- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi Nil desperandum
-
Bazı üyeleri görüyorum, kocaları boşanmak istedi diye dünyanın en kötü insanı oluyorlar. Neden ki? Evet insan severek evleniyor ama sevgi bir noktada bitebiliyor, kesinliği yok ki bu işlerin, ölene kadar aynı kişiyle evli kalacaksın zorundasın gibi…Evlendikten sonra uyum olmadığı görülebilir, eşler birbirinin hoşlanmadığı şeyler yapabilir, sevgi bitebilir eeeee bu durumda zorlamanın alemi nedir? Medenice ayrılırsın, herkes kendi yoluna gider. Sülük gibi adama yapışmak, boşamıcam süründürücem tripleri neden? Çocuk yoksa nafaka istemek neden?
Bugün kocam bana seni istemiyorum desin, ikiletmem bile lafını, hemen boşanırım. Kendisine yeni hayatında mutluluklar dilerim ayrılırım. Bu kadar basit. Kocası boşanmak istedi diye hayatı kendilerine ve eşlerine zindan edenlere soruyorum: yazık değil mi ikinize de? Sizi istemeyen adamı niye zorla tutmaya çalışıyorsunuz, tutamazsınız da zaten. Edebinizle, öz saygınızı kaybetmeden ayrılmayı becerin lütfen…Haaaa bir de ben nerde hata yaptım diye düşünüp öz eleştiri yapın, sanırsın hep erkekler hatalı kadınlar %100 mükemmel…Yok öyle bir şey…Hatalarınızı görün ki öz eleştiri yapıp bir dahaki ilişkide aynılarını tekrarlamayın.
Abla tavsiyesi......
Son durumumuda yazayim
Ex e iyilik yapip gururlu davranmadim evet ben gururlu bir kadin degilim iyikide olmadim
Neden 20 yili hice sayarak beni ve cocuklarini umusamayan bir ortalik fahisesine bizi degisen brine meydani birakayimki
Onca dava atlattik ,kredi borcumuzu kapattik kendi istedigime iki daire satarak borcumuz kalmadi
ex oturdugum binaya illa sevgilisini getirmek istiyordu sonuna kadar mucadele ettim ve cok sukur gozlernde kaldi
buyuk kizim ana okulu ogretmenligi kucugu tip okuyor
binanin kiralik gelirlerini ben aliyorum ve ohh miss cocuklarimla bol bol harciyorum
her seyi inkar eden o ex olucak adam o kadinla ilskisi gunyuzune cikti kimseye bakacak yuzu kalmadi
ben rahatim cok sukur ama o surunuyor cok sukur
tek uzuldugum 7 ysindaki kizim babasina cok duskundu
3 yasinda oglum ise baba olucak rezili tanimiyor
son duyduklarim ise dogruysa metresinden buyuk bir kazik yemis ve ortalarda yuzu gozu cokmus yikilmis bir sekilde dolastigi
oh olsun diyorum
Eger ben gurur yapip gitseydim simdi o kaltakla keyif yapicak ben 4 cocugumla surunucektim
ama cok sukur allah o firsati vermedi sehir mezkezinde 300 m lik evimde 2 cocugumla yasiyorum
onlarda catliyor buna
buyrun simdi bana gurursuz desinler cokta tin
En güzelini yapmışsınız, siz mücadele etmediniz mi o malı mülkü edinirken,emek vermediniz mi,gayet verdiniz. Belki yeri geldi kendinizden kıstınız. Gurur yapıp ben çalıştım,didindim kazandım ama alsın başına çalsın diyemezdiniz/dememelisinizde zaten. Mevzu burada para pulda değil sadece,çocuklarınızın hakkı olanı almak,onu yedirmemek.Son durumumuda yazayim
Ex e iyilik yapip gururlu davranmadim evet ben gururlu bir kadin degilim iyikide olmadim
Neden 20 yili hice sayarak beni ve cocuklarini umusamayan bir ortalik fahisesine bizi degisen brine meydani birakayimki
Onca dava atlattik ,kredi borcumuzu kapattik kendi istedigime iki daire satarak borcumuzu bitirdik
ex oturdugum binaya illa sevgilisini getirmek istiyordu sonuna kadar mucadele ettim ve cok sukur gozlernde kaldi
buyuk kizim ana okulu ogretmenligi kucugu tip okuyor
binanin kiralik gelirlerini ben aliyorum ve ohh miss cocuklarimla bol bol harciyorum
her seyi inkar eden o ex olucak adam o kadinla ilskisi gunyuzune cikti kimseye bakacak yuzu kalmadi
ben rahatim cok sukur ama o surunuyor cok sukur
tek uzuldugum 7 ysindaki kizim babasina cok duskundu
3 yasinda oglum ise baba olucak rezili tanimiyor
son duyduklarim ise dogruysa metresinden buyuk bir kazik yemis ve ortalarda yuzu gozu cokmus yikilmis bir sekilde dolastigi
oh olsun diyorum
Eger ben gurur yapip gitseydim simdi o kaltakla keyif yapicak ben 4 cocugumla surunucektim
ama cok sukur allah o firsati vermedi sehir mezkezinde 300 m lik evimde 2 cocugumla yasiyorum
onlarda catliyor buna
buyrun simdi bana gurursuz desinler cokta tin
Bakın böyle yapmayın bu kadar dramatik bakmayın. İlişkiler başlayabilir, bitebilir.
Hayatın mihenk taşına evlenmek derseniz, tabi ki boşanınca başa dönmüş oluyorsunuz. Ama hayatı evliliğe endekslemezseniz bu şekilde bakmazsınız.
Çoluk çocuklu cümleye hayret ettim, b.k gibi sevgisiz bir evliliğe çocuk getirmek elalemin konuşmasından daha mı iyi? 28 oldum herkes çocuk yaptı ben de yapayım diye aldatan sevmeyen birinden çocuğu mideniz alır mı gerçekten? Bu kadar mı elalem odaklı yaşıyorsunuz?
AdAm_OLaCaK_KIZ sen de haklısın yorumlarında, alıntılayamıyorum gözü çıkasıca telefonum yüzünden son yorumun için konuşuyorum ama ben ve bi çok üye konu sahibinin bundan bahsettiğini hatta bunu anladığını bile hiç sanmıyoruz (bence)
Bu konunun hangi üye için açıldığını biliyorum :))
Valla bıktık konularından kadın kafaya takmış deli midir nedir
Boşanmayla yatıyo nafakayla kalkıyo hiç normal değil
Kendine ettiğini anlayamıyo maalesef
Kim oBu konunun hangi üye için açıldığını biliyorum :))
Valla bıktık konularından kadın kafaya takmış deli midir nedir
Boşanmayla yatıyo nafakayla kalkıyo hiç normal değil
Kendine ettiğini anlayamıyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?