Kadınların erkekler hakkında bilmesi gerekenler...

Mesajınızın altına "bir dost" diye not düşmeyi unutmuşsunuz...

Tam tersini sormak lazım bu adamlara.
Çalışan kadın kocasının onaylamadığı bir şeyi almak istiyorsa kendi parası olduğu için alabilir mi?

Yok kadın kocasından habersiz bir şey yapamaz. Dayak mübah böyle kadınlara.

Annesi diilde eşi veya sevgilisi olmayı başarabilirsek ortada sorun kalmaz !

Bu hatayı bende çok yapıyorum.
Üstüne mont giy, yemeğini düzgün ye vs vs.
Geçen montunu giy deyince laf soktu eşim, giymezsen giyme diye kapıyı kapattım. Sonra o daha inmeden camdan aşağı attım montu. Baktım yağmur yağdı falan akşam giymiş de gelmiş. Teşekkür etti falan ama yaptığım çok salakçaydı yani. Adam üşüyüp üşümeyeceğini bilmiyor mu bana ne oluyorsa...

Videoda erkeklerin akılları fikirleri sex olduğundan bahsediyo
Eşlerini ne kadar çok sevselerde güzel kadın görünce bakmamaları imkansız diyo
evet güzel kadın görünce bakarlar
bunda ben de hem fikirim
illa gözleri kayar yani
ben bile bakıyorum erkek mi bakmayacak

önemli olan o an bakıp gecmesı ya da bakmayı kesmeye , takip etmeye cevırmemesi ve aklında yer etmemesi

Genellemeyin. Sizin kocanız sorunluysa millet ne yapsın? Herkesin kocası, sevgilisi böyle değil ki. O zaman bırakalım erkekleri, kadın kadına takılalım. Hemcinsinle yaşadığın aşkta da oluyor aldatmalar, yalan söylemeleri falan. Olay erkek ya da kadın değil. Şu konuyu da siz açmışsınız. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatildim-cok-uzgunum.860388/
Eşleriniz göründüğü gibi değil ne demek ya? Sen yaşadın diye herkes yaşamak zorunda mı? Herkes aldatılmıyor bu dünyada ve sadece erkekler aldatmıyor, siz de bunu bilin.

İşteyim videoyu bilmiyorum
N'olmuş n'olmuş ?

Çok uzun izleyemedim baydi da anladığım kadarıyla kocaniza tapin köle olun diyor. Bende Müslümanım kuran imi okurum anlamaya çalışırim ama boyle şeylere inanmam tamamen kadını susturmak evin içinde köle yapmak ,sindirmek amaçlı yapilan şeyler. Yorumundan anladığım da her erkek güzel kadın görünce bakar dogalarinda bu var seks seks sek vs vs offf gerçekten çok itici evlenmesini kimse o zaman sokakta nahoş nahoş fuhuş yapalım

Eğer erkeğe tam bir cinsel tatmin yaşatırsak kendini dünyayı feth edecek kadar güçlü bir erkek gibi görürmüş diyor özetle. Ama malesef erkeklerin dünyayı fetih etmekten anladıkları diğer kadınları feth etmek hocada bunu öğrenmemiş malesef.

Niyemiş?
Bu da yeni rahatlama metodu mu?
Benim kocam kötü,çünkü tüm erkekler kötü.
Mantık dersine hoşgeldiniz!!!

Mesajınızın altına "bir dost" diye not düşmeyi unutmuşsunuz...

Canım benim bunlar hayatın gerçekleri ben çok mutluydum bir zamanlar yer yüzünde benden mutlusu yoktu eşim aşıktı bana amA öyle değil miş bunu sonradan öğrendim
Demem o ki şu Zaman'da erkeklerin yolda güzel kadın görünce bakmamaları gerçekten imkansız
Dobra oluyorum ben bile bakıyorum yani çok bakımlı güzel kadın görünce
Ya kocanı alıp ıssız bir adaya gideceksin başka bir kadın olmayan yada bu acı gerçekleri bileceksin...

Ben ilk 6 dkda bir şey görmedim abes ya.
Cidden bir şey alacaksa mesela niye aldın demem, vardır bir bildiği derim. Zira eşim de ne aldığımı ettiğimi sorgulamaz. Peşine düşmeyiz öyle şeylerin.
Ciddi şeylerle fikir alınır sadece.
Olması gereken bu değil mi?

