- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.521
Ha ha haahahaDedim sana... Oku bakalım merakla sonunu bekle Keyifli okumalar diyeceğim ama keyif aldığına adım gibi eminim
4. kitabımıda bitirmiş bulunuyorum.
Kişisel gelişime yöneldim.
R.şanal= Kuantum ve İnsan
Bu tarz kitaplar kendimi tanımama yardımcı oluyor ve bana iyi geliyor gerçekten.
Tugcecan:4
Eski Eşin Yaşam Rehberi / Debby Holt
Eğlenceli bir çik-lit. Kafa dağıtmak için tavsiye ederim.
kulitta . . 5
Selam kızlar,
Bende kitap okumak istiyorum, uzun zamandır okucak kitap bulamıorum kendime ben genelde hayat anlatan kitaplar seviyorum, tarih, siyaset fln anlatan kitaplardan sıkılıyorum okuyamıorum
En son Bir yumak mutluluk, küçük mucizeler dükkanına dönüşü okudumç
Kendime güzel bi kitap almak istiyorum bugün, sürükleyici olsun istiyorum ne tavsiye edersiniz???
Bide Elif Şafağın iskenderini okudunuz mu nasıl?? Konusu ne??
Selam kızlar,
Bende kitap okumak istiyorum, uzun zamandır okucak kitap bulamıorum kendime ben genelde hayat anlatan kitaplar seviyorum, tarih, siyaset fln anlatan kitaplardan sıkılıyorum okuyamıorum
En son Bir yumak mutluluk, küçük mucizeler dükkanına dönüşü okudumç
Kendime güzel bi kitap almak istiyorum bugün, sürükleyici olsun istiyorum ne tavsiye edersiniz???
Bide Elif Şafağın iskenderini okudunuz mu nasıl?? Konusu ne??
Mutlulukçum hoş geldin, ben de yeniyim burada. Zülfü Livaneli'nin kitapları çok sürükleyici oluyor, tarihi gerçekler oluyor da bazen ama öyle bir anlatım şekli var ki bilemiyorum belki de ben çok beğeniyorum:)
Bu arada yaşanmış yani gerçek olaylar anlatan kitap önerilerinizi beklerim kızlar ya da dünyanın farklı yerlerinden, şehirleri, kültürleri vb anlatan.
Mutlulukçum hoş geldin, ben de yeniyim burada. Zülfü Livaneli'nin kitapları çok sürükleyici oluyor, tarihi gerçekler oluyor da bazen ama öyle bir anlatım şekli var ki bilemiyorum belki de ben çok beğeniyorum:)
Bu arada yaşanmış yani gerçek olaylar anlatan kitap önerilerinizi beklerim kızlar ya da dünyanın farklı yerlerinden, şehirleri, kültürleri vb anlatan.
kızlar sizde bir romandan sonra kişisel gelişim kitabı okumakta zorlanma oluyor mu?
beni sürekleyen bir kitaptan sonra kişisel gelişime odaklanmak çok zor oluyor.
Zülfü Livaneli'nin Serenad kitabı uygun olabilir arkadaşımıza.
Serenad'ı oku canım benim... Beğendim ben çok... Neva dan pek hoşlanmamış zaten arkadaşlar... Su hakkında bilgim yok ama bazen Buket Uzuner de sıkıyor ya....
Kitabımı yarıladım
Hiiis, senin yüzünden her yerim tutuldu, bırakamıyorum kitabımı yine ah uh her yerim ağrıyor, ama en heyecanlı bölümü başlıyor nadia'yla hikayesi
İştahımı kabarttınız kızlar.
Elimdeki kitap biter bitmez Serenad / Zülfü Livaneli okunacak, başka yolu yok.
Elimin altına koydum bile. Okuma şöleni için sabırsızlanıyorum.
Kişisel gelişim kitaplarının bazıları çok akıcı oluyor.
Sohbet eder tarzda anlatıldığı zaman hoş oluyor.
O zaman 1 hafta içinde bitiyor.
Ama romanların aralarına da serpiştirilebilir eğer ağır ilerliycekse.
Tatlım kendimi baştan yaratacağım ya, bu sebeple sayfalarca okuyamıyorum.
Altın önerileri sindiremeye, kaynaşmaya çalışıyorum.
Ruhumu, bedenimi çekiştiriyorum, bir tarafımı düzeltirken, başka taraf bozuluyor.
Son kullanma tarim mi geçti ne?
HahahahaBen de zorlanıyorum gelişim kitaplarında, ancak roman gibi okuyorum değişen bir şey olmuyor valla
Tatlım kendimi baştan yaratacağım ya, bu sebeple sayfalarca okuyamıyorum.
Altın önerileri sindiremeye, kaynaşmaya çalışıyorum.
Ruhumu, bedenimi çekiştiriyorum, bir tarafımı düzeltirken, başka taraf bozuluyor.
Son kullanma tarim mi geçti ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?