- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Nil desperandum
-
Son durumumuda yazayim
Ex e iyilik yapip gururlu davranmadim evet ben gururlu bir kadin degilim iyikide olmadim
Neden 20 yili hice sayarak beni ve cocuklarini umusamayan bir ortalik fahisesine bizi degisen brine meydani birakayimki
Onca dava atlattik ,kredi borcumuzu kapattik kendi istedigime iki daire satarak borcumuzu bitirdik
ex oturdugum binaya illa sevgilisini getirmek istiyordu sonuna kadar mucadele ettim ve cok sukur gozlernde kaldi
buyuk kizim ana okulu ogretmenligi kucugu tip okuyor
binanin kiralik gelirlerini ben aliyorum ve ohh miss cocuklarimla bol bol harciyorum
her seyi inkar eden o ex olucak adam o kadinla ilskisi gunyuzune cikti kimseye bakacak yuzu kalmadi
ben rahatim cok sukur ama o surunuyor cok sukur
tek uzuldugum 7 ysindaki kizim babasina cok duskundu
3 yasinda oglum ise baba olucak rezili tanimiyor
son duyduklarim ise dogruysa metresinden buyuk bir kazik yemis ve ortalarda yuzu gozu cokmus yikilmis bir sekilde dolastigi
oh olsun diyorum
Eger ben gurur yapip gitseydim simdi o kaltakla keyif yapicak ben 4 cocugumla surunucektim
ama cok sukur allah o firsati vermedi sehir mezkezinde 300 m lik evimde 2 cocugumla yasiyorum
onlarda catliyor buna
buyrun simdi bana gurursuz desinler cokta tin
Cımbızla çekmiş olacağım ama şu cümleye katılıyorum.eşini çalıştırmayan erkekler var mesela adam terkediyorsa nafaka ödemeli bence.
'Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler' diyosun yaniHer şeyi Türk erkekleriyle tatsanız ne tatmasanız ne ablacım, neyse daha fazla yazmayayım
Cımbızla çekmiş olacağım ama şu cümleye katılıyorum.
Adam efelik yapıyor çalıştırmıyor. Evlilik bittiğinde hayatına devam ediyor. Kadın ise -mesleği olsa ve sonradan çalışsa bile- bu adam yüzünden geç emekli olacak. Evli oldukları süre kadar maaştan ve tecrübeden yoksun olacak. Bu durumda tazminat istenmeli bence. Kayıp çünkü bunlar.
konu sahibi aldatmaktan ya da eşi tarafından kandırılan kadınlardan bahsetmemiş yalnız, burda da gördüğümüz üzere temiz bir boşanmayı bile dul kalmak kolay mı diye kabul etmeyecek olanlar var
kimse kimsenin duygularına ipotek koyamaz aşk başlar ve bitebilir bu kadar
Aslında olay" beni istemeyen adama yapisayim bosanmayayim oh olsun" değil. Bende beni istemeyenin yanında 1 saniye durmam. Olay kadınları gurursuz gösterilmesi. Herkes aynı değil, herkesin yöresi gelenek gorenegi farklı. Ama bende bana haksızlık yapan yada aldatan adamın kusura bakmasın ama surundurmek isterim. Benimle evli olarak ortak edindiği malların zerresini yedirmem o adama. Bu kadını gurursuz yapmaz. Eğer böyle şeyler için kadına gurursuz ifadesi yakistiriliyorsa bir kadın tarafından , o zaman; YAŞASIN GURURSUZLUKK!Ülkemizde kadınlar evliliği level atlamak sanıyor. İstisnasız her kadın meclisinde hem evlilikten dem vurulup hem de bekarlara tavsiye edilir.
Bekarsan evlenmelisin, dulsan bir an önce evlenmelisin mazallah kaşın gözün oynar, evliysen çocuk yapmalısın ki yerini sağlamlaştırmalısın, adam boşanmak isterse çocuğun arkasına sığınabilirsin, adam boşasa bile nafakayla sana ömür boyu bakar vs...
'Seni sevmiyorum artık' diyen adama ben de yapışmam yapışanı da anlamam zaten.
Ayni evin içinde iki yabancı gibi yaşasak ne olur yaşamasak ne olur? Her an eli kapıda adamı kim beklemek ister?
Çocuk yoksa bana yabancı olan adamın parasına ihtiyaç duymam zaten.
Ama ortada çocuk varken ve anneyle kalacaksa 'istemez onun parası ben zaten kazanıyorum' diye hava basmam. Bunu sırf baba olduğunu, çocuğuna karşı sorumluluğunu unutmasın diye her ay nafakasını isterim. Eh insanın canını al malını alma demişler sonuçta. Çocuğu yanımda getirmedim ya.
Çünkü erkek baba olduğunu geç anlayıp erken vazgeçebiliyor. Hayatına çok kolay devam ediyor. Ama kadın hep 'anne olduğunu unutmamalı' laflarıyla karşılaşabiliyor. Bu bizim kadınlarımızı korkutan. Bazılarına da çevresi nedeniyle hak veriyorum.
Ozelden atarmisinSöyleyemem bu konularda eleştirilince çok kızıyo sen ikinci kadın mısın der şimdi bana gelip
Tam olarak icimden gecenleri yazmissin zehol :) :*Ben bu uyeye engelli bir cocugun akrabasina yaptigi itici yorumdan sonra kil olmaya basladim. Hala da zerrece hazzetmiyorum kendisinden. Nil desperandum diyince kasinti tutuyor beni.
Top atislarim ondandi ve bir cok atilan top da ondan. "Oz elestiri ve sen gozlerim yasardi" diyen uye de benim hislerimde eminim.
Klupte mimli bir uye olmasindan oturu surlari topa tuttuk kisacasi sevgili yorum sahibi
Mesela ben bekarim. Hicbir gocunacagim nokta yoktu.
Bu konunun hangi üye için açıldığını biliyorum :))
Valla bıktık konularından kadın kafaya takmış deli midir nedir
Boşanmayla yatıyo nafakayla kalkıyo hiç normal değil
Kendine ettiğini anlayamıyo maalesef
Söyleyemem bu konularda eleştirilince çok kızıyo sen ikinci kadın mısın der şimdi bana gelip
karşı tarafın aşkı bitince senin tarafındaki de bitmiyor ki... bir de verilen emekler geçen yaşlar yeni hayat kurmak her kadına kolay olmuyor...erkeklere hatun bol... birini bıraksa illa kapıda bekleşen birileri oluyor... boşta kalanın da kendi tercihi oluyor genel de....
Evet ama kadın zamanında pısırık davrandı diye bu haklarından sonradan vazgeçmemeli zararın neresinden dönersen kar hesabı. O zaman hata yapmış şimdi yapmasın.E çalışsınlar şekerim evlenmeden şart koşsunlar o kadar pısırık olmasınlar pısırık kadına da ifritim ben kimi övünüyo bile bununla kocam beni çalıştırmıyo diye, enayi diyen vardı bana,gittin ta batmana bir de sabah körü yollara düzülüp ağız kokusu çekiyosun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?