Kadınların Kitap Mekanı

merhabalarrrr,,,

herkese bol okumalı günlerrr....
Dün Canan Tan'ın En son yürekler ölür kitabını bitirdim, inanılmaz etkilendim, herkese tavsiye ediyorum. çok yalın ama çok etkileyiciydi :)

Şimdide Sinan Akyüz Piruzeye başladım, henüz daha başındayım ilerledikçe düşüncelerim ne yönde olur bilmiyorum ama. okuduğum yere kadar çok yavan geldi bana. Çok kısa kısa kurulmuş cümleler var. '' gel dedim. '' tamam dedi. geldi. gibi .

bitirince görüşlerimi tekrar paylaşırım sizlerle..

bende aynı sekılde ilk 30 sf.nı okumsutum ve dil cok yavan geldıği için bıraktım.

benceee mutlaka okumalısın ccanımmm bende okudumm kitabı elimden düşüremedimm ik başları evett bırak beni artık desedee biraz sabırlaaa müthiş bir son bekliyorrr çok güzel bir kitaptıı
bende aynı sekılde ilk 30 sf.nı okumsutum ve dil cok yavan geldıği için bıraktım.

Tesekkur ederım perıcım...

Napıyoruz sımdı ay sonunda gelıp okudugumuz kıtapların ısımlerı ıle adetlerını mı yazıyoruz?

madem listeye alındım bende bu ay okuduğum kitapları yazıyım.

- Çiçekler Susayınca (Ahmet Günbay Yıldız)

- Aklından Bir Sayı Tut (John Verdon) bu kitaba bayıldım. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen müthiş bi kitap

Şimdilik bu kadar

Son düzenleme:

aklından bır sayı tut u da cok begenmıstım, yenı bır kıtabı cıksa dusunmeden alırım.

Siktir Et -John C. Parkin : Çok boş bir kitap olmuş.
Ukala bir tavırla yazılmış hiç beğenmedim.

Pazartesi rejime başlıyorum:
Kaç kiloya programlısın:

İkisi de Nil Gün'ün kitapları.
Kişisel gelişim kitaplarını çok beğenmiştim zamanında okumadıklarımı da okumayı düşünüyorum.

eski_bir_masal : 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…