- 22 Mart 2008
- 1.914
- 218
- 373
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.021
kızlar dün bir arkadaşım sefilleri hediye etti ama daha başlayamadım muhakkak okuyanınız vardır nasıl bi kitap?yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
Gece kendi kitabıma devam edecektim ki ablamın kitaplığında Küçük Prens' i gördüm ve okumadan yatamadım. Çok güzeldi, çok güzel mesajları vardı. Daha kahvaltı yapmadım, kitap hakkında daha fazla yorum yapmaya halim yok:))) Okuyun kızlar :)
neenone: 5
Lady im kitapların çoğu çok güzel özellikle Freud' un kitapları harika. Ama psikolojinin bu kadar detayıyla ilgileniyorken keşke psikoloji okusaydın diyorum :)
Lady im kitapların çoğu çok güzel özellikle Freud' un kitapları harika. Ama psikolojinin bu kadar detayıyla ilgileniyorken keşke psikoloji okusaydın diyorum :)
Psikolojiyi de istemiştim biliyorsun ama sosyoloji oldu
Notlarımı yüksek tutup psikoloji ya da pdr'den yan dal yapmayı düşünüyorum :)
Oooy!!! Küçük Prens . . Antoine De Saint Exupery Kızımın sevgilisi.
Kitabı okudum etkilendim lakin kızım anlattığında ağlıyorum.
Felsefesini öyle içselleştirmiş ki; Karşımda küçük prens oluveriyor.
(Küçük bir kız değil elbette, Üni. Öğrencisi.)
Oooy!!! Küçük Prens . . Antoine De Saint Exupery Kızımın sevgilisi.
oğlum 9. sınıfta "küçük prens" ona uygunmudur acaba?? okumadım da bilmiyorumOooy!!! Küçük Prens . . Antoine De Saint Exupery Kızımın sevgilisi.
açlık oyunları üçlemesine devam ederken bir yandan başka birkitap bitirdim O'henry "new york u nasıl sevdi" isimli kitabı.. Amerikan klasikleri ve seçme öykülerden oluşan eğlenceli bir kitap
piolin.....1
açlık oyunlarıı serisini okumadım ama sevgilim okudu kitapları ondan aklır almz bende başlıyıcagımm çok güzelmişşş
evet canım ilk kitabını bitirdim çok güzeldi ikinci kitaptanda 83 sayfa okudum devam ediyorum yine hem konusu çok güzel hem de sürükleyici
son kitabı alaycı kuştu dimi canım serininnn
Günaydınnnn kızlarrrr yaa benide lsiteye alın bende 1 kitap bitirdim bugün servisteee yaaa ağlamamakk için zor tutttum kendimiiiii çok güzel ve yalın bir hikayeydi ama çok etkileyiciydii okumanıcı şiddetle tavsiye ederim....
Kahraman TAZEOĞLU-Mavi Ev
ewet canım ılk kıtap AÇLIK OYUNLARI son kıtap ALAYCI KUŞ.
bende bulamadım bır turlu bulur bulmaz alıcam ınsallah
kuzummm ,kahraman tazeoğluunun kitabında şiir yok mu bn niye öle hatırlıyorumm
konusu neydi?
evet kuzummm bende şiirlerini biliyorumm dinliyorum çok güzeller ama kitabını gördüm işte meraktann okudummm çokk güzeldiii konusunu anlatmıyımm beaa okuu :))
ama şu kadar diyimm sonunda ağlıyordumm son sayfayı bir okudum yüzümde tebessüm belirdi ve kitabı attımmbeni ağlattı diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?