- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.721
Bu aralar biraz ihmal ettim romanlarımıOkumam gereken ders kitapları var.
Oy oy oy! Nasılda üzülürmüş. Kolay gelsin canım.
ve kesinlikle okunması gereken ilk kitap önerimi size vermek isterim "uçurtma Avcısı-Khaled Hosseini" kesinlikle mükemmel bir anlatımı var sanırım 3 yıl önce falan okumuştum hala bütün olay örgüsü tamamen aklımda tavsiye ettiğim ve bu kitabı okuyanlar asla gözyaşlarını tutamıyor ve sürükleyici gidiyor.
Bu aralar biraz ihmal ettim romanlarımıOkumam gereken ders kitapları var.
Bende sonunda bitirdim. Kitabımı..
şimdi kararsızım necip fazıl mı okusam. yoksa sultanı öldürmek mi? ??
roseizmir:1
Aman aman ben mesleğimi hiç söylemeyeyim bu rakamlarla en iyisi.
Zaten kendi kendime üzülüyorum okuyamıyorum diye.
Bu arada kitap siparişi vereceğim, mutlaka okunmalı dediğiniz kitaplar var mı, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Neyse kızlar ben de Sinan Akyüz'ün İncir Kuşları'nı okudum..
İlk kez bu yazarı okudum ve açıkçası başlarda biraz yavan geldi anlatımı...
Ama sonra konunun da ilerlemesiyle üslubun biraz daha oturduğunu gördüm.
Konusu zaten yürek yakıcıydı. Deli gibi okumak istiyor ama üzüleceğim diye okumak da istemiyordum.
1992-1995'te yaşanan Sırp- Bosna savaşında Boşnak bir bayanın başından geçen gerçek olaylar anlatılmış.
Müslüman Boşnaklara nasıl işkenceler yapıldığını okurken içim parçalandı.
Hele kadın ve genç kızlara yapılanlar anlatılacak cinsten değil...
Allah kimseye hiç kimseye yaşatmasın bunları inşallah.
Yaşayanlara da sabır versin.
Bu konuda okuduğum ikinci kitaptı.
Alexandra Cavelius'un Leyla'sını da okumuştum ve gerçekten o da yüreğimi dağlamıştı.
Savaştan bir kez daha nefret ettim...
Offf neyse kızlar ben çok dolmuşum yazdım da yazdım da söylenecekler bitmedi hala
Savaşa hayır!!! diyorum ve gidiyorum
AskInihan: 2
tabiiki isterim bi kitap forumunda olmak hoşumada gider :)
benımde dr ınternetten aldıgım kıtaplarım kargoya verılmıs sukur yarın elıme ulasır baslarım hemen ozledım adam gıbı bısıyler okumayı
elimdeki kitap bitince hangisine başlasam diyordum, hatırlatma için teşekkürler! bu kitabı çok merakla almıştım, gözyaşı yönünü bilerek. ancak acı bir olay yaşadığım ve ruhsal durumum izin vermediği için sadece 4-5 sayfası okunmuş halde kalmıştı. sonrasında da bin muhteşem güneş'i istiyorum ama henüz almadım onu.
bende yorumlarınıza göre elimdeki kitaplar bitince bin muhteşem güneş'i okuyabilir umarım güzeldir :)elimdeki kitap bitince hangisine başlasam diyordum, hatırlatma için teşekkürler! bu kitabı çok merakla almıştım, gözyaşı yönünü bilerek. ancak acı bir olay yaşadığım ve ruhsal durumum izin vermediği için sadece 4-5 sayfası okunmuş halde kalmıştı. sonrasında da bin muhteşem güneş'i istiyorum ama henüz almadım onu.
güle güle keyifle oku insallah
önce uçurtma avcısını okuman isabetli aslında.ben bin muhteşem güneşi daha çok begendim.2 kadını anlatıyor.haliyle empati yapmaya başlıyorsun bir noktadan sonra derken kendini kaptırıp gidiyorsun
bende yorumlarınıza göre elimdeki kitaplar bitince bin muhteşem güneş'i okuyabilir umarım güzeldir :)
Herkese merhaba
Ben de bu aydan itibaren aranızda olmak istiyorum...Normalde de kitap okuyan,okumayı seven biriyim ama yarışacak birileri olmadığı zaman yavaştan alıyorum okumayı...Bu yarışma hırsı şimdiden kendini gösterdi bende...Her boşluğumda kitaba sarılıyorum
Zülfü Livaneli'nin Serenad'ından sonra başka kitaplarıylada tanışmak istedim ve Mutluluk kitabını okumaya başladım...Hayatın her yönünü bulabileceğiniz bazen iliklerinize kadar sinirleneceğiniz,bazen de sevinebileceğiniz sıcacık bir kitap...Tavsiye edebileceğim bir kitap...
KRoNiKDeLi ===> 1
Bu arada eski nickim xxmutluxx idi...
bir kitap gördüm kızlar afişinde "sen beni böyle çağırmasan ben böyle gelmezdim" yazıyordu narlı bir adı vardı araştırdım biraz kitabın adı nar ağacıymış ancak benim gördüğüm afişteki kitapla int.ten bulduğum kitabın görseli birbirinden farklı, duyan ya da okuyan var mı bu kitabı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?