- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.041
yorumlarını okudum biri 1 saatte okuyup bitirmiş,bayılmış
listeme ekledim,birde bu adamın susacak var kitabına baktım iç sayfalarını okudumda gayet akıcı güzel bir kitaba benziyor kuzum
canım ben sevgilime almıştımmm alaycı kuşu göndermiştim D&R dan orada bulabiliirisn bende çok aramıştımm amaa sonunda orada bulmuştummmm :))))
canım bılıorum amacım ındırımlı bulmak :) yoksa fuardan alırdım 3 tanesını 40a verıolardı ama pahalı bence
öylee tatlımm pahalııı gerçekten ama benimki isteyince akan sular durdu bende ondan alıp ona gödnerdim zatennDD yoksa senin gibi hala arıyor olurdummm
:))) gule gule okusun o zaman
bende 1 saatte bitirdimm kuzummm Dsüperdii yaa gerçektenn kitaplarının hepsini okuyabilirm kaç tane var bilmiyorum ama şiirlerini sevrek dinliyordum zatenn sıra kitaplarında :)
ben hiç dinlemedim sadece duyuyordum facede paylaşanlardan:)
fazlasıyla kitapları var canım bu adamın
kitapyurdu.com 'a bak ,indirimli kitaplar:)
süpermişşş tatlımm ya çok sevindimm ben okulun kütüphanesini araştırıcam bakalım güzel kitaplar var mı 2000 tane kitap var çıkar herhalde içlerinden güzeller dünya klasikleri var ama hiç okuyasım gelmiyor tavsiyen var mı
kulıttacım ınanmıyorum :) tebrık ederım senı kızını buyutmussun o kadar
Sağol kayscım. Aslında ben de inanamıyorum, nasıl da geçiverdi onca yıl. :44:
Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, Güzel günlerini göstersin.
oğlum 9. sınıfta "küçük prens" ona uygunmudur acaba?? okumadım da bilmiyorum
benide alsanıza buraya, bende çok seviyorum kitap okumayı, sizin kadar çok okuyamıyorum ama elimi boş bırakmamaya çalışıyorum. kitapları netten alıyorsunuz galiba hangi siteden alıyorsunuz
merhaba canım.aramıza hoşgeldin hemen senide listemize ekliyorum
bende çok okuyamıyorum ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.her zaman bekleriz
ben çogu kitabımı burda bir kitap çarşımız var ordan alıyorum.1 kere netten aldım.burdaki arkadaşlarla aldık onuda herkes memnun kaldı.
ucuzkitap dünyası sitenin ismi uzantısını bilmiyorum.googledan arayıp bulabilirsin
Burayı yeni keşfettim ben...
Okumayı seven, okurken satırların içinde kaybolan ve huzur bulan biriyim ben de.
Beni de alırsınız aranıza değil mi?
Şu ara çok okuyamıyorum yoğunluktan ancak bugün bir sürü kitap aldım kendime, bitireyim bu hasreti dedim
Bakın neler aldıımm
1) Samiha Ayverdi- İbrahim Efendi Konağı
2) Charles Dickens- İki şehrin Hikayesi
3) Turgenyev - Babalar ve Oğullar
4) Antony Saınt Exupery - Küçük Prens
5) Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
6) Krıstın Hannah- Kış Bahçesi
Okumak için sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?