- 14 Kasım 2001
- 21.573
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.728
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.881
Merhaba
Konun ilk mesajın sahibi PrensesPeri olarak değiştirilmiştir. Kendisi listeyi tutmaktan sorumludur. Dileyen herkes listede yer alabilir, lakin sizden ricam en dertsiz, en sorunsuz, en masum ve en kültür dolu olan bu başlıkta bari ikili polemik yapmayın....
PrensesPeri konunun 1. mesajına listeni ekleyebilirsin....
Rica ediyorum
çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık
prenses peri cım hayırlı olsun :)bu durumda ne değişti ben anlamadım
canım delikız geldi yine konuda tatsızlık çıkardı.yazdıgımız mesajlar silindi.en çok ona sevindim.daha fazla burdakilerin de huzursuz olmasını istemiyorum.kazen konuyu bana devretti.değişen hiçbir durum yok.yine aynı şekilde devam ediyoruz
geldıgını neden adının yayınlanmadıgını sordugunu okudumben sende oldugunu sanıyordum konunun o yuzden sasırdım :)
yok canım.konu sahibi maipti giremez olunca konu da güzel olunca sahiplendim.bu zamanlara geldik işte
boşver kayscıgım bahsetmeyelim bu konudan uzamasını hiç istemiyorum.aynen dünkü gibi sessiz kalalım
konu bana geçince ilk mesajda edit butonu var.heyecanlandım.1 yıllık listemizi oraya koyacagım.inşallah 2. 3. 5 . yıllarımızda altında yer alır.her zaman daim olur inşallah
Merhaba
Konun ilk mesajın sahibi PrensesPeri olarak değiştirilmiştir. Kendisi listeyi tutmaktan sorumludur. Dileyen herkes listede yer alabilir, lakin sizden ricam en dertsiz, en sorunsuz, en masum ve en kültür dolu olan bu başlıkta bari ikili polemik yapmayın....
Rica ediyorum
bu altini cizdigim koyu yaptigim alandan ne anliyorsunuz ?
Dileyen herkes listede yer alabilir.
lutfen sadece zeki olanlar cevap versin !
kulittam bana ilk mesaj için özel birşeyler hazırlayabilirmisin.bu defa kıpırtılı olarak koyabilirsem süper olur
konu bana geçti ya ilk mesaja 1 yıllık listemizi yayınlamıstım hani onu koymak istiyorum
kulittam bana ilk mesaj için özel birşeyler hazırlayabilirmisin.bu defa kıpırtılı olarak koyabilirsem süper olur
Merhaba
Rica ediyorum
arkadaşlar ALEXANDRE DUMAS MONTE KRİSTO ve GOETHE FAUST u okuyan var mı?nasıllar bu kitaplar.şimdiden teşekkür derim
bende zaman yolcusunun karısını bitirebildim sonunda.sonunda diyorum çünkü yavaş ilerledi kitap.beni içine çekipte bir çırpıda okudugum bir kitap olmadı.yine ilginçti.güzeldi
PrensesPeri:1
bu kitabı çok duydum ama okuyamadım bir türlü ya
Merhaba bu ay okuduğum kitaplar
Parayı bulursam alayını maviye boyayacağım-----ERDAL DEMİRKIRAN
Bir apaçi masalı------ANGUTYUS
P*ç-----HAKAN GÜNDAY
Merhabalar...
Prenses perı benı de lısteye ekleyebılırmısın ?
Tatlım birkaç link ekledim. Linkleri açıp adresini kopalayarak kullanabilirsin.
Mutlaka oku çok tuhaf iddalar var ve kesin kanıtları da var gibi görünüyor yazarın
Mesela en ilginç bulduğum şey 10bin yıllık piller bulunmuş
Bir de yine 10bin yıl öncesine ait platinden ev eşyaları bulunuyormuş ama platini eritip şekil vermek birkaç yüzyıl önce başarılabilmiş :26:
Buna benzer bir sürü şey
Yazar bunların nasıl olabileceğini sorguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?