Kadınların üstündeki yük

Yuh, ben bunu görmemişim. Altına eden bebek ve babası ve mahremiyet. Aynı cümlede bile kullanılmamalı. Rezalet...

Yani gerçekten, babaya pedofili damgasi yapistiriliyor. Igrenç bir durum. Esim mesela hep kizimin banyosunu yapar (ben kayar eder diye korkuyorum). Bezinide degistirir, yemeginide yedirir. Hiç aklima böyle tür düsünceler gelmedi. Kizimda çok düskün babasina, aralarindaki bagi görmek beni çok mutlu ediyor hatta.

Yani babasi ya, onun vajinasini görse ne olacak ya? Ne olacak? Bezini degistirirken, af edersin mokunu temizlerken babasi kizinama hallenecek? Ya igrenç ya, igrenç! :kusmuk:

Tabiki erkek çocuğuna baba bakar. Anne altını alırken pipisini mi görecek oğlunun bir de? Kadınların tek pipi görmesi gerekir o da kimin hepimiz biliyoruz

Ya hiç gülecegim yoktu :)

Ve yaniliyorsun, kadinlar asla pipi görmemli. Seks yaparken bile, gözü kapali olmali. Yani ne demek pipi görmek aaa ayiptir, ayip!

Hayat yeterince zorken daha da zorlaştıracak adamlardan uzak durmak lazım. Aman canım etrafı da ben toplayıvereyimle olmuyor o iş, senin görevin ben yapmam deyip çekiliveren insanla omuz omuza nasıl verebilir ki insan.

Tabiki erkek çocuğuna baba bakar. Anne altını alırken pipisini mi görecek oğlunun bir de? Kadınların tek pipi görmesi gerekir o da kimin hepimiz biliyoruz

Yok öyle değil. anne farklı olurmuş. Anne oğlunun altını değiştirirmiş ama baba kızının değişemezmiş. Yani bu konuda bile ayrımcılık var. Toptan manyak bu ülke :olamaz:

Yuh, ben bunu görmemişim. Altına eden bebek ve babası ve mahremiyet. Aynı cümlede bile kullanılmamalı. Rezalet...
Tabi canım bu teze göre yaşarsak oğulların pipilerini de anneleri görmesin altlarını hep babaları değiştirsin. Sapıkça düşünce tarzı başka birşey değil. Ben ilkokuldaydım. Babamla gezmeye çıkardık saatlerce yer içerdik. Haliyle tuvalete babam götürürdü beni. Çok net hatırlıyorum. Çünkü akıllarında öyle birşey yoktu. Dinin arkasına sığınıp sapkınlarıyla boğuşuyorlar. Tövbe tövbe.

Yani gerçekten, babaya pedofili damgasi yapistiriliyor. Igrenç bir durum. Esim mesela hep kizimin banyosunu yapar (ben kayar eder diye korkuyorum). Bezinide degistirir, yemeginide yedirir. Hiç aklima böyle tür düsünceler gelmedi. Kizimda çok düskün babasina, aralarindaki bagi görmek beni çok mutlu ediyor hatta.

Yani babasi ya, onun vajinasini görse ne olacak ya? Ne olacak? Bezini degistirirken, af edersin mokunu temizlerken babasi kizinama hallenecek? Ya igrenç ya, igrenç! :kusmuk:

Hayır el kadar bebeğin altını değiştirirken halleneceğini düşündüğün adamı neden baba yapıyorsun diye de sorarlar adama.

Ya hiç gülecegim yoktu :)

Ve yaniliyorsun, kadinlar asla pipi görmemli. Seks yaparken bile, gözü kapali olmali. Yani ne demek pipi görmek aaa ayiptir, ayip!
Ama yatakta da çok iyi olmalılar. Hem utangaç hem vahşi 😂😂 aayhh ölüyorum ya şu yorum dağıttı beni bu akşam.

