- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.261
Selam kızlar. İki aydır giripte kitaplarımı yazamıyorum. Malum evlilik hazırlıklarından. Yoksa kitap okumaya devam.
Kitap okuyan arkadaşlarımı gördüm yeni katılanlarıda herkesi tebrik ediyorum.
Kitaplarımız daimi hayatımızda kalması dileğiyle.
Bu ayki kitabım, Hayat kitabı; KURAN-I KERİM
Yuppii! Güzel civcivimiz gelmiş.
Hoş geldin canım. Uğramaya vaktin olmadığına göre nikah tarihi çok yakın.
Kolaylıklar ve mutluluklar dilerim.
kitapyurdundan kitaplarım geldiii
kızlar şey diyecektim ben. hani bazı çevirilerde insanı çıldırtan yayınevleri oluyor. hatta Türkçe eserlerde bile dikkatsiz özensiz basım hatalarıyla dolu kitaplar oluyor. çevirisini, basımını ya da ne bileyim bu tarz şeylerini beğenmediğimiz yayınları paylaştığımız bir başlık var mı ? ben görememiş olabilir miyim ? ya da burada paylaşalım mı :44:
Ayıptır sorması hangi kitapları aldın çok merak ettim :18::26:
canımcım temmuz listesini ekledim bitirdim.ya ağustos listesine ekleyeceğiz yada kalacak. ben ağustosa ekleme taraftarıyımsonuçta bitirdiğimizde yazıyoruz.bu kitabı bende okumak istemiştim.bir türlü nasip olmadı
Kitap çok ağır gidiyor. Daha 250 li sayfalardayım. Şaziye den şüpheleniyorum :18:kızlar ayın ikisinde başlamıştım "Sultanı Öldürmek" kitabına bu ara çok giden gelen olduğu için anca bitti :107:
katil kim mi ? söylemeeeeem
şimdik nasıl yazıyoruz
diltesne 1
diye mi :101:
Kitap çok ağır gidiyor. Daha 250 li sayfalardayım. Şaziye den şüpheleniyorum :18:Bakalım katil kahya mı
Sonunda Sultanı öldürdüm. Başlarda çok sıkıcı gelmişti kitap ama 200 lerden sonra çok akıcı. Ahmet Ümitin diğer kitapları gibi katil kahyaİşin şakası tarihle ilgili bilgiler içermesi hoşuma gitti. Önerebileceğim kitaplar arasına girmeye hak kazandı
Şimdi Ahmet Ümit "İstanbul Hatırası" kitabına başlıyorum.
nuclear-4
sen kitabı bitirdin bile ben daha başlarda sayılırım
merhaba kızlar bu sayfayı yeni gordum deminden beri okuyorum cok guzel olmus:) kitap yurdunu da burdan ogrendim simdi siparislerde kargo ucreti oduo muyuz birde hemen ulasıo mu elimize kitaplar merak ettim
kitapyurdundan kitaplarım geldiii
kızlar şey diyecektim ben. hani bazı çevirilerde insanı çıldırtan yayınevleri oluyor. hatta Türkçe eserlerde bile dikkatsiz özensiz basım hatalarıyla dolu kitaplar oluyor. çevirisini, basımını ya da ne bileyim bu tarz şeylerini beğenmediğimiz yayınları paylaştığımız bir başlık var mı ? ben görememiş olabilir miyim ? ya da burada paylaşalım mı :44:
Teşekkür ederim canım evet 14 Ekim tarihimiz. Hayırlısıyla inşallah.
tamam canım. elimdeki kitabıda bititirm ağustos sonuna inşallah. böylece ağustosta iki kitap bitirmiş olurum. tavsiye ederim ayrıca Kelebek'i. dolu dolu bir hayat anotmisi. ikinci kitabıda varmış . çok merak ettim doğrusu özgür kaldıktan sonra neler yapmış. elimdeki kitabı bitirince ikincisini amayı düşünüyorum.
Sonunda yok artık diyeceksin diye düşünüyorum. Başlarda off nerden başladım demiştim ama genel olarak güzel
Ben geldim tekrar ..
Son aylarda sıkıntıdan kitaplara zaman ayıramamıştım, sonra hep sıkıntılı anlarda kitaplara sarılmaz mıydım diye ağustosun 1'inde tekrar döndüm kitaplarıma ..
Psikiyatrist : Kesinlikle tavsiye edeceğim bir kitap, uzun zamandan beri bir kitap beni şaşırtabildi.
Bahçemde yeşeren umutlar, mucizeler dükkanına dönüş : Sanırım yetti artık bu seri bana bir dahaki kitabını okumayı düşünmüyorum ama yine bahçemde yeşeren umutlarda değişir bir olay örgüsü vardı.
İskender : OKunabilir bir kitap, harika değildi üstelik Elif Şafak'ı da pek sevmem ama kitap kapağına kandım.
Aklından bir sayı tut : Bu da tavsiye edebileceğim kitaplardan, güzel bir polisiyeydi.
eski_bir_masal : 5
bayram insanın sevdikleri yanında olunca bir anlam ifade ediyormus onu anladım
o yüzden hepinize sevdiklerinizle geçireceğiniz,mutluluk kahkaha dolu bayramlar diliyorum
bayram sonuna kadar gelemem artık hepinize şimdiden iyi bayramlar
bayram insanın sevdikleri yanında olunca bir anlam ifade ediyormus onu anladım
o yüzden hepinize sevdiklerinizle geçireceğiniz,mutluluk kahkaha dolu bayramlar diliyorum
bayram sonuna kadar gelemem artık hepinize şimdiden iyi bayramlar
PrensesPericim son listeden önceki, eski_bir_masal mesajı gözden kaçmış sanırım.
Evet canım çok haklısın bayramı bayram yapan sevdiklerimiz... Benim de eşim yok yanımda ama Allaha şükür annem babam ablam yeğenlerim kayın pederim kayın validem hepsi yanımda buna da şükür... Abimleri ve diğer yeğenlerimi de gördüm bugün daha ne isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?