- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.941
Ben maliye 4. sınıfım bu yıl bizim bölüme vurmadı piyango sanırım senin ki kredili sisteme geçen bölümlerden
evet canımm sevindim vurmamasına sana benim bölüm sosyoloji seçmez olaydımmm :)
Neden öyle diyosun zor bir bölüm mü yoksa sıkıcı mı :)
çalışmaya vaktim olsa iyi amaaa sıkıcıda biraz tabi :))) psikoloji felsefe sosyoloji haha hepsi birden fazlaaa
çalışmaya vaktim olsa iyi amaaa sıkıcıda biraz tabi :))) psikoloji felsefe sosyoloji haha hepsi birden fazlaaa
Tesekkur ederım perıcım...
Napıyoruz sımdıay sonunda gelıp okudugumuz kıtapların ısımlerı ıle adetlerını mı yazıyoruz?
madem listeye alındım bende bu ay okuduğum kitapları yazıyım.
- Çiçekler Susayınca (Ahmet Günbay Yıldız)
- Aklından Bir Sayı Tut (John Verdon) bu kitaba bayıldım. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen müthiş bi kitap
Şimdilik bu kadar
arkadaşlar Fawer'in "olasılıksız" ını okuyan varmı acaba. nasıl bi kitap bilgilendirirseniz sevinirim..
Merhaba PrensesPeri yok şuan ben bilgi vereyim
Okuduğun kitaplar hakkındaki yorumlarını paylaşıp
kaç kitap okuduğunu numaralarla belirtirsen (DisTurBia : 2 gibi) karışıklık olmaz
PrensesPeri okuduğumuz kitapları sayılarını listeye eklerken gözden kaçırmaz böylece
Slm yeni üyeyim hangi konuya cevap versem önce yeni olduğumu belirtiyorum(Pot kırarsam kimse kusura bakmasın diye )
Bu ay bir kitap okudum smnmrn arkadaşım gibi aöf den okuduğum için çok vakit ayıramıyorum ben de. Ayşe Kulin sevenler varsa Köprüyü okumalısınız bence. Şimdi de Cengiz Aytmotov'dan Gün Olur Asra Bedel'e başladım bitince bilgi veririm sizlere:)
memnun olurum şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık
Kızlaaar kitaplarım geldi
Umarım çevirileri iyidir özellikle psikoloji kitaplarının
Bunların hepsini nasıl okuyacağım
neenone düşüncelerini almak isterim kitaplarla ilgili
canım şuan bir kitap okumuyorum aöf okuyorum ben geçen hafta sınavım vardı ara verdimm bu haftada kafamı dinliyorum çünkü ocak sonunda tekrar sınavım var çalışıyorum birde pek vaktim olmuyorr anlıcann ama en son kibelenin sırrını okudum çook güzeldi oda
Ben maliye 4. sınıfım bu yıl bizim bölüme vurmadı piyango sanırım senin ki kredili sisteme geçen bölümlerden
Sosyoloji güzel bölümdür dersleri çok zevklidir ilgin varsa bir de severek okunuyor
Hepsi iyide felsefede ııyyyyyyyyyyyyy gerçekten sıkıcı
rica ederim canımcanımcım ay sonunda değilde o ay içinde kitabı bitirdiğinde gelip yazıyorsun.kitapla ilgili gönlünden ne geçerse ne yazmak istersen
aklından sayı tut aldım bekliyor evde.sıra onada gelecek inşallah
ben okudum canım.ilginç bir kitap.tavsiye ederim
ilgilendiğin için teşekkürler canım
senide ekledim listemize.bekleriz canım konumuzakadınlar kulubune de hoşgeldin konumuza da
teşekkürleraramıza hoşgeldin
güle güle keyifle oku tatlım
bende bu yıl işletme 4 üm bu yıl.fermi inşallah bu yıl bitireceğizayda 1 kitap hedef koydum kendime.en az 1 tane bitiriyorum
aslında seviyorum ama hepsi birden gitmiyor hem iş hem kpss hem aöf ondan bende sinirimi aöfden çıkaıyorum kendime vaktim kalmıyor birde asker bekliyorummm
bendee çok istiorummmm artık kitap okumakkk ama öyle bir kitapla başlamalıyım kii beni alıp götürsünnn tavsiyelerinizi bekliyroummm kızlarrrr
1 ayınız kalmıs ne güzelbende kardeşimi bekliyorum 5 ay var daha
canım ne tarz seversin :44:
Her türlü okuyabilirimm farketmiyor öyle takıntılarım yok tavsiyelerin hepsine açığımm
Tatlım okumadıysan benim tavsiyem "Uçurtma Avcısı . . Khaled Hosseini"
canımmm tam 58 günümüz var 14 şubatta gelicekkk dağıtımada 14 şubatta gelmişt :))) inşaalahh sizde tez zamanda kavuşursunuz kardeşinlee beklemek çok zor benimki hakkari çukurcada birde çarşı yok birşey yok yüzünü unuttcamm nerdeyse
canım her türlü okuyabilirimm farketmiyor öyle takıntılarım yok tavsiyelerin hepsine açığımm
benim kardeşimde bingöl adaklıda.aynı çarşı izni yok.ama net olan bir telefon buluyor nasılsa.face ye resim koyuyorda yüzünü kendini hatırlatıyor arada
elif şafak aşk
bin muhteşem güneş
en sevdiklerim
gerilimde leyleklerin ucusu var
son olarak zaman yolcusunun karısını okudum fena değildi.
bekleyen kitaplarım var
aklından sayı tut
empati
küçük mucizeler dükkanı
güzel olduguna eminim bunlarındailk aklıma gelenler bunlar
sağol canım benim not alıyroum şimdi birde azıcık konusunu yazarsan aralarından birini seçmemde yardımı olsun diyeee :)))
Kitap kapağından alıntı yaptım canım.
Emir ve Hasan, Kabil''de monarşinin son yıllarında birlikte büyüyen iki çocuk...
Aynı evde büyüyüp, aynı sütanneyi paylaşmalarına rağmen Emir''le Hasan''ın dünyaları arasında uçurumlar vardır:
Emir, ünlü ve zengin bir işadamının, Hasan ise onun hizmetkârının oğludur. Üstelik Hasan, orada pek sevilmeyen bir etnik azınlığa, Hazaralara mensuptur.
Uçurtma Avcısı''nda anlatılan olağanüstü bir dostluk. Bir insanın diğerini ne kadar sevebileceğinin su gibi akıp giden öyküsü...
çook güzell sağol canım benim hemen yazıyorummmm :))) ben de hikaye yazıyorum bu arada aşkımzın hikayesini hediye edicem benimkine bana odun dedidee kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?