Kadınların Muza Dokunması Yasak

o zaman aynı yasak balkabağı için de geçerli olsun erkekleri kışkırtabilir ne de olsa

hönkkkkkkkkk bu adamlar duvara baksa duvardan erotızm akıyor galıba beyınler tamamen cınsel organlarda yha onlar ALLAH ın nimeti yhaa nimete cinsel organ gözuyle bakmak aman Allahım daha neler duycazzzz:26::26::26:

Duvara baksa: TAŞŞŞŞ GİBİ MAŞALLAH diye ağzının salyasını silecek herhal

Mısır'da darbe varken, Müslüman kardeşlerimiz ölüyorken, çocuklar yetim öksüz kalıyorken''
Bir densizin zırvalıklarına ayıracak vaktim yok. Onlarda gündem değiştirme çabasında desene.
Ama yemezler, haddini bilsin birilerinin maşası pislik!!!!!

delik varsa yan komşuya acırım valla.. sürekli evde davetsiz bi misafir bakıp bakıp çıkıyo

Duvara baksa: TAŞŞŞŞ GİBİ MAŞALLAH diye ağzının salyasını silecek herhal
offf daşşşş daşşşş ama yazık yhaaa şimdi bunlarda çizik kestane de yasaktır malum neye benzediği :))))

yok artık yaa inandınız mı şimdi buna???

mısırdaki zulmü haklı göstermek için ne yapacağını şaşırdı bu taraflı medya...

İşte asıl konu şimdi başlıyor kızlar gündemi kimse degiştiremez hergün gözümüze sokuyolar ülkemizde ölen insanlari tek bir kanal vermiyoken nerdeydiniz acaba bende kimsenin ölmesinden yana dilim ama böle konuşmalara kızıyorum

Bu insanların Müslüman olduklarını düşünmüyorum. Kız çocuklarını sünnet etmek, meyve-sebze yasaklamak, 9/14 yaşındaki kızları evlendirmek... Hepsi erkeklerin lehine düzenlenmiş şeyler. Erkek zevk alsın kadın köle olsun. Kadınların yok sayılmasına dayanamıyorum artık. Allah ıslah etsin diyeceğim de kul azmadıkça bela da vermez yaradan. Aldıkları canları, üzdükleri kişileri bir bir görecekler ahirette.
Bunlara kafa yoracaklarına az biraz gelişmeye çalışsalardı baya ilerlermiş olurlardı hayal dünyaları pek geniş...

Birde bu habere bak canım bu daha daha iğrenç resmen sapıklık

Şoke eden yasa tasarısı
Mısır parlamentosunda şoke eden bir yasa tasarısı gündemde. Yasa tasarısı erkeklere eşleri öldükten sonra 6 saat içinde onlarla cinsel ilişkiye girme iznini vermeyi amaçlıyor

Yasanın temeli kadın ve erkeklerin öldükten sonra bile eşleriyle 6 saat boyunca evli kaldıkları iddiasına dayanıyor. Faslı imam Zamzami Abdül Bari’nin geçen yıl verdiği fetva yasa tasarısını gündeme getiren konu oldu. İmam, eşlerin öldükten sonra bile 6 saat boyunca evli kaldıklarını, erkekler kadar kadınların da ölen eşleri ile cinsel ilişkiye girebileceklerini söylemişti.

Cinsel içerikli konulara nedir bu rağbet anlamıyorum?
Herkes bi anda klavye yazarı oluyor.
Yapmak istediklere şeye ulaşmışlar, öyle görünüyor.
25. Kareler çok işe yaramış. Herkesin bilinçaltı oraya nasılda çalışıyor, nasılda yeni fikirler üretiliyor.....
Bugünlerde böyle cinsel konular çok açılmaya başlandı, en rağbet gören konularda bunlar. İllimunati görevini layıkıyla yapmış

ya isi geyige vuramadim ben daha
o kadar sinirliyim
coluk cocugun aklina bu sekil sapiklikalr sokuyorlar

kucuk kiz cocugu salatalik muz neden yasak oldugunu ogrendigi zaman
hicmi allahtan korkmayacaklar o taze beyni sapiklikla doldurduklari icin

he misirdaki kadinda oglunu gonderir carsiya pazara yada kocasini
hapir hupurda yer evde

seref yoksunlari

o dort parmagi kaldirincada o cocuklar dirilmiyor
mursi gibi zihniyet rabiadan esinlenip yapamaz o isareti
onun zihniyeti sapiklik bu isarettede vardir onun bir fantazisi

Rabia isaretinin anlami belli,
bizde biliyoruz o isareti yapinca kimsenin dirilmedigini,
savasin bitmedigini ama en azindan onlari unutmadigimizi gostermek amac,
keske dort parmak kaldirmayla bitseydi kim istemez bunu,
takmissiniz isarete onceki yorumumdada yazdim,
konu mursi degil insanlik..
burda bile olayi isarete bagladiniz hayret..
Yorum bana degildi ama o isareti kaldiriyorsam cevap hakkim var
kaldirmiyorsaniz kaldirmayin kaldiranlarada laf carpitmayin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…