Kadınların Kitap Mekanı

Ha ha haahaha Dedim sana... Oku bakalım merakla sonunu bekle Keyifli okumalar diyeceğim ama keyif aldığına adım gibi eminim

Fena bir adımla geriye dönüş yapmış oldum, her yerim ağrıyor ama dün bitirdim

4. kitabımıda bitirmiş bulunuyorum.
Kişisel gelişime yöneldim.
R.şanal= Kuantum ve İnsan
Bu tarz kitaplar kendimi tanımama yardımcı oluyor ve bana iyi geliyor gerçekten.
Tugcecan:4

tam bu sayılar verdiğiniz puan mı ne oluyor diyecektim ki, baktım açıklamalı mesaj

Eski Eşin Yaşam Rehberi / Debby Holt
Eğlenceli bir çik-lit. Kafa dağıtmak için tavsiye ederim.

kulitta . . 5

hmmm merak ettim bunun konusunu bir bakayım

yorgun savaşçı :1

Selam kızlar,

Bende kitap okumak istiyorum, uzun zamandır okucak kitap bulamıorum kendime ben genelde hayat anlatan kitaplar seviyorum, tarih, siyaset fln anlatan kitaplardan sıkılıyorum okuyamıorum
En son Bir yumak mutluluk, küçük mucizeler dükkanına dönüşü okudumç

Kendime güzel bi kitap almak istiyorum bugün, sürükleyici olsun istiyorum ne tavsiye edersiniz???

Bide Elif Şafağın iskenderini okudunuz mu nasıl?? Konusu ne??

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin konumuza

eğer hayat anlatan kitaplar seviyorsan iskenderi seversin bence kitapta kime daha çok üzüleceğimi bilememiştim.hoş bir anlatım tarzı var.farklı bir hayat.farklı bir bakış açısı ile bakmanı sağlıyor.

Mutlulukçum hoş geldin, ben de yeniyim burada. Zülfü Livaneli'nin kitapları çok sürükleyici oluyor, tarihi gerçekler oluyor da bazen ama öyle bir anlatım şekli var ki bilemiyorum belki de ben çok beğeniyorum:)

Bu arada yaşanmış yani gerçek olaylar anlatan kitap önerilerinizi beklerim kızlar ya da dünyanın farklı yerlerinden, şehirleri, kültürleri vb anlatan.

Canım Zülfü Livaneli'nin Son Ada kitabını öneririm sana, çok güzel, belki okumuşundur, bir de her zaman Vedat Türkali'nin Bir Gün Tek Başına isimli kitabını öneririm insanlara, beğenmeyen yoktur, bu gerçek bir hikaye aslında ama isimler değiştirilmiş ve pek bilinmez gerçek olduğu...

Zülfü Livaneli'nin Serenad kitabı uygun olabilir arkadaşımıza.

Zinnur / Ayhan Bölükbaşı

Son sayfaya kadar heyecanla sürüklendim lakin son cümleler tatmin etmedi.
Bir oturuşta bitirmeden bırakılamayacak şekilde tam gaz giderden ani fren hissi.
Ne diyim bilemedim. :44:

kulitta . . 6

Ölüm Bizi Ayırıncaya Kadar (Evlilik Çatışmalarının Adım Adım Çözümü) - JAMİE TURNDORF:sanırım kitaptan beklentim çok fazlaydı. pek karşılamadı.
tabii birşey daha var ki bence göz önünde bulundurulmalı; bu tip kitapların yazarları genelde yabancı. yani bizim kültürümüze uzaklar. yazdıkları kitaplar bizim kültürümüzün sorunlarına cevap vermekte yetersiz. benzemediği için. birkaç ilgilendiğim konu vardı.
ama şunu da düşünmeden edemedim; kitapta yazanla hareket etmek kimin aklına gelir. bazı bölümler uygulama için güzel ama bazıları bize o kadar uzak ki.

ehlimana:8

kızlar sizde bir romandan sonra kişisel gelişim kitabı okumakta zorlanma oluyor mu?
beni sürekleyen bir kitaptan sonra kişisel gelişime odaklanmak çok zor oluyor.

arkadaşlar açlık oyunları serisini okuyanlara bir sorum var 14 yaşında kardeşime almak istiyorum okuyabilir mi yani yaşına uygun mu

Son düzenleme:
kızlar sizde bir romandan sonra kişisel gelişim kitabı okumakta zorlanma oluyor mu?
beni sürekleyen bir kitaptan sonra kişisel gelişime odaklanmak çok zor oluyor.

