- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.901
merhaba benide listeye eklermisiniz?
merhabalarrrr,,,
herkese bol okumalı günlerrr....
Dün Canan Tan'ın En son yürekler ölür kitabını bitirdim, inanılmaz etkilendim, herkese tavsiye ediyorum. çok yalın ama çok etkileyiciydi :)
Şimdide Sinan Akyüz Piruzeye başladım, henüz daha başındayım ilerledikçe düşüncelerim ne yönde olur bilmiyorum ama. okuduğum yere kadar çok yavan geldi bana. Çok kısa kısa kurulmuş cümleler var. '' gel dedim. '' tamam dedi. geldi. gibi .
bitirince görüşlerimi tekrar paylaşırım sizlerle..
bende aynı sekılde ilk 30 sf.nı okumsutum ve dil cok yavan geldıği için bıraktım.
umarım ilerledikçe durum değişirrr :)
bende aynı sekılde ilk 30 sf.nı okumsutum ve dil cok yavan geldıği için bıraktım.
benceee mutlaka okumalısın ccanımmm bende okudumm kitabı elimden düşüremedimm ik başları evett bırak beni artık desedee biraz sabırlaaa müthiş bir son bekliyorrr çok güzel bir kitaptıı
çok uzgunum kıtabı arkadasıma sattım bıle :)
güldürdünn benii kızz iyi yapmışınn boşver o zamann Alan Brennertin Honolulu uzaklarda bir yerde adlı bir kitabını oku fırsatın olursaaa budaaa çook güzelll
biliyorum cok guzel bır kıtap oldugunu ama daha alamadım..
madem listeye alındım bende okuduğum kitapları yazıyım.
- Çiçekler Susayınca (Ahmet Günbay Yıldız)
- Aklından Bir Sayı Tut (John Verdon) bu kitaba bayıldım. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen müthiş bi kitap
Şimdilik bu kadar
aklından bır sayı tut u da cok begenmıstım, yenı bır kıtabı cıksa dusunmeden alırım.
aklından bır sayı tut u da cok begenmıstım, yenı bır kıtabı cıksa dusunmeden alırım.
bunuu benn okumadımmm konusu ne kitabınnnn:44::44:
GERILIM romanı. emeklı olmus bır dedektifın eskı bır arkadasından aldıgı mesajla başlıyor olaylar, cınayet cınayet uzerıne, şifreler... cok akıcı ve guzel bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?