Kadınların üstündeki yük

Nişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
Aynısından bende de var düzelmiyor ve çok sinir bozucu bir durum. Bu konuda Eğitmeye çalışıyorum 1 yılı geçti hala aynı resmen üzerinden atlayıp geçiyor daginikligin senin görevin diyor bende dolayısıyla onun harcadığı paraya acimiyorum harcıyorum nasılsa kazanmakta onun görevi 😏😏

hayatta öyle anlar öyle durumlar oluyor ki, yeri geliyor eşim yemek yapar,çocuğa bakar, altını bile almışlığı var,hastalık var başka şartlar var, hayatın ne getireceği belli olmuyor, eşim bu kadar anlayışlı olmasaydı evlilik zulüm gibi gelirdi, belki çok toy belki kaba ama şimdiden bazı şeyleri konuşarak aşın.

Aman tanrım adamın kendi evladının altını almışlığı BİLE var mı gerçekten? Hayallerdeki koca, inanamıyorum...

Nişanlınız kendine eş değil, yardımcı kadın arıyor sanırım. Olayı çok yanlış anladığı aşikar .. evlenmek yerine eve hafta da 1 yardımcı bayan çağırsın bence daha mantıklı olur.
Kaçarak uzaklaşın. Ev işi vs kadının işi olabilir okey kabul edebilirim ama hayat müşterek bir şeyler beraber yapılınca güzel.. biz akşamları eşimLe masayı ben kuruyorsam o topluyor, Evi ben süpürüyor isem o siLiyor vs gibi. Her zaman değil ama genelde böyledir. Bundan gocunan insan kadının mutlak göreviymiş gibi gören insan da bilemedim, Allah yardımcınız olsun .

Aman tanrım adamın kendi evladının altını almışlığı BİLE var mı gerçekten. Hayallerdeki koca, inanamıyorum...

Bende birsey demek istemiyordum, sonra biraktim. Zaten ne denilir ki. Bir babanin en dogal yapacagi sey, bez degistirmesinin anlatmasi neyi degistirir? Kadin halinden mutluymus demek.

Adam yemek yiyor ya eşi yokken evde düşün gerisini 😂 fragmanı bile izlenmez ıyyy

Ben çocukken birbirine çaya giden kadınların bazıları çağrılınca "bugün kocam evde gelemem" derlerdi de tuhaf gelirdi koskoca adam evde yalnız oturamıyor mu diye düşünürdüm.

Meğer bir isteği arzusu olursa tek başına beceremez maksatlı çocuk gibi başında beklenirmiş.. :KK70:

Adamın yemek ısıtması, sofra toplaması, çocukla ilgilenip altını değiştirmesi bile minnet duyulacak şeymiş. Ne eziklik yarabbi.. :işsiz:

Aman tanrım adamın kendi evladının altını almışlığı BİLE var mı gerçekten? Hayallerdeki koca, inanamıyorum...
Ben yazacaktım aynısını. Sen benden çok yaşayacaksın demek.
Nasıl YARDIMCI eşler. Hep eşlerine KADIN İŞLERİNDE destek oluyorlar. Yoksa evlilik zulüm gerçekten..:ruh:

Bende birsey demek istemiyordum, sonra biraktim. Zaten ne denilir ki. Bir babanin en dogal yapacagi sey, bez degistirmesinin anlatmasi neyi degistirir? Kadin halinden mutluymus demek.

Zaten olması, yapılması gereken şeyleri erkeğin verdiği taviz, hediye gibi görüyorsak hala yiyecek çok ekmeğimiz var demektir. Benim kocam da kendi duşunu alıyor inanır mısın sakal traşını bile kendisi yapıyor.

Bu dediğine ciddi ciddi inanan çok genç kızımız var. Evlenince bana daha çok aşık olacak, sevişicez aklını başından alıcam, bir dediğimi ikiletmeyecek sanıyorlar. :KK70:. Evlenince değişir mi sorusunun altında yatan düşünce bu.

Sonuç: erken boşalma :KK70:

Öküzoğluöküz bari 'sen cam silerken ben de bezi yıkayıp sıkarım' de dimi? :KK70:

Evlilik onlarin kafasinda arkalarini toplatmak. Evlilikte kadinlarin yuku artarken adamlarinnda konforu her halukarda saglaniyor. Yine de sadece faturalari odeme sorumlulugunu kaldiramayanlar bile var.

Zaten olması, yapılması gereken şeyleri erkeğin verdiği taviz, hediye gibi görüyorsak hala yiyecek çok ekmeğimiz var demektir. Benim kocam da kendi duşunu alıyor inanır mısın sakal traşını bile kendisi yapıyor.

O geyik ile gideceksek, benim ki de kendi basina nefes aliyor. Yani gerçekten bir görsen, bir nefes aliyor, bir nefes veriyor. Masallahi var adamin yani :halay:(ayirten halayda çekiyor, gerçekten hayalimdeki adam!)

