- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.701
Bitmiş Aşklar Emanetçisi / İclal Aydın (Vasat)
Midak Sokağı / Necip Mahfuz (Çok beğendim, tavsiye ederim.)
kulitta . . 2
evet bütün gün raporlu ve evde olduğum için Ece Temelkuran KAYDA GEÇSİN imiz bitti
Ece Temelkuran ı çok severim
kitap temelkuran ın düşünce yazılarından oluşuyor
düşüncelerini çok beğendiğim bir insan olduğundan sanaırım bir çırpıda bitiverdi
yarın okumam gereken 2 çocuk kitabı var çocuklara okuttuğum ve sınav yapacağım kitaplar:))
yarın İKİ DİRHEM BİR ÇEKİRDEK / İSKENDER PALA okuyup bitirmem gerek ban şans dileyin bu da çocuklara önereceğim kitaplar arasında önermeden okumam gerek
elif şafak /şemspare
ahmet ümit /bab_ı esrar
ece temelkuran / kayda geçsin
henüz 3 kitap okudum bu ay(
gonca2206 . . 3
3kitap ve üzgünsün öyle mi canımcım? :44:
Maşaallah, Maşaallah zirveyi zorluyacaksın anlaşılan.
Aşağıdaki şekilde yazarak devam ediyorsun.
Rekabete devam.
Sevgi Bağı - Gwen Cooper bitti.
Kapakta her ne kadar "Sıradışı bir kedi hikayesi" yazsa da kitap tamamen bir kedi üzerinde yoğunlaşmış değil.
Yazar, kör bir kedinin hayatına dahil olmasını ve sonrasında 'küçük mucize'nin hayatına kattıklarını anlatıyor. Yazarın ayrıca 2 kedisi daha var :)
busean..........1
kızlar selam daha okumaya baslayamadım haftasonu kıtap almaya cıktım dr den alacaktım bı turlu ugrayamadık falan derken kaldı baktım olmayacak dr nın ınternet sıtesınden sıparıs verdım ayrıca INDIRIM VAR DR INTERNETTE bılmıyorum sade ce onlıne ındırımı mı ama gercekten fıyatlar cok ıyı roman almayı dusunuyorsanız bır bakın derım 5 kıtap sıparısı verdım kızlar sızlerın begendıklerındende aldım bakalım hayırlısı ama bı zaman sonra alamaz hale gelırım :) para malum yakında kutuphaneye gıdıp gelmeye baslarım.
Hah hah ha!!! Kitap kurtların benzer duyguları paylaşmaları çok hoş gerçekten.
Ne zaman kitaplarımı elden geçirmeye kalksam 2. gruba aldığın, anneme ait bir demet kitabı, kitaplığa yerleştirmeden göz önünde bırakırım yıllardır.
Elden çıkarmak üzere günlerce beklettikten sonra senin hislerile okumadığım için hiç kıyamam ve tekrar özenle yerleştiririm kitaplığa.
Annem bile nerden geldiğini bilmez. Bir kısmı gazete promosyonu olduğunu itiraf ediyor ama diğerlerinin geldiği yer meçhul.
Bu kısır döngüye paydos kararı alarak şimdi bitirdiğim kitabı onların arasından seçmiştim ve kesinlikle tavsiye edeceğim çok beğendiğim bir eser oldu.
Midak Sokağı / Necip Mahfuz Nobel ödüllü yazarın diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum.
D&R'dan almayı ben de düşünüyorum bazen kargo seçebiliyor muyuz acaba? Ben yakın olması için her kargoyla isteyemiyorum da, genelde gidip kendim almam gerekiyor çünkü ofisten.
Bu arada methini çok duyduğum ama aramalarımın sonuçsuz kaldığı bir kitap var, sevgili kitap kurtları sizde var mı acaba? ''Nilgün Marmara - Kırmızı Kahverengi Defter'' Varsa benimle paylaşır mısınız?
canım yanlıs hatırlamıyorsam yurtıcı ıle gonderıyorlar sectırmıyorlar.
Bu arada methini çok duyduğum ama aramalarımın sonuçsuz kaldığı bir kitap var, sevgili kitap kurtları sizde var mı acaba? ''Nilgün Marmara - Kırmızı Kahverengi Defter'' Varsa benimle paylaşır mısınız?
öncelikle merhaba bu başlığı görünce çok kitap okuyan biri olarak hemen yorum yapmak istedim :) ben şuan Laurent GOUNELLE nin Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer kitabını okuyorum hepinize tavsiye ederim gerçekten çok başarılı ve akıcı gidiyor. sonra en sevdiğim yazarlardan olan Sinan Yağmur'un bütün kitaplarını öneririm. bu kitabım bittikten sonra Grinin 50 tonuna başlayacağım onun hakkındaki yorumlarımıda yazarım :)
öncelikle merhaba bu başlığı görünce çok kitap okuyan biri olarak hemen yorum yapmak istedim :) ben şuan Laurent GOUNELLE nin Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer kitabını okuyorum hepinize tavsiye ederim gerçekten çok başarılı ve akıcı gidiyor. sonra en sevdiğim yazarlardan olan Sinan Yağmur'un bütün kitaplarını öneririm. bu kitabım bittikten sonra Grinin 50 tonuna başlayacağım onun hakkındaki yorumlarımıda yazarım :)
Merhaba canım.
Kesintisiz paylaşımlarda bulunabilmek için aramıza katılmayı düşünmez misin?
Olumlu yorumların için teşekkürler...
Merhaba canım.
Kesintisiz paylaşımlarda bulunabilmek için aramıza katılmayı düşünmez misin?
Olumlu yorumların için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?