Kadınların Kitap Mekanı

Gece kendi kitabıma devam edecektim ki ablamın kitaplığında Küçük Prens' i gördüm ve okumadan yatamadım. Çok güzeldi, çok güzel mesajları vardı. Daha kahvaltı yapmadım, kitap hakkında daha fazla yorum yapmaya halim yok:))) Okuyun kızlar :)

neenone: 5

bende ANNE nın sonunda agladım, çok nadır aglarım kıtaplarda ama bu kıtaptan cok etkılendım. o kadar uzun zaman sonra bıle bırbırlerıne baktıkları anda hala aynı aşkı gorduklerını, hayatlarını zamanında kendılerı degıl baskaları engelledıgı ıcın bırlikte olamamalarına cok uzuldum bu kadar buyuk bir aşkın yakın şahidi oldugum ıcın ıcım acıdı sanırım..

kızlar dün bir arkadaşım sefilleri hediye etti ama daha başlayamadım muhakkak okuyanınız vardır nasıl bi kitap?yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

ben okudum vee süper tavsiye ettiğim kitapların ilklerindedir yani.Bence vakit kaybetmeden başla okumaya

Oooy!!! Küçük Prens . . Antoine De Saint Exupery Kızımın sevgilisi.
Kitabı okudum etkilendim lakin kızım anlattığında ağlıyorum.
Felsefesini öyle içselleştirmiş ki; Karşımda küçük prens oluveriyor.
(Küçük bir kız değil elbette, Üni. Öğrencisi. )

Lady im kitapların çoğu çok güzel özellikle Freud' un kitapları harika. Ama psikolojinin bu kadar detayıyla ilgileniyorken keşke psikoloji okusaydın diyorum :)

Psikolojiyi de istemiştim biliyorsun ama sosyoloji oldu
Notlarımı yüksek tutup psikoloji ya da pdr'den yan dal yapmayı düşünüyorum :)

Lady im kitapların çoğu çok güzel özellikle Freud' un kitapları harika. Ama psikolojinin bu kadar detayıyla ilgileniyorken keşke psikoloji okusaydın diyorum :)

Pdr yi tavsiye etmiyorum, senin için psikoloji daha doyurucu olacaktır eminim.

Ben de okurken kitabı yaşadım resmen. Sanki o gezegenleri okuyan bendim. Bazen gözlerimi kapatıp hayal ettim, bazen de gezegenlerdekileri etrafımdaki insanlara benzettim. Tekrar tekrar okunacaklar listesine alındı.

kulıttacım ınanmıyorum :) tebrık ederım senı kızını buyutmussun o kadar

oğlum 9. sınıfta "küçük prens" ona uygunmudur acaba?? okumadım da bilmiyorum

açlık oyunları üçlemesine devam ederken bir yandan başka birkitap bitirdim O'henry "new york u nasıl sevdi" isimli kitabı.. Amerikan klasikleri ve seçme öykülerden oluşan eğlenceli bir kitap

piolin.....1

açlık oyunlarıı serisini okumadım ama sevgilim okudu kitapları ondan aklır almz bende başlıyıcagımm çok güzelmişşş
açlık oyunları üçlemesine devam ederken bir yandan başka birkitap bitirdim O'henry "new york u nasıl sevdi" isimli kitabı.. Amerikan klasikleri ve seçme öykülerden oluşan eğlenceli bir kitap

piolin.....1

açlık oyunlarıı serisini okumadım ama sevgilim okudu kitapları ondan aklır almz bende başlıyıcagımm çok güzelmişşş

evet canım ilk kitabını bitirdim çok güzeldi ikinci kitaptanda 83 sayfa okudum devam ediyorum yine hem konusu çok güzel hem de sürükleyici

İyi akşamlar kitap kurtları
Son okuduğum kitap SIR Julie Garwood

Judith doğum yapmak üzere olan çocukluk arkadaşının yanına İskoç yaya gider,ancak o bir İngilizdir....Üstelik sadece çocukluk arkadaşının bildiği bir sırrı vardır.....
Kitap çok akıcı değildi,yine de fena değildi...

SAMANYOLU 3

Günaydınnnn kızlarrrr yaa benide lsiteye alın bende 1 kitap bitirdim bugün servisteee yaaa ağlamamakk için zor tutttum kendimiiiii çok güzel ve yalın bir hikayeydi ama çok etkileyiciydii okumanıcı şiddetle tavsiye ederim....

Kahraman TAZEOĞLU-Mavi Ev

kuzummm ,kahraman tazeoğluunun kitabında şiir yok mu bn niye öle hatırlıyorumm
konusu neydi?

canım ben sevgilime almıştımmm alaycı kuşu göndermiştim D&R dan orada bulabiliirisn bende çok aramıştımm amaa sonunda orada bulmuştummmm :))))
ewet canım ılk kıtap AÇLIK OYUNLARI son kıtap ALAYCI KUŞ.

bende bulamadım bır turlu bulur bulmaz alıcam ınsallah

evet kuzummm bende şiirlerini biliyorumm dinliyorum çok güzeller ama kitabını gördüm işte meraktann okudummm çokk güzeldiii konusunu anlatmıyımm beaa okuu :))

ama şu kadar diyimm sonunda ağlıyordumm son sayfayı bir okudum yüzümde tebessüm belirdi ve kitabı attımm beni ağlattı diyee
kuzummm ,kahraman tazeoğluunun kitabında şiir yok mu bn niye öle hatırlıyorumm
konusu neydi?

yorumlarını okudum biri 1 saatte okuyup bitirmiş,bayılmış
listeme ekledim,birde bu adamın susacak var kitabına baktım iç sayfalarını okudumda gayet akıcı güzel bir kitaba benziyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…