Kadınların Muza Dokunması Yasak

Yok artık ya sacma sapan hareketler o zaman dondurma asla yiyemezler

hala kadınlar yıkılıp yerine AVM yapılmadı mı ya

Son düzenleme:

Biz Mursi için değil orada ölen insanlar için kaldırıyoruz o 4 parmağı. Ne yani siz üzülmüyormusunuz orada ölen insanlara? Anayasalarına sokulmak istenen yasalar, çarşaf giymeleri ölmeyi hakettikleri anlamına mı geliyor?

Yok artık ya sacma sapan hareketler o zaman dondurma asla yiyemezler

hakikaten dondurma var bir de dimi sahi külah yok muki?? oda şimdi çıtır çıtır ediyoya karyola çatırtısı gibi geliyodur hem ses hem görüntü yasaktır kesin

Biz bekârlar nasıl muz yiycez? Adam yoksa "muz" da yok hım, yanlış anlaşılmasın gerçek muz
tam da bu aralar anneme canım muz çekti diyordum aboov

Oo geç kalmışsınız ögrenmekte yeni bişey dil yasaga patlıcanda dahil buyursun erkekler alsın lazım olur töbe töbe ya

Ya zorla insanın kafasına neler sokuyolar Şimdi her muz yediğimde bu saçmalık gelicek aklıma tövbe tövbe nasıl insan bunlar ya Kadınlar niye yaşıyoki orda belden altını kessinler kadınların buzluğa atsınlar nasılsa üst tarafa ihtiyaçları yok

Biz bekârlar nasıl muz yiycez? Adam yoksa "muz" da yok hım, yanlış anlaşılmasın gerçek muz
tam da bu aralar anneme canım muz çekti diyordum aboov

:))şimdi eşim elinde söylemesi ayıp dilimlenmemiş muz ve şeftaliyle (gerçek muz) yanıma geldi haliyle konu üzeri olunca gülmeye başladım.. anlamsızca suratıma bakıyor ama yarma şeftali bu çok güzel bak diyo Konuyu söyleyince eşimde bana sabahtan beri niye anlamsız anlamsız gülüyo netin başında diye soracaktım diyor

Bende bu yasakları mursi çıkardı diyebiliyorum ama bu demek degilki çocuklar öldürülsün vahşet olsun

Yarma şeftali mi vuhhhuuuv
Benim kafa gitti şu an. Ay adamcağız sapık sanıcak bizleri tövbe Ya Rabbim

yine devamında okuduğum sanırım fas idi yanlış hatırlamıyorsam erkek eşi eğer öldüyse ölü ile 6 saat boyunca sevişebilirmiş yasal olarak ?????????

Buna cok guldum:))
Binada en alt kat komsu fasli, ikinci kat komsu fasli yan binada 4 komsu fasli:))
Simdi ben bu insanlari gordukce salak salak siritirim artik:)))

hönkkkkkkkkk bu adamlar duvara baksa duvardan erotızm akıyor galıba beyınler tamamen cınsel organlarda yha onlar ALLAH ın nimeti yhaa nimete cinsel organ gözuyle bakmak aman Allahım daha neler duycazzzz:26::26::26:

nasıl bir zihniyet nasıl bir yobazlık domates te memeye benziyor o zaman ya tövbe tövbe neye ne diyeceklerini şaşırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…