Kadinlarin dusmanligi

Problemli insanlar gundelik hayattaki sinirlerini streslerini burda millete laf sokarak çıkarıyor bende katiliyorum size. Ayiptir ya bazen konu acicak oluyorum simdi elestirilere maruz kalmiyim aptal aptal yorumlara diye siliyorum. Anlamadimki bisey insanlar derdini paylasmaya calisiyo direk saldiriyorlar kadin kadina bunu yapiyor bide

Yaa arkadaslar suia kimsi kimseyi tanimiyo derdimizi paylasiyoruz fikir aliyoruz ama hep bi laf sokma pesinde olanlar da var farkinda misiniz.sizce guzel bisey mi bu keske hep dost olunsa su hayatta laf sokmadan da yasansa.kotu dusunukumalesse dimi bana katilan vat mi?
Katiliyorum aynen.sanki duşmanmiş gibi topa tufege tutuyorlar sanki iyi bir is yapiyorlarmis gibi

Gercekleri laf sokar gibi degil de bi dost gibi soylemek daha guzel bi davranis bence....

Cumle "Kocaniz alkol almis, aldigina gore ona ters degilmis."

Bu laf sokma mi oluyor, dost gibi mi soylemek mi?

Dost gibi soylemek de soyle mi oluyor,

" canimmm belli ki kandirmislar bi yudumcuk icmiiis, seytana uymuus"

Ben almayayim.

Gercekleri laf sokar gibi degil de bi dost gibi soylemek daha guzel bi davranis bence....
Laf sokarsak ne kazanacağız ki?

Lakin dost gibi konuştuğumda kocayı savunma ve yorum yapanlara hakaret, beddua çok gördüm.
Şahsen canımlı cicimli konuşmadığımı hatta sert girdiğimi kabul ediyorum.

Çoğunun sosyal hayatlarında başarısız olan tipler olduğunu düşünüyorum burada ya da başka sosyal ağlarda sağa sola saldırıp rahatladıklarına kendilerini değerli olduklarını düşündüklerine inanıyorum

Benim konularımda da var bu tipler çıkıyor yani konu başka anlattığı başka bakdı laf yetiştiremiyor aa önce ki konunda bunu yapmış ortalığı karıştırma

Problemli insanlar gundelik hayattaki sinirlerini streslerini burda millete laf sokarak çıkarıyor bende katiliyorum size. Ayiptir ya bazen konu acicak oluyorum simdi elestirilere maruz kalmiyim aptal aptal yorumlara diye siliyorum. Anlamadimki bisey insanlar derdini paylasmaya calisiyo direk saldiriyorlar kadin kadina bunu yapiyor bide
Ya neden herkes alınıyor ben de bunu anlamıyorum.
Misal ben şimdi konu açıp yine kocamdan dert yansam, biri de çıkıp "kızım sen mal mısın artık 3 senedir aynı şeyi söylüyoruz, bu adam düzelmez. Gözün kör olmuş... vs vs" dese, haklıdır. İfade ediş yanlış olabilir ama bazen insanları bi silkelemek gerekiyor. Çoğu kadın sümüğünü atmaması gereken adamlara deli divane, ne aldatıldıklarını kabul ediyorlar ne de sevilmediklerini. Ama tek tük sürekli agresif olan tipler var, hele biri var ki ilk defa forum hayatımda bir üyeden nefret ediyorum, haklı bir yorumunu görsem bile batıyor :D

Çoğunun sosyal hayatlarında başarısız olan tipler olduğunu düşünüyorum burada ya da başka sosyal ağlarda sağa sola saldırıp rahatladıklarına kendilerini değerli olduklarını düşündüklerine inanıyorum

Benim konularımda da var bu tipler çıkıyor yani konu başka anlattığı başka bakdı laf yetiştiremiyor aa önce ki konunda bunu yapmış ortalığı karıştırma

