Arkadaşlar geçenlerde bu videoyu izledim sizinde izleyip yorum yapmanızı istiyorum...
Eşleriniz size karşı Nasıl davranıyor
Ben bu videodan sonra hiç bir erkeğe güvenim kalmadı tamam erkeklerin yaratılışlarında var bu fıtratları yani tamam ama ne bileyim ya soğudum biraz
Yani karısına enn aşık ölüp biten Ada'm bile yapıyo muş demek
İçlerinden ne geçiyo bilemeyiz ki
Gerçi benim eşim bana aşık fln değil yani en başta öyle sanıyodum ama değil miş hatta çok kaba davranıyor bana küfürlü fln... Hala da evliyiz karada gemi yürütüyoruz... Neyse uzun hikaye
Şu videoyu izleyin ve eşlerinizi gözden geçirip yorum yapın hadi.
45 dk izleyemem valla... Hacının, hocanın şeyhin söylediklerine de inanmam zaten. Boşa vakit kaybı olmasın.
Siz neden size küfür eden kaba davranan, sizi sevmeyen bir adamla aynı evi paylaşıyorsunuz hala?
Bu size kalmadı
Belki bekleme aşamasındayız belki boşanıcaz kime ne?
Arkadaşlar geçenlerde bu videoyu izledim sizinde izleyip yorum yapmanızı istiyorum...
Eşleriniz size karşı Nasıl davranıyor
Ben bu videodan sonra hiç bir erkeğe güvenim kalmadı tamam erkeklerin yaratılışlarında var bu fıtratları yani tamam ama ne bileyim ya soğudum biraz
Yani karısına enn aşık ölüp biten Ada'm bile yapıyo muş demek
İçlerinden ne geçiyo bilemeyiz ki
Gerçi benim eşim bana aşık fln değil yani en başta öyle sanıyodum ama değil miş hatta çok kaba davranıyor bana küfürlü fln... Hala da evliyiz karada gemi yürütüyoruz... Neyse uzun hikaye
Şu videoyu izleyin ve eşlerinizi gözden geçirip yorum yapın hadi.
Ok.Valla videoyu izlemeden yorum yapanları dikkate almıyorum önce izleyin
Önemli olan hacı hoca olması değil gavur olsa da müslüman da olsa psikolog bu alanda
Bence Ada'm haklı doğru söylüyor acı ama gerçek... Eşleriniz size ölüp bitiyorsa çok seviyorsa göründüğü gibi değil bilin ...
Tam tersini sormak lazım bu adamlara.En başta 5 dk yi falan ozledim tamamen sacmaladi kapattım. Diyor ki ' eger kocaniz sizin onaylamadiginiz bir şeyi almak istiyorsa bırakın alsin o onun parası ' ya ben mi yanlis biliyorum ? Evlenince maddiyatta ortak olmaz mi ? Bizi zora sokacaksa niye al diyeyim ?
Zaten şeyh mis hacı hocaymis bunlara inanmam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?