- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.981
:) süper o zaman :) bende c.tesi öğlen basladım Anne yı okumaya dun aksam bıttı mesela :) onu da tavsıye ederım bnm hosuma gıttı sıkmadan akıp gıdıyor hıkaye
evet canım katılıyorum çok eğlenceli olabilirr :)))
benim yarim hakkari çukurcada asker canım 2 ayımız kaldı işte 460 sayıyoruzz son 56 :))) çok şükürrr ama sağolsun kitaplarımı mevzilerde nöbet tutarken çamurda karda kışta okuduğu içiniçine etmiş zorda olsa söyledi bunuuu diyorum hiç birinii kaybettme gelirken hepsini geri getirrr :)) diye
Allah teezz vakit kavuştursun canım
Sağol tatlımm beklemekk gerçektenn ne sebepten olursa olsun bekleyen tüm insanlar kavuşsun inşallahhhh ::))))
bende bır gun kıtapcıda alısverıs yaparken bır hanımla tanıstım, dedı kı ben alıp okuyorum sonra yakınlarıma verıorum onlarda yakınlarına versınler bırıktırmeyı sevmıorum herkes okusun dedı, ah dedım ne kdr ıısınız :) benı de yakınınız sayar mısınız
İnşallah bu yıl bitiririz yoksa seneye çok karışır bizim için :) dur şimdi sana heves ettim bende hedefimi koyuyorum ayda bir için
Tamam perıcım, tesekkur ederım...
Aralık ayı ıcersınde bıtırdıgım ılk kıtap AKLINDAN BIR SAYI TUT...
Yazarın ılk kıtabı olmasına ragmen akıcı uslubu ve etkıleyıcı konusuyla okuru ıcıne cekıyor...
Bır cırpıda kıtabı okumak ıcın sabırsızlanıyorsunuz...
Cok guzel bır polısıye dıye dusunuyorum...
Okurken hıc sıkılmayacagınızı dusunuyor ve sıddetle tavsıye edıyorum...
Herkesten suphelenecek sonuna geldıgınızde ıse cok sasıracaksınız...
Perıcım elındekı kıtabı bıtırır bıtırmez bunu oku bence, pişman olmayacaksın...
Suanda basşadıgım kıtapsa SİL BAŞTAN...
Yanı sımdılık 100 sayfa kadar okumama ragmen galıba cok da basarılı bulmadım ama yarım bırakmak ıstemem...
Bitirınce yorumlarımı paylasacagım...
hatta hafta bir bile bitirmem lazım ama derslerde olunca olmuyoayda bir kitapta çok rahat bitiyor zaten
bu arada tavsıye ısteyen arkadaslara Kristin Hannah ın kıtaplarını onerırım, emınım bayılarak okursunuz..
osman aysu-kuşku zinciri
sinan akyüz-piruze
canan tan-tüm kitapları
kitaplarını okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar.
kuzummmm
bebğimmm sende bburalara geld,n,bu topiği çok seviyorum ya,bu sayede daha iyi k,itaplar almama sebeb oluyor,neler yapıyorsun?
evett kuzumm bende yeni keşfettim ve çookk sevdimm :))) ne yapıyım ya işteyim çalışıyorum işte kuzum benim sen ne yapıyorsun görüşemedikkk
benimde senden farkım yok kuzum ya,sms in olmadığı için bende bir daha mesaj atmadım.diğer topicide gelmiyorum,bu aralar pek sakin,
ve çok yoğunum ya..
evett bayağı bir sakin inşallah fırtınadan önceki sessizlik olurr kuzum benim kaldı 56 bu arada :)) evet sms yapıyım ilk işim sana mesaj atmak olcakkk
Canım sen serda rözkanın kayıp gülünü okumuşmuydun ikincisi çıkmış ilk kitabınaa bayılmıştımm benn :))
anammmmm kız daha geçenlerde 60 demiyor muydun ne çabuk oldu maşallahh
hele bi atma bak ben seni napıyorum o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?