Kadınların Kitap Mekanı

Prensesperi'cim çok iyi oldu bu kitap tanıtımı.
Enver Paşayla eşine de üzülüyor insan.
O dönemlerde çoğu evlilik böyle olurmuş ya zaten. Düğün günü görürmüş gelin ve damat birbirini.

Ben de Ahmet Ümit'in Sultanı Öldürmek adlı kitabını okudum.
Yine bir Polisiye romanı...Karakterler arasında yine Nevzat komiser var ancak bu kitapta anlatıcı o değil.
Diğer kitaplarını okuyanlar için iyi olmuş bu değişiklik.
Yer yer sıkıldığım, uzatmış sanki dediğim yerler de oldu, belki benim ruh halimle alakalıdır o çözemedim
İstanbul'un fethi, Fatih Sultan Mehmet hakkında bilgiler de verilmiş..
Sonuna kadar merakla okuyorsunuz ama.

AskInihan :2

Aykut oğut- Esra Banguoğlu Oğut= Bu egoları şişirsektemi saklasak? kitabını bitirdim.
Eğlenceli bir kişisel gelişim kitabı.
Bakış açınızı değiştirmenize yardımcı oluyor.
Aykut Oğutun 3. kitabı bu. bu sefer eşiyle beraber çıkarmış.
Bana kişisel gelişim kitapları iyi geliyor.

Tugcecan: 1

bende sultanı öldürmek i aldım bekliyor.bu ara sürekli kitap alıyorum hangisine başlayacagımı bilemiyorum

Elimde okuyacak kitap yok
Almaya da fırsatım...

böyle zamanlarda benim imdadıma kitap yurdu yetişiyor.hızlı kargo güzel paketleme yapıyorlar.gitti gidiyordan da temiz ikinci el kitaplar bulabiliyorum.bir bak istersen

"Kerbela, Aşka Bela" yı bitirdim.

Bence alanen yazılmış bir kitap. Konular çok yüzeysel.Aşkın gözyaşları serisi kadar etkilendiğimi söyleyemeyeceğim. Bir kere kitap 235 sayfa ve 130. sayfadan sonra Kerbelayı anlatmaya başlıyor, sonra yezidin yaptırdıkları çok yüzeysel anlatmış. Kerbela hakkında çok kitap okuduğum için beni tatmin eden bir kitap olmadı. Kitabı öneriyor muyum derseniz eğer gerçekten konu hakkında bilgi edinmek istiyorsanız hayır ama sonuç olarak kitap... yoruma açık

şimdi ise İskender Pala "Od" a başlamayı düşünüyorum

Bu ay kitapyurdunan 8 kitap aldım. Kitaplarım geldi ve çok mutlu oldum. Alır almaz da okuma sırasına dizdim. Çok mutluyum çoook

benim içn gittigidiyo en güzel seçenek oluyor.
2. el olduğu için eskiler bile bulunuyor.
ben pazarlığa bile giriyorum. kesin sülaleme sayıyordur ama napiyim ben pazarlık yapmak adettendir.

Büyükanne / Halide Nusret Zorlutuna
Keyifle beğenerek okudum. Tavsiye ederim.

kulitta . . 2

Açlık Oyunları-Suzanne Collıns
Önceleri gençlik kitabı sanırım bu okumayayım desemde kitap stoklarımın suyunu çekmesinden mütevelli okuma fırsatı buldum ve sonuç:
2 ve 3. kitabı bekliyorum şu an okuyan kişiden::)
kısaca ben beğendim alıp okumak isteyene tavsiye ederim.
Sırada ne var bilmiyorum

gulshenidil:1

Trevanian - Hesaplaşma

Çevirisi Şibumi kadar olmasa da yine de iyiydi, İnfazcı gibi sarsıcı bir çeviriden sonra iyi geldi Trevanian harikaydı, kitap bitti ama kalakaldım hala devamı olsun istedim umutsuzca son iki boş sayfayı çevirip durdum belki bir iki cümlesi daha vardır diye.. Ama yoktu ve bitti..

Maip: 1

İnternetten alışveriş yapmadım hiç, Bir bakayım...Ayrıca teşekkür ederim

Sultanı Öldürmek Ahmet Ümit

Ayy benim gibi düşünen varmış sevindim,okumaya bir süre ara verdim diye mi sıkıldım demiştim
Kitabı genel olarak beğendim,tarih kitabı gibi olmuş biraz...
Diğer okuduğum kitap Dünyama Bahar Geldi Halit Ertuğrul umre sırasında kendisiyle tanışma fırsatım oldu,çok mütevazi bir insan..Evde okumadığım kitabını görünce okudum,hidayete erenlerin mektuplarından derlenmiş bir kitaptı...

SAMANYOLU 2

Çocuklarda Davranış Bozuklukları-Sefa Saygılı

Anne babalar için çok güzel öneriler var tavsiye ederim.

neenone: 2

ayyy inanmıyorum. bugüne kadar bu topiği nasıl görmedim ben. :44::84:

kesinlikle olmam gereken yer burası. :109:

kızlar bana da yer var mı :79:

ben de geldim kızlar bana da yer açar mısınız :)

şu sıralar Salinger'dan Franny ve Zooey ve Kenan Rifai'den Mesnevi-i Şerif'i okuyorum..

bu sefer pek hızlı gitmiyor okumam yazın bunalıyorum çok çabuk

Son düzenleme:
ben de geldim kızlar bana da yer açar mısınız :)

şu sıralar Salinger'dan Franny ve Zooey ve Kenan Rifai'den Mesnevi-i Şerif'i okuyorum..

bu sefer pek hızlı gitmiyor okumam yazın bunalıyorum çok çabuk

HOŞGELDİN MAVİSKO

her zaman kitap severlere yerimiz var. keyifli okumalar:)

sakıncası yoksa neden sinirlenerek okuduğunu yazarmısın?? kitabı bilmiyorum ama merak ettim şimdi

sürekli problemlerin çıkışı noktasının anne olduğunu vurguluyordu.
babanın tek bir yükümlülüğü vardı işe gidip evini geçindirmek ama annenin işini saymakla bitiremiyordu.

ben çocuk büyütmenin ortak sorumluluk gerektirdiğine inanıyorum. o yüzden başka bir kitap okumayı tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…