İşte bu birilerinin amansızca savunduğu 4 parmaklarını havaya kaldırıp destek olduğu Mursi Mısır'ı. Bu birşey değil daha anayasasına sokulmak istenen erkeğin ölen eşiyle ölümden sonraki ilk 6 saat sex yapabilirsiniz fetvası da var...Kızların evlenme yaşının 14'e düşürülmesi, Tahrir meydanındaki eylemlere katılan kızlara zorla bekaret testi yapılması..Daha neyi kimi savunuyorlar anlamıyorum..Bazıları ne kadar mreklı gözleri bile kafesle kapatılmış kara çarşaf içine girmeye, özgürce hür dolaşmak varken sadece kocasının arkasındna ezik büzük yürümeye. Bu ülkelerde kız başına sokağa da çıkamazsınız ki...Rahat batıyor valla rahat batıyor..
Yok artık yasacma sapan hareketler o zaman dondurma asla yiyemezler
Hahahah bak buda iyiydihakikaten dondurma var bir de dimisahi külah yok muki?? oda şimdi çıtır çıtır ediyoya karyola çatırtısı gibi geliyodur hem ses hem görüntü yasaktır kesin
Biz bekârlar nasıl muz yiycez? Adam yoksa "muz" da yok hım, yanlış anlaşılmasın gerçek muz
tam da bu aralar anneme canım muz çekti diyordum aboov
Iyiki misirda yasamiyorum :26:
Oo geç kalmışsınız ögrenmekte yeni bişey dilyasaga patlıcanda dahil buyursun erkekler alsın lazım olur töbe töbe ya
:))şimdi eşim elinde söylemesi ayıp dilimlenmemiş muz ve şeftaliyle (gerçek muz) yanıma geldi haliyle konu üzeri olunca gülmeye başladım.. anlamsızca suratıma bakıyor ama yarma şeftali bu çok güzel bak diyo Konuyu söyleyince eşimde bana sabahtan beri niye anlamsız anlamsız gülüyo netin başında diye soracaktım diyor
yine devamında okuduğum sanırım fas idi yanlış hatırlamıyorsam erkek eşi eğer öldüyse ölü ile 6 saat boyunca sevişebilirmiş yasal olarak ?????????
Yarma şeftali mi vuhhhuuuv
Benim kafa gitti şu an. Ay adamcağız sapık sanıcak bizleri tövbe Ya Rabbim
Aşağıda kopyaladığım ve bugün tesadüfen öğrendiğim haber karşısında hala şoktayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Son güncelleme: 9 Aralık 2011 06:24 Mynet haber bugün 7.613.088 defa, bu haber 28.048 defa okundu.
Mısır'da yayımlanan el-senousa gazetesine konuşan bir din adamı, kadınların muz, kabak, salatalık gibi yiyeceklere dokunmasını yasakladı.
Mısırlı bir din adamı erkek cinsel organına benzediğini belirttiği muz kabak gibi yiyeceklerin kadınlar tarafından yenmesini yasakladıve bu yiyeceklere kadınların dokunmasını bile yasakladığını açıkladı.
Dinadamı bunları yemek isteyen kadınların eşlerinden yardım almaları gerektiğini meyve ve sebzeleri erkeklerin kesmesi gerektiğini belirtti. (Milliyet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?