Kadınların Kitap Mekanı

merhaba kızlar bu sayfayı yeni gordum deminden beri okuyorum cok guzel olmus:) kitap yurdunu da burdan ogrendim simdi siparislerde kargo ucreti oduo muyuz birde hemen ulasıo mu elimize kitaplar merak ettim

kargo ödeyen kitaplar diye bir bölüm var oradan begendiğin kitap olursa kargo ücreti ödemiyorsun.değilse siparişine kargo ücreti ekleniyor.ne kadar eklediğini görüyorsun zaten

İlk defa Ahmet Ümit in bir kitabının başında sıkıldım. Dün 30 sayfacık okuyabildim. Bugün dünü telafi ederim artık.

Bu aralar Edip Cansever Sonrası Kalır karıştırıyorumm..
8 Ağustos doğum günüydü, o günden beri elimdee :)
aziz şaire saygılarla, ruhu şad olsun, iyi ki doğmuş var olmuş da yazmış bu şiirleri

İyi bir kitap okuyucu yılda minimum 36 kitap okumalıymış. Ayda 3 kitap yapar ki her ay standart 3 kitap okunur mu acep. Bakalım 2012 yi kaç kitapla bitireceğiz.(Bende kendimi iyi okur sanıyordum.)

temmuz ayı başında elime aldığım ama sıkıcı geldiği için ilerlemeyen kitabımı ağustosun ikinci günü bitirdim.(evli , yaramaz iki çocuklu , çalışan bir bayan olduğum dikkate alınırsa sevinirim) bu nedenle kitabımın temmuz ayı kategorsisnde değerlendirilmesini rica ederim. ayrıca tam 600 sayfaydı . lütfen kayıtlara geçsin.

Henri Charriere-kelebek.
bir kürek mahkumunun hayatı. başta sıkıcı gelmişti. sonra güzel gitti. gitmese ağustusta biterdi galiba:111:

Son düzenleme:

nuclear gördün mü bilmem geçen yılki okur listemiz..harika okuyucularımız var inşallah seninde gönlünce olur

Son düzenleme:

canımcım temmuz listesini ekledim bitirdim.ya ağustos listesine ekleyeceğiz yada kalacak. ben ağustosa ekleme taraftarıyım sonuçta bitirdiğimizde yazıyoruz.bu kitabı bende okumak istemiştim.bir türlü nasip olmadı

tweetypinar .......161........
H_İ_S ................54.........
neenone ............51.......
smeagol ............47.........
kulitta ..............46..........
samanyolu ........42.........
Maip - .............41........
emk87 .............40........

36 kitabı geçtikleri için tebrik ediyorum. Özellikle tweetypinar ı
Aslında okunur da işte iş güç. Ben 10 aylık evliyim,malum yeni gelin gezmeleri vs, yanında kpss ye hazırlandım, özel ders verdim vs temmuzda başlayabildim okumaya.şimdide yapacak bir işim olmadığı için bolca okuyabiliyorum. Amacım açığımı kapamak. Bu arada kutsal bir amacım daha var eşime de alışkanlık kazandırmak ama nerde sen oku bana anlatırsın diyor. 6 yıldır birlikteyiz bir kitap okutturamadım.

December90 :1

artık geri döüyorum kitaplarıma .ne yaptıysam okuyamıyordum ya..şimdi aranızdayım:)

canımcım hepimiz öyle.hayatımızda farklı telaşlar var.oldugu kadar önemli olan sürekli okuyabilmek
okumayı sevmek çok başla.bizim için çok değerli olan bu sevgi.çogu kişiye anlamsız,sıkıcı gelebiliyor umarım sen eşinde de bu sevgiyi başlatabilirsin

Aynı sorun bende de var. Ben de kitap okutturamıyorum ve eksikliğini çok hissediyorum..

Kızlar ilknoktacom.'da 6 - 27 Ağustos tarihleri arasında tüm siparişlerde kargo bedava imiş.

kelepirleri de değerlendirmenizi tavsiye ederim. Daha önce bir kaç kez siparişim oldu ve sorun yaşamadım.

