Kadınların Kitap Mekanı

atarım kuzumm atarımmm sende kitap okumayı seviyorsun demekkk artıkk benide aydınlatırsınn annemm diimi :)))

tabe aydınlatmam mı bebeğimm ,ben bir aara 1,5 günde kitap okurdumm,ama şimdi pek okuyamıyorum,fırsatım olmuyor.

aynenn benimde kuzum fırsatım olduğundada okumak istemiyorum çok az boş vaktim oluyor diyorum kafa dağıtıyım azıcıkk sonra bir kitap görüyorumm bunu okumalıyım diyorumm D:d sınav bastırıyorr napcam bilemedim yaa
tabe aydınlatmam mı bebeğimm ,ben bir aara 1,5 günde kitap okurdumm,ama şimdi pek okuyamıyorum,fırsatım olmuyor.

aynen bende öyleyim..alıyım diyorum evde bir sürü kitap var ,onları bitireyim diyorum bir ara annem çok kızardı,kıyafetler bitti şimdide kitaplara mı sardın diyordu:)

ocakta dime,çalışmaya başla kuzum.bende bu akşam bikç üniteye bakıcam..

aynen kuzumm benimde başlamamm gerekiyorr ders çalışmayaaa maleseff (

Bugün Halid Ziya Uşaklıgil'in "kadın pençesi" kitabını aldım. Okuyan varmı nasıl bir kitap. Gerçi aldım artık iş işten geçti ama sorayım yinede okumaya başlamadan önce yorumlarınızı görmek istiyorum..:26:

ben okumadım ama googleden yapılan yorumlarıda bir oku tatlım,ama almışçsın artık o yorumlara bakma istersen o yorumlara bakıp önyargılı olabilirsin,kitabın sayfasını açrken istekli olmayabilirsin,o yüzden sen okumaya başla ,umarım güzeldir.

Haklısın. Kütüphaneden aldım aslında, aradığım kitaplarıda bulamayınca gözüme carptı bunu aldım. Peki güzel bi polisiye roman önerebilecek var mı?

Haklısın. Kütüphaneden aldım aslında, aradığım kitaplarıda bulamayınca gözüme carptı bunu aldım. Peki güzel bi polisiye roman önerebilecek var mı?

hımm,Ama ben kitabın konusunu okudum,gayet güzelisürükleyici biir dile sahip sanki.hatta iş çıkışında almayı bile düşünüyorum..:)

osman aysu -kuşku zinciri bir istersen internetten araştır.çok güzel bir kitap.

Son düzenleme:

Lady im kitapların çoğu çok güzel özellikle Freud' un kitapları harika. Ama psikolojinin bu kadar detayıyla ilgileniyorken keşke psikoloji okusaydın diyorum :)

kızlar dün bir arkadaşım sefilleri hediye etti ama daha başlayamadım muhakkak okuyanınız vardır nasıl bi kitap?yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Canım benimde elime geçti çocukluğumdan beri çok güzel olduğu söylensene okumak gelmedi içimden okumadımm okuyanların tavsiyelerini çok duydum harika olduğu yolunda :)
kızlar dün bir arkadaşım sefilleri hediye etti ama daha başlayamadım muhakkak okuyanınız vardır nasıl bi kitap?yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Sefiller kitabının orjinali 4 cilt, eğer elinizde set varsa harika zaman geçirirsiniz. Tek kitapsa yorum yapamayacağım, içeriği ne durumda bilmiyorum çünkü. Yine de güzeldir herhalde, okuyun mutlaka. Keyifli okumalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…