Kadınların Muza Dokunması Yasak

mursiden gelen hic bir seyi baz alamam
sembollerle insanligin kazandigini gormedim sahsen

reyhanlida elliden fazla insan olunce
kimse insanlik namina sesini cikarmadi konu el nusra olunca
musli yandaslari olunca tabiiki
suriyedeki vahset icinde kimse insanlik namina bir sey demiyor
ne hikmetse rte' sirtini sivasladiklari destekleniyor
konu insanlikmis

Mursiden geldigini nerden biliyorsun ?
Bence kazaniliyor insanlarin fikirleri belli oluyor iste,
hala ayrimcilik derdindesiniz devam edin buyrun...
Size laf anlatilmaz...
Konu yine rte ye gelmis aman herseyi oraya baglayin sakin uzulmeyin ölenlere...

Son düzenleme:
Amacım kesinlikle siyaset yapmak değil ama birşeyi belirtmeden geçemiycem ;
Neden Rabia işareti ?
Neden Irakta tecavüze uğrayan kadınlar , çocuklar değil de Mısır şimdi ?
Neden Filistin de katledilenler insanlar için kıyamet koparılmadı da şimdi Mısırın kendi iç hesaplaşmalarında insanlar ölünce birden herkes hümanist kesildi rabiacı oldu ? Filistinde ki insanlar yalvarıyordu siz de müslümansınız yardım edin diye..

Ben Irakta'da Filistin'de Afrikada 'ki ölümlerde de hiç Türkiye'nin bu denli hümanist takıldığını görmedim şahsen..
Bırak bunları kendi ülkesinde sırf farklı fikirleri savunduğu için ödürülen gençlerine bile sahip çıkmayan bir ülke burası..
Hal böyleyken Mısır'ın iç çatışmasının bu denli kullanılma sebebi nedir hiç düşündünüz mü acaba.

Mısır'a karşı yapılan bu desteği samimi bulmuyorum ben..
Kaldı ki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu mısırın ki..
İç çatışma yaşanan bir ülke de kimi neyi destek amacıyla işaret yapıyorsunuz ?
Yaptığınız işareti arka planda destekleyenler kim ?
Biraz sorgulamak,düşünmek lazım..
Ben gaddar biri değilim, öldürülen her insan için ağlarım keşke ölümler olmasa ama insanlar azdıkları sürece bu kaçınılmaz bir son ve bu son Türkiye'nin de başına geliyor fark edilmeden yavas yavas..
Sonuc olarak demek istediğim ; Nereyi, neden desteklediğinizi ve gerçekten neyi desteklediğinizi bilip bilmediğinizdir...
Bir de Rabia işareti yapana kadar bir fatiha okuyun, desteklerin en büyüğünü yapmış olursunuz .

Ölüm her türlü üzücüdür. Birileri öldürülüyorsa bu asla doğru olamaz ne olursa olsun. Ben bir insanım ve hiç kimsenin ölmesine duyarsız kalamam. Ama yine de söylemek istiyorum (ben siyasetten anlamam bu arada) Gezi Parkı eylemlerinde de bizim insanlarımız öldürüldü. Neden hiç birisinin adı anılmıyor... Gencecik insanlar öldü, şart mıydı? Önce kendi problemlerimizi çözmek gerek bence. Kimse ölmesin, kimse üzülmesin. Ben bunu savunuyorum. Ama bunlara duyarsız kalıp diğerlerini gündemden düşürmemek bana tuhaf geliyor. Türküz biz yahu! Azıcık sahip çıkalım birbirimize.

Ben siyasetten hic anlamam,
öyle uzun cümleler kurupta su sudur diyede anlatamam size,
ben destegimi gönülden yapiyorum,
ha dediklerinizde haklisiniz diger olaylarda neden savunulmadi,
kendi adima cevap vereyim medya yansitmayinca biz nereden bilebiliriz ki orda olanlari ?
Misirdaki olen cocuklar hergun sosyal medyada karsimda ben nasil tutmayim o olen masumlarin tarafini,
benim bu isaretteki amacim olen masum insanlardir isin siyaset boyutu degil,
tek derdim ölen masum cocuk ve insanlar... dua okumadigimizi nerden biliyorsunuz ki ?
hem isareti yapip hem fatiha okuyacak kapasitedeyim
ve bu isareti savunmuyor olabilirsiniz ama savunanlarada laf atmayin bence..
yorumum cahilce gelmis olabilir,sürü psikolojisi diyebilirsiniz ne derseniz diyin dedim ya ben siyasetten anlamam..

ölenleri cografyaya gore degerlendirmiyoruz biz
kirli hesaplamalarimiz ugruna birilerine uzulup digerlerini gormemezlikten gelmiyoruz
hukumetin birilerine uzulmesini bekleyemem ben uzulmek icin!
misirdaki muhaliflerinde nasil cocuk attigini gorduk gosterilerde
darbeye ne alkis tuttum nede pis zihniyetlerini pratige gecirmek isteyenlerin duygu somurulerine isaret yaptim
can kimin cani akan goz yasi kimin goz yasi kimin umrunda
burnunuzun diregi bile sizlamazdi lideriniz istemese

sapkın erkek zihniyeti.
yakında türkiye de böyle olursa şaşırmayın.
hamile kadın sokakta gezmesin, kocasıyla araba içinde dolaşabilir diyen ahlak yoksunu insanlar olduğu sürece kadınlar daha çok 2. sınıf insan muamelesi görür.. .

Kabak salatalık muz hıyar(hadi çengelköy hıyarı bunlaaaarrrr)
Kadınlar bunları yemek için eşlerinden yardım alacaksa acep bu bizim kocalardakiler ne merak ettim onudamı ellemicez tövbe yaaa valla bu tip şeyler beni benliğimden ediyorlar olmadık laf konuşturuyorlar
Allah akıl fikir iman ihsan etsin

insan nimeti öyle şeylere benzetır mı.
salatalık ve muz bahçesinde boğulun emi

nimet bunlar yahu, allahın zihin fukaraları nimet
kendınıze gelin, ne hale geldınız.

Son düzenleme:
dogruysa sayet yuh.. nasil bi zihniyet bu. birde muslumanlar, dindarlar guya, nimet bunlar..
cinsellikle kafayi bozmuslar. psikolojileri bozuk bunlarin, insanlarin aklina gelmeyecek seyleri getirip halkinda psikolojisini bozacaklar. Allah islah etsin.

Cografyaya biz degil sizler ayiriyorsunuz..
Konuyu hukumete baglama surekli
Benim uzulmemle alakasi yok kendi kalbim aklim fikrimle uzuluyorum
ama bilemezsin sen hersey siyaset sizin icin ...

Tamamen basririlma kaynakli bi davranis adamin hayallere bak ya
Kabaktan tahrik olan var mi aranizda cok merak ettim :)

Ben en cok kividen şüpheleniyorum, dışı tüylü tüylü ici bi garip O da yasaklansın!

Bu haber gerçeği ne kadar yansıtıyor? Bir İslam alimi nasıl böyle bir şey söyleyebilir yada söyleyen adamın akli melekeleri ne kadar yerinde merak ettim doğrusu :44:

Çileğe dokunabiliyor muyuz ? Üstü pütürlü ya belki yasaktır sorayım dedim

Eriktende şüpleniyorum yeşili var kırmızısı var

Abla ben patlıcana objektif bir şekilde bakılamadığını düşünüyorum. Eğer bizim gözümüzle görselerdi gözleri ama dilleri lal olurdu

olsun elom,patlıcan patlıcandır,dilsiz kalmaya katlanırlarmı bilemem
bunun hikayes bilem var okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…