Kadınların Kitap Mekanı

bende 1 saatte bitirdimm kuzummm D süperdii yaa gerçektenn kitaplarının hepsini okuyabilirm kaç tane var bilmiyorum ama şiirlerini sevrek dinliyordum zatenn sıra kitaplarında :)
yorumlarını okudum biri 1 saatte okuyup bitirmiş,bayılmış
listeme ekledim,birde bu adamın susacak var kitabına baktım iç sayfalarını okudumda gayet akıcı güzel bir kitaba benziyor kuzum

öylee tatlımm pahalııı gerçekten ama benimki isteyince akan sular durdu bende ondan alıp ona gödnerdim zatenn DD yoksa senin gibi hala arıyor olurdummm
canım bılıorum amacım ındırımlı bulmak :) yoksa fuardan alırdım 3 tanesını 40a verıolardı ama pahalı bence

bende 1 saatte bitirdimm kuzummm D süperdii yaa gerçektenn kitaplarının hepsini okuyabilirm kaç tane var bilmiyorum ama şiirlerini sevrek dinliyordum zatenn sıra kitaplarında :)

ben hiç dinlemedim sadece duyuyordum facede paylaşanlardan:)
fazlasıyla kitapları var canım bu adamın

kitapyurdu.com 'a bak ,indirimli kitaplar:)

süpermişşş tatlımm ya çok sevindimm ben okulun kütüphanesini araştırıcam bakalım güzel kitaplar var mı 2000 tane kitap var çıkar herhalde içlerinden güzeller dünya klasikleri var ama hiç okuyasım gelmiyor tavsiyen var mı
ben hiç dinlemedim sadece duyuyordum facede paylaşanlardan:)
fazlasıyla kitapları var canım bu adamın

kitapyurdu.com 'a bak ,indirimli kitaplar:)

ne güzel,oradan alır bol bol okursun:)

bende hiç okumadım kuuzm ya..

oğlum 9. sınıfta "küçük prens" ona uygunmudur acaba?? okumadım da bilmiyorum

Önce sen okursan, oğlunun kapasitesine, zevkine uygunluğunu anlayabilirsin tatlım.
Her yaşta okunabilecek, hatta farklı yaşlarımızda bir kaç kez okuyarak farklı mesajlar alabileceğimiz bir derinlik.

****** Kasım ayı derecelerimiz ******

1. miz oyaebrar

2.miz tweetypinar :81: :129:

3. müz samanyolu :81: :128:​

1 Aralık - 31 Aralık 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. eski_bir_masal .......6......
  2. LadyEvil ......5........
  3. kays34 .......5.......
  4. neenone .......5.......
  5. pembelii ........4........
  6. pogopogo .......3.........
  7. EsmerKralice ........3........
  8. kulitta .......3........
  9. samanyolu .......3.......
  10. DisTurBia ........2........
  11. masal26 .....1.........
  12. hande85 ........1........
  13. PrensesPeri ........1........
  14. bal10 ........1........
  15. december90 ..........1......
  16. destinayd ........1........
  17. fermi .......1.........
  18. aydasu .......1.........
  19. smnmrn .......1.........
  20. piolin .........1.......
  21. oyaebrar ..............
  22. tweetypinar ..............
  23. ameli ................
  24. cemre25 ................
  25. nilayu ................
  26. hasretim34 ................
  27. kaos302 ................
  28. pamuk_helva ...............
  29. PIRILLL ...............
  30. elclone ................
  31. Duygu.C ................
  32. ilkalp ................
  33. prenses_84 ................
  34. pinaran ...............
  35. ozzy06 ...............
  36. forevertogether ................
  37. essss ................
  38. H_İ_S ..............
  39. barro ...............
  40. Bella_n ................
  41. JessicaRabbit ................
  42. maibeyaz ..............
  43. arzuunler ................
  44. rainforest ................
  45. cute_poison ................
  46. GeCe_KuSu ................
  47. ddemir10 ................
  48. sekerlik16 ................
  49. AsiNaz ................
  50. sebebsizim ................
  51. Senkolik ................
  52. umutsuzasik ................
  53. sedefnaz ................
  54. frm ................
  55. herseyduzelirmi ................