Yanlişlikla bende paylastim sanirim
Çok saçma bir şey neticede bunu sunan adamda erkek ! Hem Allahtan hem kuran'dan bahsediyor kendisi yapmiyormu sanki ? Bayanlar bile yakişikli erkek görünce dönüp bakiyor ! Farkindaysaniz Allah bir tek göz'lere karişmamiş....
Şükür kocam güzel birisi geçince ayran budalasi gibi 5 metre ağzini açip bakmiyor.
Sex'se evet yapabilir bunda ne var ? Sonuçta karisi olarak bunu ona yasatmamiz gerekiyor ? Kusura bakma canimda benim doğumum nedeni ile dikişlerimin fazla olmasi sebebi ile cinsel ilişkim 5. Ayima kadar yasak nerdeyse eşim 7 aydir el surmedi dusun daha 4 ayimiz var. Genel diyerek tabir hoş değil... Ben katilmiyorum kusura bakma bu adamin söylediği laflada kocami ablukaya alamam

ben saygı kısmını izledim..
kocanız bir karar veriyorsa sorgulamayın deyince kapadım..
adamın zihniyeti belli daha izlenecek bir durumu yok..

saygı gösterin sorgulamayın ne derse kabul edin.. kadını yok sayan bir adam işte .. nesini haklı buldunuz bu adamın?
aklı , mantığı , varlığı , varlık bilinci olan bir kadının gayette 2 dk izleyerek çözebileceği bir adam bu.. tamamını izlemeye gerek yok..

Niyemiş?
Bu da yeni rahatlama metodu mu?
Benim kocam kötü,çünkü tüm erkekler kötü.
Mantık dersine hoşgeldiniz!!!

Canım benim bunlar hayatın gerçekleri ben çok mutluydum bir zamanlar yer yüzünde benden mutlusu yoktu eşim aşıktı bana amA öyle değil miş bunu sonradan öğrendim
Demem o ki şu Zaman'da erkeklerin yolda güzel kadın görünce bakmamaları gerçekten imkansız
Dobra oluyorum ben bile bakıyorum yani çok bakımlı güzel kadın görünce
Ya kocanı alıp ıssız bir adaya gideceksin başka bir kadın olmayan yada bu acı gerçekleri bileceksin...

Aynen o lafa da takildim ne demek esleriniz göründüğü gibi değil ya walla k.bakmayın ya herkes o...çocuğu değil namuslu,şerefli erkekler ve kadınlar da va r bu hayatta saçmalık bunlar konu sahibi geçin. Daha gecen bi takvimde okudum kadının kocasına vazifeleri diye akrabalarına hizmet etmek OZELLİKLE ERKEGİN ANNESİNE HİZMET ETMEK yazıyordu oysa kuran da böyle bir ayet yok annesine karşı sorumlulugi olan kişi evladıdır gelini damadı değil bu insanlar beyin yıkıyor resmen biktim görmekten okumaktan bunları tavsiyem kendi evliliğine odaklan

Eee baksın ne yapayım?
Başka kadına baktı diye mi açacam davayı?
Anlamadım???

Bir dakika bile izleyemedim bu saçmalıkları. Bunlar dini k*çlarından anlayıp kendilerini üstün gören ve kendi pis, leş özelliklerinin sorumluluğunu "erkekler böyle yaratılmıştır" şeklindeki uyduruk bahaneye sığdıran beş para etmez kişiler. Hiiiç ciddiye alamam. Etrafta onurlu, nazik, gururlu, insâni, kadının değerini bilen adam gibi erkekler varken bu insan olmayı beceremeyen çürüklerin saçma bahaneleri oldukça geçersiz zaten. Erkekler böyle yaratılmamıştır, bazı geri kalmış orta doğu zihniyetindekiler bazı erkekleri böyle yetiştirmiştir ve bu genel bir yaratılış sorunu değil; özel bir yetiştirilme hatasıdır.

Ya canim sen bizim eşlerimizin bize nasıl davrandığını ne biliyosunda bu kadar rahat nutuk atar gibi sunuş yapabiliyorsun ? Hadi diyelim senin dediğin gibi ne olucak ???
Yarin topluca gidip boşanma davasimi acalim ? Bir video yuzunden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…