Almak istediğiniz kitapların fiyatını kitapyurdu fiyatıyla karşılaştırmanızı öneririm. Kargoyu bedavaya

getirirken yüksek fiyata kitap almış olmayalım. Elimde çok sayıda okunacak kitabım olmasa bu fırsatı kaçırmazdım.

Okumak gibisi var mı? Hemen kitabıma dönüyorum byeeeee....

İyi akşamlar kitap kurtları,sizlerle olmak çoook güzel...Kitabımı bitirir bitirmez yazayım dedim
Gerçek Renkler Krıstın HannahÇok beğenerek okudum,aile özellikle kardeş ilişkileri vurgulanmış...Tabii gerçek bir aşk hikayesi de anlatılmış.

SAMANYOLU 3

Ahhh evet geçmişiz 36 kitabı gerçekten... Ben bu paylaşımı görmemişim ne ayıp

Hayat gerçekten çok zorluyor insanları iş güç telaşe, boş zamanlarımızda da sevdiklerimizle olmak istiyoruz kitaba ayıracak az zaman kalıyor ama en azından yolda filan giderken okunabilir, ben bütün kitaplarımı hep yollarda okudum... Epey de kitap bitiyor.

Aslında benim eşim önceden çok kitap okurmuş ama evlendikten sonra hayat telaşesi o da çok az kitap okuyordu, şimdi askere gitti, orada bol bol kitap okuyormuş Okumayı sevmeyene kitap okutmak gerçekten çok zor oluyor

Toplu taşıma araçlarında, ayakta dahi kitabına gömülmüş insanlara gıpta ile bakıyorum. Ne okuduklarını göremezsem çatlıyorum.
Araçta okumak istediğimde midem allak bullak oluyor maalesef. Hele uzun yolculuklarda valiz kitap dolu olduğu halde okuyamamak sinir bozucu.
Maaşallah sana H_İ_Sciğim. Dilerim yolculukların hep böyle verimli geçer. Allah kavuştursun, sizin için hep birlikte geri sayıyoruz.

Ah evet canım ayakta oturarak fark etmez okuyorum valla, üstelik e-kitap bile okuyabiliyorum, arkadaşlarım hep nasıl okuyorsun ki der bana, ama sorun olmuyor benim için koltuğumda okuyormuşum gibi oluyor

4 yıldır okulum uzak yerde olduğu için 4 buçuk saatim yollarda geçiyordu benim, hep kitap okurdum, şimdi tayinim çıktı 15 dakika uzaklıktaki yere, eskisi gibi yolculuklar yaşayamayacağım ama evde okurum bol bol diye düşünüyorum

Teşekkür ederim canım benim, Kadınlar Kulübündeki arkadaşlarım sağolsunlar, onlar da benimle şafak sayıyorlar yaa, kurban olurum size, iyi ki varsınız

kitapyurdundan kitaplarım geldiii

kızlar şey diyecektim ben. hani bazı çevirilerde insanı çıldırtan yayınevleri oluyor. hatta Türkçe eserlerde bile dikkatsiz özensiz basım hatalarıyla dolu kitaplar oluyor. çevirisini, basımını ya da ne bileyim bu tarz şeylerini beğenmediğimiz yayınları paylaştığımız bir başlık var mı ? ben görememiş olabilir miyim ? ya da burada paylaşalım mı :44:

sanırım yok açılabilir aslında.
Bu hatalardan kaçmanın en güzel yolu bilinen isim yapmış yayınevlerinin yayınlarını takip etmek

Gönderilmeyen Aşk / Nermin Bezmen

Reelde yaşananların iç dünyamıza yansımaları çok iyi anlatılmış.
İç dünyamızdaki kişilerin ve olayların çokluğu nedeniyle asla yalnız olamayacağımız tezi zihnimi kurcaladı.
Ruhsal çalkantılar ilginizi çekiyorsa mutlaka okumalısınız.

kulitta . . 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…