Kadınların Kitap Mekanı

not alıyorum tatlımm burda 5 6 kitap daha öğrendim listeme ekledimmmm kitap okumaya bir başlıyım benimde adımı listelerde görüceksiniz inşaalahhh :)
:) süper o zaman :) bende c.tesi öğlen basladım Anne yı okumaya dun aksam bıttı mesela :) onu da tavsıye ederım bnm hosuma gıttı sıkmadan akıp gıdıyor hıkaye

Allah teezz vakit kavuştursun canım

Sağol tatlımm beklemekk gerçektenn ne sebepten olursa olsun bekleyen tüm insanlar kavuşsun inşallahhhh ::))))

bende bır gun kıtapcıda alısverıs yaparken bır hanımla tanıstım, dedı kı ben alıp okuyorum sonra yakınlarıma verıorum onlarda yakınlarına versınler bırıktırmeyı sevmıorum herkes okusun dedı, ah dedım ne kdr ıısınız :) benı de yakınınız sayar mısınız

hahaha güzelmişş yaa bende yakını olabilirm seve sevee :)))

****** Kasım ayı derecelerimiz ******

1. miz oyaebrar

2.miz tweetypinar :81: :129:

3. müz samanyolu :81: :128:​

1 Aralık - 31 Aralık 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. eski_bir_masal .......6......
  2. LadyEvil ......5........
  3. kays34 .......5.......
  4. pembelii ........4........
  5. neenone .......4.......
  6. pogopogo .......3.........
  7. EsmerKralice ........3........
  8. kulitta .......3........
  9. DisTurBia ........2........
  10. samanyolu .......2.......
  11. masal26 .....1.........
  12. hande85 ........1........
  13. PrensesPeri ........1........
  14. bal10 ........1........
  15. december90 ..........1......
  16. destinayd ........1........
  17. fermi .......1.........
  18. aydasu .......1.........
  19. oyaebrar ..............
  20. tweetypinar ..............
  21. ameli ................
  22. cemre25 ................
  23. nilayu ................
  24. hasretim34 ................
  25. kaos302 ................
  26. piolin ................
  27. pamuk_helva ...............
  28. PIRILLL ...............
  29. elclone ................
  30. Duygu.C ................
  31. ilkalp ................
  32. prenses_84 ................
  33. pinaran ...............
  34. ozzy06 ...............
  35. forevertogether ................
  36. essss ................
  37. H_İ_S ..............
  38. barro ...............
  39. Bella_n ................
  40. JessicaRabbit ................
  41. maibeyaz ..............
  42. arzuunler ................
  43. rainforest ................
  44. cute_poison ................
  45. GeCe_KuSu ................
  46. ddemir10 ................
  47. sekerlik16 ................
  48. AsiNaz ................
  49. sebebsizim ................
  50. Senkolik ................
  51. umutsuzasik ................
  52. sedefnaz ................
  53. frm ................

İnşallah bu yıl bitiririz yoksa seneye çok karışır bizim için :) dur şimdi sana heves ettim bende hedefimi koyuyorum ayda bir için

ayda bir kitapta çok rahat bitiyor zaten

iyice merak ettim kitabı.bi kaç kişisel gelişim kitabı var onları okuyayım istiyorum.kulittamın gönderdiği kitaplar var onları okumaya can atıyorum..inşallah keyfini çıkarta çıkarta hepsini okuyacagım

iyice merak ettim kitabı.bi kaç kişisel gelişim kitabı var onları okuyayım istiyorum.kulittamın gönderdiği kitaplar var onları okumaya can atıyorum..inşallah keyfini çıkarta çıkarta hepsini okuyacagım [/QUOTE]

canım benım herkesın zevkı farklıdır kimseyı etkılemek ıstemem ama ben yazarın ılk kıtabı olmasına ragmen başarılı buldum ve cok kısa zamanda elımden bırakamadan bıtırdım. ben kendı tarzını Dan Brown a yakın buldum ama başkası begenmeyedebılır :)

osman aysu-kuşku zinciri

sinan akyüz-piruze

canan tan-tüm kitapları

judıth mc gauth-seni beklerken

julıe garwood-gelin

kitaplarını okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar.

Son düzenleme:
evett kuzumm bende yeni keşfettim ve çookk sevdimm :))) ne yapıyım ya işteyim çalışıyorum işte kuzum benim sen ne yapıyorsun görüşemedikkk
bebğimmm sende bburalara geld,n,bu topiği çok seviyorum ya,bu sayede daha iyi k,itaplar almama sebeb oluyor,neler yapıyorsun?

evett kuzumm bende yeni keşfettim ve çookk sevdimm :))) ne yapıyım ya işteyim çalışıyorum işte kuzum benim sen ne yapıyorsun görüşemedikkk

benimde senden farkım yok kuzum ya,sms in olmadığı için bende bir daha mesaj atmadım.diğer topicide gelmiyorum,bu aralar pek sakin,
ve çok yoğunum ya..

evett bayağı bir sakin inşallah fırtınadan önceki sessizlik olurr kuzum benim kaldı 56 bu arada :)) evet sms yapıyım ilk işim sana mesaj atmak olcakkk
benimde senden farkım yok kuzum ya,sms in olmadığı için bende bir daha mesaj atmadım.diğer topicide gelmiyorum,bu aralar pek sakin,
ve çok yoğunum ya..

evett bayağı bir sakin inşallah fırtınadan önceki sessizlik olurr kuzum benim kaldı 56 bu arada :)) evet sms yapıyım ilk işim sana mesaj atmak olcakkk

anammmmm kız daha geçenlerde 60 demiyor muydun ne çabuk oldu maşallahh
hele bi atma bak ben seni napıyorum o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…