- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
mursiden gelen hic bir seyi baz alamam
sembollerle insanligin kazandigini gormedim sahsen
reyhanlida elliden fazla insan olunce
kimse insanlik namina sesini cikarmadi konu el nusra olunca
musli yandaslari olunca tabiiki
suriyedeki vahset icinde kimse insanlik namina bir sey demiyor
ne hikmetse rte' sirtini sivasladiklari destekleniyor
konu insanlikmis
Amacım kesinlikle siyaset yapmak değil ama birşeyi belirtmeden geçemiycem ;
Neden Rabia işareti ?
Neden Irakta tecavüze uğrayan kadınlar , çocuklar değil de Mısır şimdi ?
Neden Filistin de katledilenler insanlar için kıyamet koparılmadı da şimdi Mısırın kendi iç hesaplaşmalarında insanlar ölünce birden herkes hümanist kesildi rabiacı oldu ? Filistinde ki insanlar yalvarıyordu siz de müslümansınız yardım edin diye..
Ben Irakta'da Filistin'de Afrikada 'ki ölümlerde de hiç Türkiye'nin bu denli hümanist takıldığını görmedim şahsen..
Bırak bunları kendi ülkesinde sırf farklı fikirleri savunduğu için ödürülen gençlerine bile sahip çıkmayan bir ülke burası..
Hal böyleyken Mısır'ın iç çatışmasının bu denli kullanılma sebebi nedir hiç düşündünüz mü acaba.
Mısır'a karşı yapılan bu desteği samimi bulmuyorum ben..
Kaldı ki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu mısırın ki..
İç çatışma yaşanan bir ülke de kimi neyi destek amacıyla işaret yapıyorsunuz ?
Yaptığınız işareti arka planda destekleyenler kim ?
Biraz sorgulamak,düşünmek lazım..
Ben gaddar biri değilim, öldürülen her insan için ağlarım keşke ölümler olmasa ama insanlar azdıkları sürece bu kaçınılmaz bir son ve bu son Türkiye'nin de başına geliyor fark edilmeden yavas yavas..
Sonuc olarak demek istediğim ; Nereyi, neden desteklediğinizi ve gerçekten neyi desteklediğinizi bilip bilmediğinizdir...
Bir de Rabia işareti yapana kadar bir fatiha okuyun, desteklerin en büyüğünü yapmış olursunuz .
Mursiden geldigini nerden biliyorsun ?
Bence kazaniliyor insanlarin fikirleri belli oluyor iste,
hala ayrimcilik derdindesiniz devam edin buyrun...
Size laf anlatilmaz...
Konu yine rte ye gelmis aman herseyi oraya baglayin sakin uzulmeyin ölenlere...
Aşağıda kopyaladığım ve bugün tesadüfen öğrendiğim haber karşısında hala şoktayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Son güncelleme: 9 Aralık 2011 06:24 Mynet haber bugün 7.613.088 defa, bu haber 28.048 defa okundu.
Mısır'da yayımlanan el-senousa gazetesine konuşan bir din adamı, kadınların muz, kabak, salatalık gibi yiyeceklere dokunmasını yasakladı.
Mısırlı bir din adamı erkek cinsel organına benzediğini belirttiği muz kabak gibi yiyeceklerin kadınlar tarafından yenmesini yasakladıve bu yiyeceklere kadınların dokunmasını bile yasakladığını açıkladı.
Dinadamı bunları yemek isteyen kadınların eşlerinden yardım almaları gerektiğini meyve ve sebzeleri erkeklerin kesmesi gerektiğini belirtti. (Milliyet)
ölenleri cografyaya gore degerlendirmiyoruz biz
kirli hesaplamalarimiz ugruna birilerine uzulup digerlerini gormemezlikten gelmiyoruz
hukumetin birilerine uzulmesini bekleyemem ben uzulmek icin!
misirdaki muhaliflerinde nasil cocuk attigini gorduk gosterilerde
darbeye ne alkis tuttum nede pis zihniyetlerini pratige gecirmek isteyenlerin duygu somurulerine isaret yaptim
can kimin cani akan goz yasi kimin goz yasi kimin umrunda
burnunuzun diregi bile sizlamazdi lideriniz istemese
Tarih 2011 haber eski yani...
Patlıcanın suçu ne peki
Onun canı yokmu yaninasıl unutmuşlar onu.
Aşağıda kopyaladığım ve bugün tesadüfen öğrendiğim haber karşısında hala şoktayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Son güncelleme: 9 Aralık 2011 06:24 Mynet haber bugün 7.613.088 defa, bu haber 28.048 defa okundu.
Mısır'da yayımlanan el-senousa gazetesine konuşan bir din adamı, kadınların muz, kabak, salatalık gibi yiyeceklere dokunmasını yasakladı.
Mısırlı bir din adamı erkek cinsel organına benzediğini belirttiği muz kabak gibi yiyeceklerin kadınlar tarafından yenmesini yasakladıve bu yiyeceklere kadınların dokunmasını bile yasakladığını açıkladı.
Dinadamı bunları yemek isteyen kadınların eşlerinden yardım almaları gerektiğini meyve ve sebzeleri erkeklerin kesmesi gerektiğini belirtti. (Milliyet)
Çileğe dokunabiliyor muyuz ? Üstü pütürlü ya belki yasaktır sorayım dedim
Abla ben patlıcana objektif bir şekilde bakılamadığını düşünüyorum. Eğer bizim gözümüzle görselerdi gözleri ama dilleri lal olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?