Kadınların Kitap Mekanı

arkadaşlar Fawer'in "olasılıksız" ını okuyan varmı acaba. nasıl bi kitap bilgilendirirseniz sevinirim..

Son düzenleme:
canım şuan bir kitap okumuyorum aöf okuyorum ben geçen hafta sınavım vardı ara verdimm bu haftada kafamı dinliyorum çünkü ocak sonunda tekrar sınavım var çalışıyorum birde pek vaktim olmuyorr anlıcann ama en son kibelenin sırrını okudum çook güzeldi oda
hmm şimdi ne okuyorsun merak ettım sadece..

Merhaba PrensesPeri yok şuan ben bilgi vereyim
Okuduğun kitaplar hakkındaki yorumlarını paylaşıp
kaç kitap okuduğunu numaralarla belirtirsen (DisTurBia : 2 gibi) karışıklık olmaz
PrensesPeri okuduğumuz kitapları sayılarını listeye eklerken gözden kaçırmaz böylece

arkadaşlar Fawer'in "olasılıksız" ını okuyan varmı acaba. nasıl bi kitap bilgilendirirseniz sevinirim..

Yazar olasılık teorisini, zekice kurgulamış. Zevkle okunan, sürükleyici bir kitap.
Lezzetini duyumsamak için dingin kafayla okumakta yarar var tatlım.

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

Slm yeni üyeyim hangi konuya cevap versem önce yeni olduğumu belirtiyorum (Pot kırarsam kimse kusura bakmasın diye )
Bu ay bir kitap okudum smnmrn arkadaşım gibi aöf den okuduğum için çok vakit ayıramıyorum ben de. Ayşe Kulin sevenler varsa Köprüyü okumalısınız bence. Şimdi de Cengiz Aytmotov'dan Gün Olur Asra Bedel'e başladım bitince bilgi veririm sizlere:)

Kızlaaar kitaplarım geldi
Umarım çevirileri iyidir özellikle psikoloji kitaplarının

Psikanalitik Hastalık Öğretisi Hakkında Yazılar - Freud
Devrim Psikolojisi - Gustave Le Bon
İnsan Doğasını Anlamak - Alfred Adler
Yaşamla İlgili Sorunlar - Adler
Totem ve Tabu - Freud
Yaşam Bilgisi - Adler
Rüya Yorumları 1-2 - Freud
İsteri Üzerine Araştırmalar - Freud
Nevrozlar - Adler
Ket Vurma Belirti ve Korku - Freud
Sevgi ve Cinsellik Üzerine - Freud
Günlük Hayatın Psikopatolojisi - Freud
Sevme Sanatı - E.Fromm
Ruh Çözümleme ve Bilinç Dışının Doğaçlaması - D.H Lawrence

Bunların hepsini nasıl okuyacağım
neenone düşüncelerini almak isterim kitaplarla ilgili

Son düzenleme:
sen hangi bölüm okuyorsun canım kredili sisteme geçen bölümlenden birindemisin sendee :44::44:

bende 2 ay önce canan tan iz kitabına başlamıştık ,araya bişeyler girdi ,kitap yarıda kaldı,son 5 sayfası kaldı,çok güzel bir kitap kimi yerlerinde hıçkıra hıçkıra ağladım,heleki o kızın kardeşi olduğunu okuunca şok oldum ,hiç kalıma gelmemişti,böyle bir şey..

herkesin okumasını tavsiye ediyorum,

ama bu aralar nedense pek kitap okuyasım gelmiyor içimden ya.31:

Yazar olasılık teorisini, zekice kurgulamış. Zevkle okunan, sürükleyici bir kitap.
Lezzetini duyumsamak için dingin kafayla okumakta yarar var tatlım.

yazarın 2 kıtabını da okudum, fakat empatı yı ben daha cok begendım, bana daha yakın oldugu ıcındır belkı de.. okunulacak kıtaptır benım ıcın 2 kıtabı da..

teşekkür ederim dikkate alıcam .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…