- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.921
GERILIM romanı. emeklı olmus bır dedektifın eskı bır arkadasından aldıgı mesajla başlıyor olaylar, cınayet cınayet uzerıne, şifreler... cok akıcı ve guzel bence.
teşekkür ederimm canımm canımm çektiii şimdiii yaaa
begenırsın umarım.. akıcı ve surukleyıcı bır romandı bence, ben zevkle okudum..
arkadaşlar Fawer'in "olasılıksız" ını okuyan varmı acaba. nasıl bi kitap bilgilendirirseniz sevinirim..
canımm ben okumadımm ama okuyum diye çok baskı yaptılarr çok beğenen arkadaşım var okuyupp bende okucam listemdeee inşallah
hmm şimdi ne okuyorsun merak ettım sadece..
arkadaşlar Fawer'in "olasılıksız" ını okuyan varmı acaba. nasıl bi kitap bilgilendirirseniz sevinirim..
madem listeye alındım bende bu ay okuduğum kitapları yazıyım.
- Çiçekler Susayınca (Ahmet Günbay Yıldız)
- Aklından Bir Sayı Tut (John Verdon) bu kitaba bayıldım. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen müthiş bi kitap
Şimdilik bu kadar
Merhaba PrensesPeri yok şuan ben bilgi vereyim
Okuduğun kitaplar hakkındaki yorumlarını paylaşıp
kaç kitap okuduğunu numaralarla belirtirsen (DisTurBia : 2 gibi) karışıklık olmaz
PrensesPeri okuduğumuz kitapları sayılarını listeye eklerken gözden kaçırmaz böylece
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
canım konumuza hoşgeldinsenide listemize eklememi istermisin
memnun olurum şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık
Slm yeni üyeyim hangi konuya cevap versem önce yeni olduğumu belirtiyorum(Pot kırarsam kimse kusura bakmasın diye )
Bu ay bir kitap okudum smnmrn arkadaşım gibi aöf den okuduğum için çok vakit ayıramıyorum ben de. Ayşe Kulin sevenler varsa Köprüyü okumalısınız bence. Şimdi de Cengiz Aytmotov'dan Gün Olur Asra Bedel'e başladım bitince bilgi veririm sizlere:)
sen hangi bölüm okuyorsun canım kredili sisteme geçen bölümlenden birindemisin sendee :44::44:
Yazar olasılık teorisini, zekice kurgulamış. Zevkle okunan, sürükleyici bir kitap.
Lezzetini duyumsamak için dingin kafayla okumakta yarar var tatlım.
yazarın 2 kıtabını da okudum, fakat empatı yı ben daha cok begendım, bana daha yakın oldugu ıcındır belkı de.. okunulacak kıtaptır benım ıcın 2 kıtabı da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?