senin kafa niye yarma şeftaliye gitti
senin kafa niye yarma şeftaliye gitti
hönkkkkkkkkk bu adamlar duvara baksa duvardan erotızm akıyor galıba beyınler tamamen cınsel organlarda yha onlar ALLAH ın nimeti yhaa nimete cinsel organ gözuyle bakmak aman Allahım daha neler duycazzzz:26::26::26:
yine devamında okuduğum sanırım fas idi yanlış hatırlamıyorsam erkek eşi eğer öldüyse ölü ile 6 saat boyunca sevişebilirmiş yasal olarak ?????????
Duvara baksa: TAŞŞŞŞ GİBİ MAŞALLAH diye ağzının salyasını silecek herhal
Allah vere de duvarda delik olmaya
offf daşşşş daşşşşDuvara baksa: TAŞŞŞŞ GİBİ MAŞALLAH diye ağzının salyasını silecek herhal
Aşağıda kopyaladığım ve bugün tesadüfen öğrendiğim haber karşısında hala şoktayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Son güncelleme: 9 Aralık 2011 06:24 Mynet haber bugün 7.613.088 defa, bu haber 28.048 defa okundu.
Mısır'da yayımlanan el-senousa gazetesine konuşan bir din adamı, kadınların muz, kabak, salatalık gibi yiyeceklere dokunmasını yasakladı.
Mısırlı bir din adamı erkek cinsel organına benzediğini belirttiği muz kabak gibi yiyeceklerin kadınlar tarafından yenmesini yasakladıve bu yiyeceklere kadınların dokunmasını bile yasakladığını açıkladı.
Dinadamı bunları yemek isteyen kadınların eşlerinden yardım almaları gerektiğini meyve ve sebzeleri erkeklerin kesmesi gerektiğini belirtti. (Milliyet)
yok artık yaa inandınız mı şimdi buna???
mısırdaki zulmü haklı göstermek için ne yapacağını şaşırdı bu taraflı medya...
Tarih 2011 haber eski yani...
ya isi geyige vuramadim ben daha
o kadar sinirliyim
coluk cocugun aklina bu sekil sapiklikalr sokuyorlar
kucuk kiz cocugu salatalik muz neden yasak oldugunu ogrendigi zaman
hicmi allahtan korkmayacaklar o taze beyni sapiklikla doldurduklari icin
he misirdaki kadinda oglunu gonderir carsiya pazara yada kocasini
hapir hupurda yer evde
seref yoksunlari
o dort parmagi kaldirincada o cocuklar dirilmiyor
mursi gibi zihniyet rabiadan esinlenip yapamaz o isareti
onun zihniyeti sapiklik bu isarettede vardir onun bir fantazisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?