Ciddi olursak, geçenlerde burda bir konu vardi, arti olarak adam alkol/kumari yok ve ev islerinde yardim ediyor diye yazmisti konu sahibi. Ve bu noktalarin arti puan olmadigini, asil gereken, normal olan seyler oldugunu baska üyeler ile tartismistim. Kadinlarin önlerinde cidden daha uzun bir yol var. Erkeklerden bahs etmiyorum bile.

Akıllı olan hiç bir erkek evlenme öncesi bu kadar rahat konuşamaz genellikle vaad eder yapmaz....
Bu kısım bana pek mantıklı gelmedi....

ya da zaten sizi kaybetme korkusu yok size acımıyor....

bu adamın çekirdek yapısı yani ailesi de böyle düşünüyor demek
Böyle bir aileye gelin olmak da akılsızca bence....
Nişanlınızın doğum tarihine iyi bakın belki mö diye bir yazı vardır.....

bir de kendisine takvimdeki yılı falan gösterin....

Tabi o kadar hayatta kaldıysa vampir olabilir. Zira kendisinde 'kan emici' belirtileri var..

Bu tipler insanın kanını emer, ilik kemik bırakmaz, kadın cinnet geçirince de ruh hastası, deli derler..

Kadınlar, kadınlarımız...
Ananemin sürekli söylediği çok sevdiği bir atasözü vardı. Benim de aklıma böyle durumlarda hep geliyor. Kendi düşen ağlamaz, iki gözü bir çıkarmış.
Hiç acımam bu kadınlara. Ben mi topluyorum onun kocasının pisliğini? Ağlasın ağlasın yapsın bana ne, afedersin.

Eşim nöbetli çalışıyor nöbet ertesilerinde oğluma bakıyor yemeğini yediriyor altını temizliyor gerekirse banyosunu yaptırıyor. Ben işten gelince oğlum benim yakama yapışıyor özlemiş oluyor haliyle ben hiç bir iş yapamıyorum eşim o arada yemeği hazırlıyor sofrayı kuruyor. Ta ki oğlan yakamdan düşene kadar zaten yemek yiyene kadar özlem bitiyor. Ben sofrayı kaldırıyorum mutfağı toparlıyorum o arada eşim oğlanla oynuyor. Onu mutlu ediyor. Böyle dönüşümlü hem oğlanı hem evi idare ediyoruz hem ikimizde yorulmuyoruz hwm de vazifelerimizi(bak vazifelerim değil vazifelerimiz) yerine getiriyoruz. O babalığını ve kocalığını yapıyor ben de anneliğimi ve kadınlığımı. Bunları tek başıma yapmış olsaydım evde hır gür eksik olmazdı çünkü ben mutsuz olurdum. Sen de mutsuz olmak istemiyorsan arkana bakmadan vedalaş arkadaşla.

O geyik ile gideceksek, benim ki de kendi basina nefes aliyor. Yani gerçekten bir görsen, bir nefes aliyor, bir nefes veriyor. Masallahi var adamin yani :halay:(ayirten halayda çekiyor, gerçekten hayalimdeki adam!)

Ciddi olursak, geçenlerde burda bir konu vardi, arti olarak adam alkol/kumari yok ve ev islerinde yardim ediyor diye yazmisti konu sahibi. Ve bu noktalarin arti puan olmadigini, asil gereken, normal olan seyler oldugunu baska üyeler ile tartismistim. Kadinlarin önlerinde cidden daha uzun bir yol var. Erkeklerden bahs etmiyorum bile.

Once kadinlarin egitilmesi sart ama benim buradan gordugum kadinlari egitmenin daha zor oldugu
O yuzden karar aldim , bu tarz konulara hic ciddi yorum yapmayacagim , olan benim sinirlerime oluyor

Tabi o kadar hayatta kaldıysa vampir olabilir. Zira kendisinde 'kan emici' belirtileri var..

Bu tipler insanın kanını emer, ilik kemik bırakmaz, kadın cinnet geçirince de ruh hastası, deli derler..
Bence kan emmekten değil hahah vücutta bütün organlar çalışmıyor fark ettiyseniz eee yorulmayan vücut yaşar yani....

Ölmez de hastalanmaz da bu adam virüs hahaa konak bulamadığı zaman yaşayan ölü buldum mu da
Kullanıp kullanıp yaşarım diyor ne yapsın ama akıllı değil

Siz bir şey demediniz mi ya?
Benim annem de çalışıyor hanı evet annemın tepkileri biraz ağır ama erkeklere bu konuda ağır vermek tepki vermek gerekiyor....

babam bir kere evde yemek neden yok demişti bir kere annem evden atacaktı....
Dediki işi bırakırım ama aynı standartlarımı isterim sonsuza kadar güvence de isterim parasal anlamda ondan sonra eve yemek de yaparım dedi

ee bu zaman da bir yerleri yemedi tabi şimdi
Çok uslu dkdkdkd

Back
X