Son düzenleme:
benide alsanıza buraya, bende çok seviyorum kitap okumayı, sizin kadar çok okuyamıyorum ama elimi boş bırakmamaya çalışıyorum. kitapları netten alıyorsunuz galiba hangi siteden alıyorsunuz

benide alsanıza buraya, bende çok seviyorum kitap okumayı, sizin kadar çok okuyamıyorum ama elimi boş bırakmamaya çalışıyorum. kitapları netten alıyorsunuz galiba hangi siteden alıyorsunuz

merhaba canım.aramıza hoşgeldin hemen senide listemize ekliyorum

bende çok okuyamıyorum ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.her zaman bekleriz

ben çogu kitabımı burda bir kitap çarşımız var ordan alıyorum.1 kere netten aldım.burdaki arkadaşlarla aldık onuda herkes memnun kaldı.

ucuzkitap dünyası sitenin ismi uzantısını bilmiyorum.googledan arayıp bulabilirsin

bende genelde ındırımlerı takıp edıorum canım, marketlerden kitapevlerınden ve netten okuoku dan alısverıs yapıorum.

Burayı yeni keşfettim ben...
Okumayı seven, okurken satırların içinde kaybolan ve huzur bulan biriyim ben de.
Beni de alırsınız aranıza değil mi?
Şu ara çok okuyamıyorum yoğunluktan ancak bugün bir sürü kitap aldım kendime, bitireyim bu hasreti dedim
Bakın neler aldıımm

1) Samiha Ayverdi- İbrahim Efendi Konağı
2) Charles Dickens- İki şehrin Hikayesi
3) Turgenyev - Babalar ve Oğullar
4) Antony Saınt Exupery - Küçük Prens
5) Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
6) Krıstın Hannah- Kış Bahçesi

Okumak için sabırsızlanıyorum

Kış Bahçesi ni tavsıye ederım. Kristin Hannah kesınlıkle bence yazar olmak ıcın gelmış bu dunyaya..

Hah kış geldi ve noldu her seneki grip salgınları. 1 haftaya yakın süredir evde öylece yatıyorum ne buraya gelebildim ne bir şey yapabildim. Ama o grip uyuklamalarından zaman buldukça kitap okudum. Bu arada kelebekle bir sorun yaşıyorum galiba içimden onu okumak gelmiyor hep yeni, şeylere başlıyorum
Okuduklarımı yazayım.

Bu ayın 4. kitabı: Mektup Aşkları / Leyla Erbil- Ben Leyla Hanımı ne kadar geç farketmişim ah ki ne ah. Bu hanımefendileri ne kadar ince zekalı , naif,narin deyişli. Bayıldım.Kitap birsürü mektuptan oluşuyor. Ve aslında birçok kesimden insanın düşünceleri. Özellikle bir olay oldugunda biraz serseri ruhlu ya da biraz muhafazakar bir insanın düşüncelerini öyle güzel yorumlamış ki Leyla Hanım. Daha neler yazarım da bu kitap için kitap hakkında çok derin bir açıklama olur ve kitaba da haksızlık olur. Özetle tavsiye ediyorum

Bu ayın 5. kitabı: Doğmuş Olmanın Sakıncası Üzerine/ Ciaron- Ne kadar bana ve şu bazen beni bile sıkan pozitif hayat görüşlerime tamamen zıt olsa da Ciaronun bazı cümleleri çok haklıydı. Bazılarıysa saçmalık geldi. Onu anlamaya çok ugraşmadım açıkçası. Üstüne takılmadım fazla ama yine de kitabın bir yarısı ne kadar güzelse diger yarısı o kadar kötüydü ki sanki ben Ciaron a bu eleştiriyi yapabilme fırsatım olsa beni sevgiyle kucaklıcak gibi geliyor haha

Kızlar aralık ayı 15 kitap hedeflemiştim.Aralık bitiyor 5 kitap bitmiş, bari toplamda 10 kitap yapsam. Elimde devasa bir kitaplık var ve kitaplarımı eritmek istiyorum
Keyifli Okumalar

pogopogo:5

Son düzenleme:
2 aydır okuyup bitirdiğim kitaplar

canan tan- piraye
ahmet ümit- kar kokusu
ahmet ümit- şeytan ayrıntıda gizlidir
ayşe kulin-köprü
recaizade mahmut ekrem- araba sevdası
irfan orga- bir türk ailesinin öyküsü

okumakta olduğum kitap

elif şafak- aşk

sırada bekleyen kitap

kristin hannah- kış bahçesi

Son düzenleme:
Prenses peri ucuz kitap dünyasında kitaplar 2.el nasıl oluyor peki?memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…