Tabi canım bu teze göre yaşarsak oğulların pipilerini de anneleri görmesin altlarını hep babaları değiştirsin. Sapıkça düşünce tarzı başka birşey değil. Ben ilkokuldaydım. Babamla gezmeye çıkardık saatlerce yer içerdik. Haliyle tuvalete babam götürürdü beni. Çok net hatırlıyorum. Çünkü akıllarında öyle birşey yoktu. Dinin arkasına sığınıp sapkınlarıyla boğuşuyorlar. Tövbe tövbe.

Ay dine falan girmeyeceğim şimdi de iğrenç bir düşünce. Neyin ardına saklanırsa saklansın iğrenç... Ergenliğe kadar rahmetli babamın koynunda uyudum her gece. Altımı da değiştirirmiş daha küçükken. Hatta bez bırakma sebebim oymuş. Babamdan başka kimseye altımı bağlatmazmışım, babam iş seyahatine gidince bez de tarih olmuş.

Kedi bile yaptığı pisliği örtüyor desem cok mu kaba olAcak.evlilik temel ihtiyaçlarını karşılayacak birini bulmak değil hayatı paylaşmaktır.elbette kadında erkekte her işi yapabilir ama bunu karşındakine görev addetmek saçmalık.Gercekten bazı cesitlerle evli olmak yerine evcil hayvan alıp beslemek daha mantıklı çünkü çok daha fazla egitilebilirler...

Ay dine falan girmeyeceğim şimdi de iğrenç bir düşünce. Neyin ardına saklanırsa saklansın iğrenç... Ergenliğe kadar rahmetli babamın koynunda uyudum her gece. Altımı da değiştirirmiş daha küçükken. Hatta bez bırakma sebebim oymuş. Babamdan başka kimseye altımı bağlatmazmışım, babam iş seyahatine gidince bez de tarih olmuş.
Aynen bende öyleymişim. Kızımda bazen babam yıkasın beni der mesela. İşim varsa o alır temizler kızımızı. Altını da değişti bebekken. Dışarı da da babasına güvenir tuvalet ihtiyacında. Daha iyi tutar diye babası varsa onunla gitmek ister. Girmeyelim de dinle alakalı bunlar tabi. O değilde konu sahibinin bir önceki konusu da içler acısı. Bu Kızın acilen ayrılması şart olmuş. Bayramda da annesinin evini temizlettirmiş Kıza. Zorlamış evlenince de yapacaksın demiş 😱

Yemek ısıtma, sofra toplama, çocukla ilgilenme gayet normal olağan şeyler de, ben hasta değilsem ve çok geçerli bi sebebim yoksa,çocuğun altını da bi zahmet ben değiştireyim,bu neden eziklik olarak vurgulanıyor ki, mecbur kalmadıysam asla eşimin yapmasını istemeyeceğim birşey,mahremiyet açısından da önerilmeyen bir durum başka yere çekmeye gerek yok
Bunu neden söylediğinizi az çok tahmin ediyorum. Ama söyleme şekliniz durumu kabullendiğiniz ve normalleştirdiğiniz anlamına geliyor ki bu hiç hoş değil! Kendi kızına tecavüz eden baba vardı. Kızını hamile bırakmıştı. Hatırlıyorum o haberi. Ama bunu düşünerek yazmış değilsiniz bunu da hissediyorum. Siz konuyu farklı anlamışsınız. Normal olarak babanın kızının her şeyiyle ilgilenmesidir. Poposundan kakasından dersinden ödevinden ayakkabısından çantasından her şeyiyle. Lütfen bu durumu kabullenip normalleştirmeyin ve bu tarz şeyler yazmayın. Hoş değil. Okurken ürperdim çünkü 2.5 yaşında bir kızım var. Babası onun her şeyi! Biraz önce kakasını yıkadı bende sütünü yaptım yatırıyorum... hayat ortak, çocuk ortak.

