiz.

Buyuk konuşmayın.Turk kadınları genelde bakıre olarak evkenıyor.Herşeyı eşinde tadıyor.Ayrılmak kolayndeğil ayrıca boşanmıs kadına hala kotu bakıyorlar gunumuzde.Ayrıca anneler babalar da boşanma ıstemıyor,zorluyorlar.Yanı hala cahılız hala 3. sınıf ulkeyız.kadınlar ne yapsın?

Ben de bu konuyla ilgili bişeyler yazmak isterdim kendi hayatımdan, ama şimdi bana da gurursuz yaftası yapıştırılır mazallah
Sen haklısın, sensin ağam, sensin paşam.
İstediğin gibi Oldu mu yorum ABLACIM?

çok özenilen avrupada yaşamış ,5 lisan bilen bay medeniydi bunu yapan!öyle ,kişiliksiz yobaz diye insanlara tepeden bakan!

Boşver cnm senin yavrun saglikliya gerisi boş
Benimde bir oğlum var 14 yaşında allah uzun ömür versin
Hickimse onlardan kıymetli değil
Ama su da varki hasta evladiyla ilgilenmeyen insan değil benim nezdimde

Valla benim aklıma tek maddiyat geliyor. Adamda para varsa ondan vazgeçmek zor gelir.

para için arada duygusal bağ olmayan biriyle yatmak... neyse bişey demeyeceğim. sadece bu toplumda kadın olarak hep ahlaklı, hep doğru, hep fedakarız ama para için sevmediğimiz adamlarla evlenmekte, sevilmediğimiz adamlara yapışmakta üstümüze yok.

Yakin zamanda bosanmis biri olarak yaziyorum
20yillik evlilik ve 4 cocuk ve ex hic bir zaman disarda calismami istemedi hep karsiydi ,ben evde onun muhasebe islerini yuruttum
Sonrasi baskasini buldu ve tabiki inkar etti hani oyle karsima gecip baskasi var seni istemiyorum deyip bosanalim deseydi keske
alinindan operdim cesaretinden dolayi
ama o kahpeligi secti hem aldatti,hem sonuna kadar inkar etti ,hem yillarin birikimini (mal varligi) benim uzerimden alabilmek icin yapmadigi oyun kalmadi orda cocuklarini hice saydi
artik hayatimi yasiycam diye
E bende kuzu kuzu buyur hayatini yasa diye herseyi ona birakip 4 cocugumu alip artik o gururu ye ye bitmezdi hem bana hem iki buyuk kizim universite egitimi aliyor o gururla doyardik artardi bile
Birde millete gidip benim karim kafayi yedi onu aldattigimi saniyor diye beni deli gibi gostermeye kalkti
ya hangisini anlatayim
Ne gururu
Hnagi adam yada allah askina kac tane adam karisinin karsina gecip insanca ayrilmayi teklif ediyorki kadinda insanca bosansin
Su gurur diyenlere bende kocaman bir sacmalamayin diyorum
herkesin yasadigi sartlar,cevre,yasanmisliklar ayni degil
Kimse kalkip baskasini gurursuzla suclamasin
Gurur diyen kadinlar kocalarindan emin olan kadinlar
sinirlerim zipladi eskileri hatirladim yine

Her şeyi Türk erkekleriyle tatsanız ne tatmasanız ne ablacım, neyse daha fazla yazmayayım

Ben de bu konuyla ilgili bişeyler yazmak isterdim kendi hayatımdan, ama şimdi bana da gurursuz yaftası yapıştırılır mazallah
Sen haklısın, sensin ağam, sensin paşam.
İstediğin gibi Oldu mu yorum ABLACIM?

