- 2 Ağustos 2009
- 4.172
- 2.082
- 773
teşekkür ederim canım evet herkes öyle söylüyor doktorumda dahilMerhaba,
Öncelikle hiç öyle 85 falan görünmüyorsun ilk fotoğraflarda yani bir avantajdır sıkı demek ki etiniz...
Çok güzel dengeli öğünleriniz var genelde ve bravo diyetisyene pilav da vermiş arada falan...
Benim farkettiğim şey siyah çay ve kahveyi çok içiyor gibisiniz..Hayır ben de resmen çay delisiyim kahve bazı sabahlar içerdim ama artık ikisi de yok hayatımda. Başlangıçta sigarayı bırakır gibi aynı baş ağrısı yapıyor ama geçiyor yani bunları da bırakmanızı öneririm. Çay kahve aşırı ödem yapan şeyler ve benim yine fotoğraflarınızdan gördüğüm sizde yağdan ziyade ödem var...Ödem de biliyorsunuz tuz ve kafeinle geliyor genelde...
Naçizane çay kahvenin vücudu asidik hale getirdiğini de söylemeliyim bu da hem gençlik güzellikten götürüyor, hem ödem yapıyor, hem kahveler selülit, hem de bu asitli vücut ph ı nedeniyle kilo vermek daha zor oluyor... Vücudun bazik duruma geçmesi için, çay ,kahve, tuzlu salçalar, kola,şekerden uzak durmak ve bazik sular içmek gerekiyor.Benim piyasada bulabildiğim ödüllü olan en bazik su SAKA SU PH8.2 civarı...Sıradan sular 6.8-7 civarı genelde...
Benim de diyetinize katkım bu olsun dedim kardeşim bence kolayca verirsiniz,vücudunuz avantajlı bir yapıda ve genele kilo almışsınız...
çay kahveye gelince sen sanırım yanlış anlamışsın çay olarak bitki çayları tüketiyorum siyah çay değil cnm
hani öyle kafein bağımlısı değilim yani :126:
kola asla tüketmem yaklaşık 5 yıldır yani
içtiğim içecekleride şekersiz içerim
bazik mevzusunu bilmiyordum canım iyi oldu aydınlattığın
bende pınar içiyorum buda 8.2
çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için