Kadınların erkekler hakkında bilmesi gerekenler...

aynen böyle olanda var olmayanda çoğunluk böyle ama olmayanlarında günahını almayalım azınlık olsalarda.konu sahibi bir evlilikte küfür filan gırla ise o evlilik bitişe gidiyor demek.

ee baksın bende bakıyorum.. yakışıklı adam görünce de bakıyorum üstüne atlamadığım sürece sorun ne?

Eee baksın ne yapayım?
Başka kadına baktı diye mi açacam davayı?
Anlamadım???

Senin gönlün ferahsa diyecek birşey yok ha aldatmış ha bakmış aynı şey
Boynuzlu gez o Zaman hayatından memnunsan...

ha bide kadın erkekten koruma istermiş..taş devrinde yaşıyoruz ya
Aşiri komik ki Türkiye gibi bir yerde kadin cinayetleri en üst seviye'de olduğu bir dönemde ? KADIN ERKEKTEM KORUMA ISTERMIŞ MIŞ.
tabi kadinlari dövüp sokağa atan Marslilar....

Videoyu izledim, çoğu kısım doğru bence ama saçma olan kısımlar da çok. Siz tam olarak erkeklerden neden nefret ettiniz?

Allah aşkına başkalarının söylemlerine göre şimdi ay erkeklere güven yok kesin benim eşimde aldatıyor mu diyelim yani ne alakası var ya. Sizin evliliğiniz yolunda gitmiyorsa niye genelleme yapma gereği duyuyorsunuz ki 3. şahısların dediğine göre mi eşimi sorgulucam ben. Siz madem böyle bir adama evlisiniz ayrılın ama en aşkım canım diyen bile yapıyormuş demek ne demek. Valla ben eşime güveniyorum her an zaten yanımda her an sevdiğini de söyler her yerde de beraberiz buna bakarak mı şüphe duyacağım.

Ama adam alınacak şeyin boyutunu soylememis ki . genel olarak ne alirsa tamam deyin demis . Düşün zor durumdasınız esin araba almak istiyor demez misin hayatım suan zor durumdayız biraz ertelesek ? Diye. Yani yine de hiç sorgulamaZ sizi zora soksa da tamam mi dersin?

Mune konu kapansin lütfen zira gerçekten sacmalandi yok dinde erkek aldatirmis seks duskunuymjs kadın sonsuuuuuz itaat edecekmiş rizasi olmazsa geberirmis falan yapmayın ya gencler okuyor buraları saf erkekler okuyor cahillik bildiğin AC kuran oku boyle adamları izleyeceği ne adi belli Allah in kelamı girsin kulagina

Hayatları boyunca bu şekildeki yaratiklarla muhatap olup onlardan biriyle evlenenler ne bilsin...Tüm erkekleri böyle sanıyorlar. Cahillik işte.

Aynen öyle ne kadar ilgiliyse o kadar şüphelen tecrübe konuşuyo..

Göz zinası diye bişy duydunuz mu hiç...?

karşıınızdakinin müslüman olmayabileceğini, müslüman olsa bile sizin(!) kadar olmayabileceğini düşünerek yorum yapmalısınız.

ayrıca kendi evliliğinizdeki sorunlara odaklanın bence. aldatma var küfür var, boşanma yok.

Senin gönlün ferahsa diyecek birşey yok ha aldatmış ha bakmış aynı şey
Boynuzlu gez o Zaman hayatından memnunsan...
Ahhh canım benim...
Çok haklısın gerçekten.
Ben de diyorum niye bugün işyerinin kapısıdan geçerken kafamı tavana çarptım!
Adliye öğleden sonra saat kaça kadar açık?
Ben çok tecrübesizim şu boşanma işlerinde...

Tam tersini sormak lazım bu adamlara.
Çalışan kadın kocasının onaylamadığı bir şeyi almak istiyorsa kendi parası olduğu için alabilir mi?
Aa alamaz tabi ki kadın sonuçta , erkek olsa tamam ne isterse yapar . Off sacmalamis sinirim bozuldu çok . Ne beklersin Zaten böyle adamlardan mantıklı bi laf etse sasirirdim.

neden ihtiyaç duydun böyle bir genellemeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…