Mesajınızın altına "bir dost" diye not düşmeyi unutmuşsunuz...Valla videoyu izlemeden yorum yapanları dikkate almıyorum önce izleyin
Önemli olan hacı hoca olması değil gavur olsa da müslüman da olsa psikolog bu alanda
Bence Ada'm haklı doğru söylüyor acı ama gerçek... Eşleriniz size ölüp bitiyorsa çok seviyorsa göründüğü gibi değil bilin ...
Tam tersini sormak lazım bu adamlara.
Çalışan kadın kocasının onaylamadığı bir şeyi almak istiyorsa kendi parası olduğu için alabilir mi?
Annesi diilde eşi veya sevgilisi olmayı başarabilirsek ortada sorun kalmaz !
evet güzel kadın görünce bakarlarVideoda erkeklerin akılları fikirleri sex olduğundan bahsediyo
Eşlerini ne kadar çok sevselerde güzel kadın görünce bakmamaları imkansız diyo
Genellemeyin. Sizin kocanız sorunluysa millet ne yapsın? Herkesin kocası, sevgilisi böyle değil ki. O zaman bırakalım erkekleri, kadın kadına takılalım. Hemcinsinle yaşadığın aşkta da oluyor aldatmalar, yalan söylemeleri falan. Olay erkek ya da kadın değil. Şu konuyu da siz açmışsınız. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatildim-cok-uzgunum.860388/Valla videoyu izlemeden yorum yapanları dikkate almıyorum önce izleyin
Önemli olan hacı hoca olması değil gavur olsa da müslüman da olsa psikolog bu alanda
Bence Ada'm haklı doğru söylüyor acı ama gerçek... Eşleriniz size ölüp çok seviyorsa göründüğü gibi değil bilin ...
Niyemiş?Valla videoyu izlemeden yorum yapanları dikkate almıyorum önce izleyin
Bence Ada'm haklı doğru söylüyor acı ama gerçek... Eşleriniz size ölüp bitiyorsa çok seviyorsa göründüğü gibi değil bilin ...
Mesajınızın altına "bir dost" diye not düşmeyi unutmuşsunuz...
En başta 5 dk yi falan ozledim tamamen sacmaladi kapattım. Diyor ki ' eger kocaniz sizin onaylamadiginiz bir şeyi almak istiyorsa bırakın alsin o onun parası ' ya ben mi yanlis biliyorum ? Evlenince maddiyatta ortak olmaz mi ? Bizi zora sokacaksa niye al diyeyim ?
Zaten şeyh mis hacı hocaymis bunlara inanmam .
Vallahi anca 5 dakika dayanabildim. Arkadaki fon müzik falan insanı baydikca bayıyor.
Eşinizin yaptıklarını sorgulamayin ve yorumlamayin diyor . Buna saygı duymak deniyormus.
Yok artik ya adam ne isterse yapacak bende hiç sormayacagim ne yapıyorsun nasıl olacak diye .
Kısacası tövbe tövbe estagfirullah ama kocamiza bi mal gibi olup tapmamiz gerekiyor gibi lanse edilmeye çalışılmış .
Valla videoyu izlemeden yorum yapanları dikkate almıyorum önce izleyin
Niyemiş?
Bu da yeni rahatlama metodu mu?
Benim kocam kötü,çünkü tüm erkekler kötü.
Mantık dersine hoşgeldiniz!!!
Aynen o lafa da takildim ne demek esleriniz göründüğü gibi değil ya walla k.bakmayın ya herkes o...çocuğu değil namuslu,şerefli erkekler ve kadınlar da va r bu hayatta saçmalık bunlar konu sahibi geçin. Daha gecen bi takvimde okudum kadının kocasına vazifeleri diye akrabalarına hizmet etmek OZELLİKLE ERKEGİN ANNESİNE HİZMET ETMEK yazıyordu oysa kuran da böyle bir ayet yok annesine karşı sorumlulugi olan kişi evladıdır gelini damadı değil bu insanlar beyin yıkıyor resmen biktim görmekten okumaktan bunları tavsiyem kendi evliliğine odaklanGenellemeyin. Sizin kocanız sorunluysa millet ne yapsın? Herkesin kocası, sevgilisi böyle değil ki. O zaman bırakalım erkekleri, kadın kadına takılalım. Hemcinsinle yaşadığın aşkta da oluyor aldatmalar, yalan söylemeleri falan. Olay erkek ya da kadın değil. Şu konuyu da siz açmışsınız. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatildim-cok-uzgunum.860388/
Eşleriniz göründüğü gibi değil ne demek ya? Sen yaşadın diye herkes yaşamak zorunda mı? Herkes aldatılmıyor bu dünyada ve sadece erkekler aldatmıyor, siz de bunu bilin.
Eee baksın ne yapayım?Canım benim bunlar hayatın gerçekleri ben çok mutluydum bir zamanlar yer yüzünde benden mutlusu yoktu eşim aşıktı bana amA öyle değil miş bunu sonradan öğrendim
Demem o ki şu Zaman'da erkeklerin yolda güzel kadın görünce bakmamaları gerçekten imkansız
Dobra oluyorum ben bile bakıyorum yani çok bakımlı güzel kadın görünce
Ya kocanı alıp ıssız bir adaya gideceksin başka bir kadın olmayan yada bu acı gerçekleri bileceksin...
Ya canim sen bizim eşlerimizin bize nasıl davrandığını ne biliyosunda bu kadar rahat nutuk atar gibi sunuş yapabiliyorsun ? Hadi diyelim senin dediğin gibi ne olucak ???Valla videoyu izlemeden yorum yapanları dikkate almıyorum önce izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?