Insan anlamak istedigi gibi anlarmis cnm sana da ne anlatsak anlamiyosun neyse biz anlasamicaz galiba enerjimiz tutmadi herkesin kendi gorusu :)

Ya neden herkes alınıyor ben de bunu anlamıyorum.
Misal ben şimdi konu açıp yine kocamdan dert yansam, biri de çıkıp "kızım sen mal mısın artık 3 senedir aynı şeyi söylüyoruz, bu adam düzelmez. Gözün kör olmuş... vs vs" dese, haklıdır. İfade ediş yanlış olabilir ama bazen insanları bi silkelemek gerekiyor. Çoğu kadın sümüğünü atmaması gereken adamlara deli divane, ne aldatıldıklarını kabul ediyorlar ne de sevilmediklerini. Ama tek tük sürekli agresif olan tipler var, hele biri var ki ilk defa forum hayatımda bir üyeden nefret ediyorum, haklı bir yorumunu görsem bile batıyor :KK70:
Canm ben her goruse aciginacik olmasam buraya konu acmam.ben buraya konu acarkende yalan soylemiyorum ama olmayan seyleri yazilyolar.ben boyle diyorum yorum yapan kocaniz soyle diyo anlamiyorum bana mi inanmiyo derdi ne

Yaa arkadaslar surda kimsi kimseyi tanimiyo derdimizi paylasiyoruz fikir aliyoruz ama hep bi laf sokma pesinde olanlar da var farkinda misiniz.sizce guzel bisey mi bu keske hep dost olunsa su hayatta laf sokmadan da yasansa.kotu dusunukumalesse dimi bana katilan vat mi?
Kadın kadının düşmanıdır hep derim ...

Sert bir şekilde yorum yaptığım olur ama yine de laf sokmak değildir amacım, fikrimi belirtirim.

Ama sert bir şekilde yorum yapıp konu sahibini silkelemekle, abuk subuk ne yedüğü belirsiz laf sokmak arasında dünya fark var. Hele kimisi konu açılır açılmaz ilk yorum yapayım diye resmen saçmalıyor. Konuyu okumamış, okumadım çok uzun bu ne falanlı yorumlar yapıyor, işte ben bunlara ifrit oluyorum. Okumadıysan ne yorum kasıyosun, sanki zorla oku diyorlar kadına. Ya da kadın kocasından dert yanmış, üzgün belli ilk yorum "boşan" "ayrıl" "kaç kurtul". Olabilir mi ya böyle birşey, birine tek kelimeyle boşan demek bu kadar kolay mı? Ama amaç ilk yorum bol beğeni. Ne kadar çok laf koyarsam o derece beğenirler. Sanırsam buradaki beğenileri reel hayatta paraya dönüştürüyorlar. Beğenilmek güzel amenna, sanal da ben de böyle düşünüyorum demenin bir yolu ama beğenilcem diye de konu sahibini gömmek ne arkadaş?

Sert bir şekilde yorum yaptığım olur ama yine de laf sokmak değildir amacım, fikrimi belirtirim.

Ama sert bir şekilde yorum yapıp konu sahibini silkelemekle, abuk subuk ne yedüğü belirsiz laf sokmak arasında dünya fark var. Hele kimisi konu açılır açılmaz ilk yorum yapayım diye resmen saçmalıyor. Konuyu okumamış, okumadım çok uzun bu ne falanlı yorumlar yapıyor, işte ben bunlara ifrit oluyorum. Okumadıysan ne yorum kasıyosun, sanki zorla oku diyorlar kadına. Ya da kadın kocasından dert yanmış, üzgün belli ilk yorum "boşan". Ama amaç ilk yorum bol beğeni. Ne kadar çok laf koyarsam o derece beğenirler. Sanırsam buradaki beğenileri reel hayatta paraya dönüştürüyorlar. Beğenilmek güzel amenna, sanal da ben de böyle düşünüyorum demenin bir yolu ama beğenilcem diye de konu sahibini gömmek ne arkadaş?
Cok haklisin

Back
X