Yapmayın kızlar bir Tavşan bir siz iş yerinde kendi kendime gülüyorum

Ben böyle kesinlikle böyle olmalı aksi olduğu takdirde şu olur tarzındaki konulara anlam veremiyorum.
Nasıl olabilir ki böyle birşey?
Bir miyiz ki hepimiz?
Hepimizin şartları,imkanları ve tabiki cesareti eşit mi?
Bakın atıyorum ben ayda 10bin lira kazanıyorsam,çocuğum olsa dahi kimseye muhtaç değilim demektir. Bu durumda gidebilirim gayet arkama bakmadan,nafakası da batsın diyebilirim değil mi? Burada bana tek gereken şey cesaret olur.
Birde şöyle düşünelim;
Asgari ücretle çalışıyorum, çocuğumda var,ailem boşanmamı istemiyor,boşanmam durumunda eve almayacaklarını yada sadece beni alabileceklerini ifade ediyorlar. Cocuğumu istemiyorlar,bende gurur yapıp nafakasi yere batsın mı demeliyim bu durumda? Asgari ücretle ev tutup, çocuğumun karnını doyurabilirmiyim en basidinden?
Bence mümkün değil.
Gönül ister ki hiçbir kadın kimseye muhtaç olmasın,kolunda altın bileziği olsun,kendi ayaklari uzerinde dursun ama olmuyor işte bu böyle olmalı demekle.
Bu saatten sonra yapabileceğimiz tek şey,kendi çocuklarımıza kendi ayakları uzerinde durabilecekleri şartları oluşurmak,doğru yönlendirmek. Başkada hiçbirşey yapamayız.

gurursuz değilim...Tabi ki beni istemeyen bir adamın yanında 2 dk durmam.Ama oyuncak mı bu evlendik, hadi bitti güle güle. Değişmedi mi hiçbir şey benim hayatımda? Dul olarak yaşamak zorunda bırakılıcam mesela.Ne için? O nasıl kocalık yaptıysa sende kadınlık yaptın, yemeği çamaşırı ev işi vs.Bir de boşanınca kadın daha mağdur kabul edelim.Toplumumuz açısından özellikle. Bir bedeli tabi ki olmalı.Seni bekar hayatından çekip alıp sonra bıraktığı yer aynı yer değil. Hele hele de aşk adı altında arada başka ka***r varsa hadi siz gidin bi güzel sevişin ben aradan çekiliyorum mu diyeceğiz, gururluyuz adı altında?

Kocanla sorun yasamadigin icin bosananlari anlayamiyor olabilirsin belki. Bir kizin oldugunu dusun, okuttun is sahibi oldu 28 inde evlendi 2 3 sene sonra anlasamiyoruz anne dedi. Bosandi. Icin acimayacak mi? Prenses gibi yetistirdigin kizina bu reva miydi? Belki bir daha evlenemeyecek, belki bosandi diye insanlar canini sikacak seyler yapacaklar ima da bulunacaklar. Herkes coluk cocuga karisirken o tekrar basa dondu. Evet hayatta herseye hazirlikli olmali insan ama bir insan oldugunde nasil onu geri getiremiyorsak, kurulan hayallerin yikilmasi sonrasinda tekrar o hayallere inanmak zor olabilir. Bu nedenle bu aci tecrubeyi yasayan insanlarin tepkileri bize abartili gelebilir.

Katılıyorum, senden gönlü geçmiş bari saygı duysun,evlilik iki kişinin istemesiyle gerçekleşir bir tarafın istememesiyle biter, elbette bu dürüst bi şekilde ben boşanmak istiyorum dediğinde geçerli, aldatma varsa ve ben bunu belgelersem tazminat alırım elbette, çirkinleşirim

Aldatma durumunu es geçiyorum ama bir kere evlendi diye boşanmaya hakkı yok mu yani, artık sevmiyorum deme hakkı yok mu

Bakın böyle yapmayın bu kadar dramatik bakmayın. İlişkiler başlayabilir, bitebilir.

Hayatın mihenk taşına evlenmek derseniz, tabi ki boşanınca başa dönmüş oluyorsunuz. Ama hayatı evliliğe endekslemezseniz bu şekilde bakmazsınız.

Çoluk çocuklu cümleye hayret ettim, b.k gibi sevgisiz bir evliliğe çocuk getirmek elalemin konuşmasından daha mı iyi? 28 oldum herkes çocuk yaptı ben de yapayım diye aldatan sevmeyen birinden çocuğu mideniz alır mı gerçekten? Bu kadar mı elalem odaklı yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…