Kadınlarımız neden bu kadar gurursuz?

Son durumumuda yazayim
Ex e iyilik yapip gururlu davranmadim evet ben gururlu bir kadin degilim iyikide olmadim
Neden 20 yili hice sayarak beni ve cocuklarini umusamayan bir ortalik f..... bizi degisen brine meydani birakayimki
Onca dava atlattik ,kredi borcumuzu kapattik kendi istedigime iki daire satarak borcumuzu bitirdik
ex oturdugum binaya illa sevgilisini getirmek istiyordu sonuna kadar mucadele ettim ve cok sukur gozlernde kaldi
buyuk kizim ana okulu ogretmenligi kucugu tip okuyor
binanin kiralik gelirlerini ben aliyorum ve ohh miss cocuklarimla bol bol harciyorum
her seyi inkar eden o ex olucak adam o kadinla ilskisi gunyuzune cikti kimseye bakacak yuzu kalmadi
ben rahatim cok sukur ama o surunuyor cok sukur
tek uzuldugum 7 ysindaki kizim babasina cok duskundu
3 yasinda oglum ise baba olucak rezili tanimiyor
son duyduklarim ise dogruysa metresinden buyuk bir kazik yemis ve ortalarda yuzu gozu cokmus yikilmis bir sekilde dolastigi
oh olsun diyorum
Eger ben gurur yapip gitseydim simdi o k..... keyif yapicak ben 4 cocugumla surunucektim
ama cok sukur allah o firsati vermedi sehir mezkezinde 300 m lik evimde 2 cocugumla yasiyorum
onlarda catliyor buna
buyrun simdi bana gurursuz desinler cokta tin

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu hayatta tek yapmayacagım şey büyük konuşmak ben az dedim siz çok anlayın saygılar...

Dayanamadım gene bak ya...
İnsan sınanmadığı günahın masumudur ya burdaki de o hesap.
Sen yaşamadığın bi durumu ya da acıyı, taraflarda bıraktığı tahribatı nerden biliyosun da böyle aşağılar gibi yorum yapıyosun, hadi bi konuya yapılmış olan yorumu da geç, üyeler üzerinden konu açıyosun hem de hakkında konu açtığın kadınları anlamaya bile çalışmadan üstelik...
Bravo bizim güzel kadınlar kulubune, ben de dahil tür tür insan görüyoruz, hepsini bi araya toplayabilmek meziyet doğrusu...

Son düzenleme:
öncelikle attığınız başlık o kadar İĞRENÇ ki.

bir çok fikrim var tabi, ama bu başlık yüzünden, yazmak içimden gelmedi.

umarım sizin başınıza geldiğinde, gayet relax, sakin karşılayıp, boşanma davası sabahında beraber kahvaltı edecek, arkasından davada anlaşmalı bosanacak eşlerdensiniz. BRAVO EN İYİ EŞ, EN MÜKEMMEL EŞ SİZSİNİZ..

şu kadar senelik hayatımda ne kadar büyük konuştuysam, hepsini tek tek yaşadım.

BENDEN DE SİZE KARDEŞ NASİHATİ.. BÜYÜK KONUŞMAYIN.

bunları okudukça öyle korkuyorum ki.

20 yıl evli kal, 4 çocuk yap. eşin seni aldatsın, sana vermesini geçtim kendi çocuklarına beş kuruş vermemek için kırk takla atsın.
bunun üstüne sen gururlu olsan ne olmasan ne.
yine iyi toparlanabiliyo bizim kadınlarımız.

geçmiş olsun.

Üyeler hakkında konu açmak yasak değil mi ya :/ ay vallahi sinir oldum... hatta şikayet de ediyorum şuanda. Mune ABLACIM?

eh bekara kari bosamak kolay derler
gerci evlisin ama dort duvar arasında yasanilanlara bagli hele cocuk varsa hele maddi imkanin yoksa ailen de kabul etmiyorsa bu gibi etkenler var ne yani aksam kocam geldiginde senden bosanmak istiyorum dedi anında bosarim diye buyuk konusamam zaten kadin ortada ne sorun var acaba benden de mi kaynaklaniyor

Arkadaşlar aldatmak başka birşey, herseyden öte saygısızlık,bana saygısızlık yapana ben saygılı olmam,evde yemek pişsin bebe bakılsın ama ben onunla bununla gezeyim severler o işi,ama bir gün karşıma gelip özlem ben artık seni sevmiyorum derse ne yapabilirim,vay dul kalırım vay oyuncak mı demek ne derece doğru, sevmiyorum demiş daha ötesi yok ki...