Kişisel gelişim kitaplarını roman gibi başlayıp bitiremem tatlım.
Okuduğum diğer kitapların arasına sıkıştırarak bölüm bölüm okuyorum.
Kişisel gelişim kitaplarının zihnimi hallaç pamuğu gibi atmasına izin vermiyorum.

Serenad'ı oku canım benim... Beğendim ben çok... Neva dan pek hoşlanmamış zaten arkadaşlar... Su hakkında bilgim yok ama bazen Buket Uzuner de sıkıyor ya....

Kitabımı yarıladım

Hiiis, senin yüzünden her yerim tutuldu, bırakamıyorum kitabımı yine ah uh her yerim ağrıyor, ama en heyecanlı bölümü başlıyor nadia'yla hikayesi

İştahımı kabarttınız kızlar.
Elimdeki kitap biter bitmez Serenad / Zülfü Livaneli okunacak, başka yolu yok.
Elimin altına koydum bile. Okuma şöleni için sabırsızlanıyorum.

İştahımı kabarttınız kızlar.
Elimdeki kitap biter bitmez Serenad / Zülfü Livaneli okunacak, başka yolu yok.
Elimin altına koydum bile. Okuma şöleni için sabırsızlanıyorum.

Hazırlanan kulittacım, en iyi kitap keyifleri bizlerin olsun, ne kadar eleştireni olsa da Zülfü yine yapmış yapacağını, ben çok seviyorum kendisini...

Kişisel gelişim kitaplarının bazıları çok akıcı oluyor.
Sohbet eder tarzda anlatıldığı zaman hoş oluyor.
O zaman 1 hafta içinde bitiyor.
Ama romanların aralarına da serpiştirilebilir eğer ağır ilerliycekse.

Tatlım kendimi baştan yaratacağım ya, bu sebeple sayfalarca okuyamıyorum.
Altın önerileri sindiremeye, kaynaşmaya çalışıyorum.
Ruhumu, bedenimi çekiştiriyorum, bir tarafımı düzeltirken, başka taraf bozuluyor.
Son kullanma tarim mi geçti ne?

Hahahaha Ben de zorlanıyorum gelişim kitaplarında, ancak roman gibi okuyorum değişen bir şey olmuyor valla

Hahahaha Ben de zorlanıyorum gelişim kitaplarında, ancak roman gibi okuyorum değişen bir şey olmuyor valla

H_İ_Scim, uzun süredir The Secret / Rhonda Byrne okumaktayım. Bugün bitireceğimi umuyorum.
Çekim yasasını ve düşünce gücünü kabul ediyordum lakin bu önerilere yoğunlaşayım derken ilişkilerim değişti.
(Sır'a göre mükemmelleşti demeliyim.) Yani kimin ağzından olumsuz bişi çıksa hoooop atlıyorum. Millet benim yanımda
nasıl konuşacağını şaşırdı. (Yeni duruma göre şaşırmadı tabi ki; Millet mutlu, ben mutlu) (Gülmek serbest)
Mesela bişi daha var, seninle ilgili hem de. Sır'ı okumaya başladım ilk dikkatimi çeken yeni avatarın oldu canım.
Hani kitaba göre düşünürsek, eşinle sen yanyana, cancanasınız. Avatarından, ''beraberiz, harikayız'' - ''Sonsuza kadar birlikteyiz.''
gibi hisler yansımalı.
İşte böyle canımcım. Herşey hepimiz için çok güzel.

Eğer kendini yenileme aşamasındaysan aykut ogut un eşiyle yazdığı bu egoları şişirsektemi saklasak kitabını da önerebilirim.
Akıcı bir tarzı var.
Daha çok kitap var tabi bu şekilde.
Yok düzene sokarsın sen ruhunu canım. Son kullanma tarihin geçmesi için çok erken daha :)
Ben çok sevdiğim cümlelerin altını çizip tekrar okuyorum.

Yorgun evet cnm bende bi kitabını okumuştm Zülfü Livaneli'nin Sevdalım Hayatı okumuştum çok beğendim 80li yılları anlatıo biraz siyaset var ama çok akıcıydı. Şu Elif Şafağın İskenderini merak ediyorum ama dün alcaktım alamadım bgn vaktim olursa alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…