Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatamazsin kuzum , anlatsan da yalan soyluyorsun sanarlarAynen. En iyisi mi vur g.t.ne rahvan gitsin![]()
Şimdi burada sabaha kadar konuyu ciddiyetle el alsak nafile..
Bu kızcağız da etrafındaki bir iki eş dosta bakıp "demek hepsi böyle bundan başka bulamam belki" deyip kaderine razı olacak..
Valla konu sahibi ister inan ister inanma ama gerçekten insan olan erkekler de var. Zira biriyle evliyim![]()
Hıı evet farkındayım böyle kadınların varlığından ama bu kadının yeri evidir sözlerini farklı yorumluyorum sanırım ben. Onlar böyle deyince benim anladığım " şekerim, kendimi üzemem. Afedersin eşim eşek yüküyle para kazanıyor. Bende okulu kendimi geliştirmek için okudum zaten, birinin altında çalışıp mesai yapamam. Hem ne kadar kazanıcam ki eşimin kazandığının yanında? Ayrıca boşanırsam falan sırtım yere gelmez çok şükür. Unumu eledim, eleğimi astım. Artık çocukların okul etkinliğine, dernek faaliyetlerine, kendi hobilerime zaman ayırıyorum."Ben iş gereği karşılaşıyorum maalesef. Oldukça iyi okullardan, bölümlerden mezun mesleği olan kadınlar çalışmıyorlar mesela. Kadının işi evidir, çocuğudur diyor. Yeni nesil anneler bunlar, çocuğunu okula götürüp getiriyor altında son model jiple. Belli bir kesim kadının çalışmasına, hayata karışmasına takık durumda. Yani sosyal hayatta karşına çıkmıyorsa da farkındasındır.
Hıı evet farkındayım böyle kadınların varlığından ama bu kadının yeri evidir sözlerini farklı yorumluyorum sanırım ben. Onlar böyle deyince benim anladığım " şekerim, kendimi üzemem. Afedersin eşim eşek yüküyle para kazanıyor. Bende okulu kendimi geliştirmek için okudum zaten, birinin altında çalışıp mesai yapamam. Hem ne kadar kazanıcam ki eşimin kazandığının yanında? Ayrıca boşanırsam falan sırtım yere gelmez çok şükür. Unumu eledim, eleğimi astım. Artık çocukların okul etkinliğine, dernek faaliyetlerine, kendi hobilerime zaman ayırıyorum."
Ah canım sana dalga konusu geliyor da bu devirde bunu her ortamda açıkça söyleyemezsin,sana bana normalde birçok insan için kınama sebebi buAman tanrım adamın kendi evladının altını almışlığı BİLE var mı gerçekten? Hayallerdeki koca, inanamıyorum...
Yemek ısıtma, sofra toplama, çocukla ilgilenme gayet normal olağan şeyler de, ben hasta değilsem ve çok geçerli bi sebebim yoksa,çocuğun altını da bi zahmet ben değiştireyim,bu neden eziklik olarak vurgulanıyor ki, mecbur kalmadıysam asla eşimin yapmasını istemeyeceğim birşey,mahremiyet açısından da önerilmeyen bir durum başka yere çekmeye gerek yokBen çocukken birbirine çaya giden kadınların bazıları çağrılınca "bugün kocam evde gelemem" derlerdi de tuhaf gelirdi koskoca adam evde yalnız oturamıyor mu diye düşünürdüm.
Meğer bir isteği arzusu olursa tek başına beceremez maksatlı çocuk gibi başında beklenirmiş..
Adamın yemek ısıtması, sofra toplaması, çocukla ilgilenip altını değiştirmesi bile minnet duyulacak şeymiş. Ne eziklik yarabbi..![]()
Asla düzelmezNişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
Ah canım sana dalga konusu geliyor da bu devirde bunu her ortamda açıkça söyleyemezsin,sana bana normalde birçok insan için kınama sebebi bu
Yemek ısıtma, sofra toplama, çocukla ilgilenme gayet normal olağan şeyler de, ben hasta değilsem ve çok geçerli bi sebebim yoksa,çocuğun altını da bi zahmet ben değiştireyim,bu neden eziklik olarak vurgulanıyor ki, mecbur kalmadıysam asla eşimin yapmasını istemeyeceğim birşey,mahremiyet açısından da önerilmeyen bir durum başka yere çekmeye gerek yok
Mahremiyet konuları tartışmalı. Yani binlerce farklı görüş var bu konuda. Biraz gözünüzü açın hanımlar heryerde yazan her doktorum diyenin lafına inanmayın. Kendi işlerine gelen şeyi savunuyorlar. Kendi sosyal görüşlerini doğrulayacak bilgileri bizlere bilim diye yutturuyorlar.Yemek ısıtma, sofra toplama, çocukla ilgilenme gayet normal olağan şeyler de, ben hasta değilsem ve çok geçerli bi sebebim yoksa,çocuğun altını da bi zahmet ben değiştireyim,bu neden eziklik olarak vurgulanıyor ki, mecbur kalmadıysam asla eşimin yapmasını istemeyeceğim birşey,mahremiyet açısından da önerilmeyen bir durum başka yere çekmeye gerek yok
Neyin mahremiyeti ya?? Adamin cocugu o, COCUGU! Onun cani kani, dna'sini tasiyor. Tabiki bezinide degistirecek, kiyafetinide giyderecek, yemeginide verecek, banyosunuda yapacak. Oglun olsa, sen yapmazmiydin?
O kadar çok sey yazmak isterdim ki burda, nasil bir zihniyet anlamak istemiyorum gerçekten. Kan beynime siçradi resmen.
Tabiki erkek çocuğuna baba bakar. Anne altını alırken pipisini mi görecek oğlunun bir de? Kadınların tek pipi görmesi gerekir o da kimin hepimiz biliyoruzNeyin mahremiyeti ya?? Adamin cocugu o, COCUGU! Onun cani kani, dna'sini tasiyor. Tabiki bezinide degistirecek, kiyafetinide giyderecek, yemeginide verecek, banyosunuda yapacak. Oglun olsa, sen yapmazmiydin?
O kadar çok sey yazmak isterdim ki burda, nasil bir zihniyet anlamak istemiyorum gerçekten. Kan beynime siçradi resmen.