Ülkemizde kadınlar evliliği level atlamak sanıyor. İstisnasız her kadın meclisinde hem evlilikten dem vurulup hem de bekarlara tavsiye edilir.
Bekarsan evlenmelisin, dulsan bir an önce evlenmelisin mazallah kaşın gözün oynar, evliysen çocuk yapmalısın ki yerini sağlamlaştırmalısın, adam boşanmak isterse çocuğun arkasına sığınabilirsin, adam boşasa bile nafakayla sana ömür boyu bakar vs...

'Seni sevmiyorum artık' diyen adama ben de yapışmam yapışanı da anlamam zaten.
Ayni evin içinde iki yabancı gibi yaşasak ne olur yaşamasak ne olur? Her an eli kapıda adamı kim beklemek ister?
Çocuk yoksa bana yabancı olan adamın parasına ihtiyaç duymam zaten.

Ama ortada çocuk varken ve anneyle kalacaksa 'istemez onun parası ben zaten kazanıyorum' diye hava basmam. Bunu sırf baba olduğunu, çocuğuna karşı sorumluluğunu unutmasın diye her ay nafakasını isterim. Eh insanın canını al malını alma demişler sonuçta. Çocuğu yanımda getirmedim ya.
Çünkü erkek baba olduğunu geç anlayıp erken vazgeçebiliyor. Hayatına çok kolay devam ediyor. Ama kadın hep 'anne olduğunu unutmamalı' laflarıyla karşılaşabiliyor. Bu bizim kadınlarımızı korkutan. Bazılarına da çevresi nedeniyle hak veriyorum.

Kadınlarımız neden bu kadar gurursuz--muş..
Gurur kadınlarda nerde kalıyor biliyor musun? 15-20 yılını eşine verip ,sonra anlasamiyoruz ayrılalım denildiğinde.. Yada kadının yıllarca çalışmasına izin vermeyip, sonra onu öylece ortada bıraktığında. Bütün paranı bir eş için kullanıp parasız kalınca terk edilince. Yada en basiti kendisine çocuk veren kadını beğenmeyip daha genç arandığında. İşte gruru o arada kalıyor.

Yada dur, bir zamanlar Burda bi konu vardı, 7 aylık hamile kadının kocası başkasına aşık olmuştu, ayrılıyorlardı; belkide gurur 7 aylık doğmamış bebekte kalmıştır..

Siz ve mükemmel ön yargılarınız; neden bu kadar gurursuzsunuz?

AdAm_OLaCaK_KIZ sen de haklısın yorumlarında, alıntılayamıyorum gözü çıkasıca telefonum yüzünden son yorumun için konuşuyorum ama ben ve bi çok üye konu sahibinin bundan bahsettiğini hatta bunu anladığını bile hiç sanmıyoruz (bence)

En güzelini yapmışsınız, siz mücadele etmediniz mi o malı mülkü edinirken,emek vermediniz mi,gayet verdiniz. Belki yeri geldi kendinizden kıstınız. Gurur yapıp ben çalıştım,didindim kazandım ama alsın başına çalsın diyemezdiniz/dememelisinizde zaten. Mevzu burada para pulda değil sadece,çocuklarınızın hakkı olanı almak,onu yedirmemek.
Sağlıkla, mutlulukla kalın.

Ben bosanmasin demiyorum, bosanmanin oyle "eh param var, hadi bye bye" denilebilecek kolay atlatilabilecek bir olay olmadigini soyluyorum. Tabi ki dramatik bakiyorum, 60 kusur yasinda cocuksuz yalniz bir sekilde yasamak istemiyorum. Ideali zorla surdurulen bir evlilik de degil, bosanmak da. Ideali guzel bir evlilik yasamak benim icin. O idealim gerceklesmediginde de birakin bunun yasini tutayim.

myadesmom ben de burcu gibi düşünüyorum açıkçası, üye belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…