Kadınların Kitap Mekanı

****** Kasım ayı derecelerimiz ******

1. miz oyaebrar

2.miz tweetypinar :81: :129:

3. müz samanyolu :81: :128:​

1 Aralık - 31 Aralık 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. eski_bir_masal .......6......
  2. LadyEvil ......5........
  3. pembelii ........4........
  4. neenone .......4.......
  5. kays34 .......4.......
  6. pogopogo .......3.........
  7. EsmerKralice ........3........
  8. kulitta .......3........
  9. DisTurBia ........2........
  10. destinayd ........1........
  11. samanyolu .......1.......
  12. masal26 .....1.........
  13. hande85 ........1........
  14. PrensesPeri ........1........
  15. bal10 ........1........
  16. december90 ..........1......
  17. oyaebrar ..............
  18. tweetypinar ..............
  19. ameli ................
  20. cemre25 ................
  21. nilayu ................
  22. hasretim34 ................
  23. kaos302 ................
  24. piolin ................
  25. pamuk_helva ...............
  26. PIRILLL ...............
  27. elclone ................
  28. Duygu.C ................
  29. ilkalp ................
  30. prenses_84 ................
  31. pinaran ...............
  32. ozzy06 ...............
  33. forevertogether ................
  34. essss ................
  35. H_İ_S ..............
  36. barro ...............
  37. Bella_n ................
  38. JessicaRabbit ................
  39. maibeyaz ..............
  40. arzuunler ................
  41. rainforest ................
  42. cute_poison ................
  43. GeCe_KuSu ................
  44. ddemir10 ................
  45. sekerlik16 ................
  46. AsiNaz ................
  47. sebebsizim ................
  48. Senkolik ................
  49. umutsuzasik ................
  50. sedefnaz ................
  51. frm ................
  52. fermi ................

Son düzenleme:
Tesekkur ederım perıcım...

Napıyoruz sımdı ay sonunda gelıp okudugumuz kıtapların ısımlerı ıle adetlerını mı yazıyoruz?

rica ederim canım canımcım ay sonunda değilde o ay içinde kitabı bitirdiğinde gelip yazıyorsun.kitapla ilgili gönlünden ne geçerse ne yazmak istersen

aklından sayı tut aldım bekliyor evde.sıra onada gelecek inşallah

arkadaşlar Fawer'in "olasılıksız" ını okuyan varmı acaba. nasıl bi kitap bilgilendirirseniz sevinirim..

ben okudum canım.ilginç bir kitap.tavsiye ederim

ilgilendiğin için teşekkürler canım

senide ekledim listemize.bekleriz canım konumuza kadınlar kulubune de hoşgeldin konumuza da

memnun olurum şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık

teşekkürler aramıza hoşgeldin

Kızlaaar kitaplarım geldi
Umarım çevirileri iyidir özellikle psikoloji kitaplarının

Bunların hepsini nasıl okuyacağım
neenone düşüncelerini almak isterim kitaplarla ilgili

güle güle keyifle oku tatlım

Ben maliye 4. sınıfım bu yıl bizim bölüme vurmadı piyango sanırım senin ki kredili sisteme geçen bölümlerden

bende bu yıl işletme 4 üm bu yıl.fermi inşallah bu yıl bitireceğiz ayda 1 kitap hedef koydum kendime.en az 1 tane bitiriyorum

bendee çok istiorummmm artık kitap okumakkk ama öyle bir kitapla başlamalıyım kii beni alıp götürsünnn tavsiyelerinizi bekliyroummm kızlarrrr

aslında seviyorum ama hepsi birden gitmiyor hem iş hem kpss hem aöf ondan bende sinirimi aöfden çıkaıyorum kendime vaktim kalmıyor birde asker bekliyorummm

1 ayınız kalmıs ne güzel bende kardeşimi bekliyorum 5 ay var daha

bendee çok istiorummmm artık kitap okumakkk ama öyle bir kitapla başlamalıyım kii beni alıp götürsünnn tavsiyelerinizi bekliyroummm kızlarrrr

canım ne tarz seversin :44:

canımmm tam 58 günümüz var 14 şubatta gelicekkk dağıtımada 14 şubatta gelmişt :))) inşaalahh sizde tez zamanda kavuşursunuz kardeşinlee beklemek çok zor benimki hakkari çukurcada birde çarşı yok birşey yok yüzünü unuttcamm nerdeyse

canım her türlü okuyabilirimm farketmiyor öyle takıntılarım yok tavsiyelerin hepsine açığımm
1 ayınız kalmıs ne güzel bende kardeşimi bekliyorum 5 ay var daha

canım ne tarz seversin :44:

benim kardeşimde bingöl adaklıda.aynı çarşı izni yok.ama net olan bir telefon buluyor nasılsa.face ye resim koyuyorda yüzünü kendini hatırlatıyor arada

elif şafak aşk
bin muhteşem güneş
en sevdiklerim
gerilimde leyleklerin ucusu var

son olarak zaman yolcusunun karısını okudum fena değildi.

bekleyen kitaplarım var

aklından sayı tut
empati
küçük mucizeler dükkanı

güzel olduguna eminim bunlarında ilk aklıma gelenler bunlar

evettt tatlım benimkide face giriyor arada kablosuz internetin şifresini bulmuşlar ama değiştirdiler şimdi foto yüklüyordu anca öylee

elif şafak aşk herkes güzwel diyor kitap elime geçti bir türlü okumak gelmedi içimdenn niye bilmiyorum onu okumadım okumayıda düşünmüyrum önce kitaba ısınmam lazımm zorla güzellik olmuyor diğer yazdıklarında empatiyi biliyorum güzel diğerlerini bilmiyroum hemen not alıyroumm sağol tatlımmm

sağol canım benim not alıyroum şimdi birde azıcık konusunu yazarsan aralarından birini seçmemde yardımı olsun diyeee :)))

Kitap kapağından alıntı yaptım canım.

Emir ve Hasan, Kabil''de monarşinin son yıllarında birlikte büyüyen iki çocuk...
Aynı evde büyüyüp, aynı sütanneyi paylaşmalarına rağmen Emir''le Hasan''ın dünyaları arasında uçurumlar vardır:
Emir, ünlü ve zengin bir işadamının, Hasan ise onun hizmetkârının oğludur. Üstelik Hasan, orada pek sevilmeyen bir etnik azınlığa, Hazaralara mensuptur.
Uçurtma Avcısı''nda anlatılan olağanüstü bir dostluk. Bir insanın diğerini ne kadar sevebileceğinin su gibi akıp giden öyküsü...

çook güzell sağol canım benim hemen yazıyorummmm :))) ben de hikaye yazıyorum bu arada aşkımzın hikayesini hediye edicem benimkine bana odun dedidee kendileri

PrensesPericim.

Eklentiler

• $2744229_25472508.gif
    96,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
çook güzell sağol canım benim hemen yazıyorummmm :))) ben de hikaye yazıyorum bu arada aşkımzın hikayesini hediye edicem benimkine bana odun dedidee kendileri

Hım... Aşkının latifesi kamçılamış seni.
Allah kavuştursun canım. Sonsuza kadar uyum ve huzur içinde olursunuz İnşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…