Bunu neden söylediğinizi az çok tahmin ediyorum. Ama söyleme şekliniz durumu kabullendiğiniz ve normalleştirdiğiniz anlamına geliyor ki bu hiç hoş değil! Kendi kızına tecavüz eden baba vardı. Kızını hamile bırakmıştı. Hatırlıyorum o haberi. Ama bunu düşünerek yazmış değilsiniz bunu da hissediyorum. Siz konuyu farklı anlamışsınız. Normal olarak babanın kızının her şeyiyle ilgilenmesidir. Poposundan kakasından dersinden ödevinden ayakkabısından çantasından her şeyiyle. Lütfen bu durumu kabullenip normalleştirmeyin ve bu tarz şeyler yazmayın. Hoş değil. Okurken ürperdim çünkü 2.5 yaşında bir kızım var. Babası onun her şeyi! Biraz önce kakasını yıkadı bende sütünü yaptım yatırıyorum... hayat ortak, çocuk ortak.
Siz ciddi misiniz yahu?
Daha 2 hafta once burada kadinlik gorevlerinden dem vurup , erkeklerin yemek yapmasini garip karsiliyordunuz
Hangi ara evrildiniz bu goruse?
Yoksa sadece erkekler baba olunca cocuga bakabilir ama ev isi yine kadinin gorevi mi?

Aynen bende öyleymişim. Kızımda bazen babam yıkasın beni der mesela. İşim varsa o alır temizler kızımızı. Altını da değişti bebekken. Dışarı da da babasına güvenir tuvalet ihtiyacında. Daha iyi tutar diye babası varsa onunla gitmek ister. Girmeyelim de dinle alakalı bunlar tabi. O değilde konu sahibinin bir önceki konusu da içler acısı. Bu Kızın acilen ayrılması şart olmuş. Bayramda da annesinin evini temizlettirmiş Kıza. Zorlamış evlenince de yapacaksın demiş 😱

Evlenirse kendi düşen ağlamaz deriz artık biz de.

Siz ciddi misiniz yahu?
Daha 2 hafta once burada kadinlik gorevlerinden dem vurup , erkeklerin yemek yapmasini garip karsiliyordunuz
Hangi ara evrildiniz bu goruse?
Yoksa sadece erkekler baba olunca cocuga bakabilir ama ev isi yine kadinin gorevi mi?
Pardon ben ev işi yapması mı yazmışım? Bir daha okudum da öyle bir yazıya denk gelmedim kendi mesajımda? Siz nereden uydurdunuz? Farkettiyseniz çocuk demişim? Çocuk ortak ve herkes ilgilenir ilgilenmeli... tekrar okursanız sevinirim belli ki becerememişsiniz okumayı...

Nişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
Kesin düzelir, hatta bunlar evlenince cam siler, ütü bile yaparlar. Hoşgeliyorsun, evliler dünyasına. Çocuk bakmak, koca bakmaktan kolay bence. Ona göre düşünün.

Ben iş gereği karşılaşıyorum maalesef. Oldukça iyi okullardan, bölümlerden mezun mesleği olan kadınlar çalışmıyorlar mesela. Kadının işi evidir, çocuğudur diyor. Yeni nesil anneler bunlar, çocuğunu okula götürüp getiriyor altında son model jiple. Belli bir kesim kadının çalışmasına, hayata karışmasına takık durumda. Yani sosyal hayatta karşına çıkmıyorsa da farkındasındır.

Yeni is kurdum, ki bu aşamada bazı günler yorgunluktan uyuyamadım.
Evde 3 çocuk var, esim destek, bakıcı var, ama küçükler, ilgisiz kalmasınlar diye kendimi paraladığım 3 haftam oldu.
Biraz önce yarının programını çıkardım, gulumserken buldum kendimi.
Zoru atlattım, sonrası planlı programlı yoluna girer inşallah.
Zaten 4 gün çalışıyorum, evi isin yakinina tasindim, cocuklardan biri okulda, oglen eve gelip vakit geciriyorum kucuklerle.

Çevremden aldığım tepkilere gelirsek,

Ihtiyacin mi var, çocuklarını perisan edeceksin.
Acelen neydi, çocuk bakmak zor mu geldi?
Eşinin kazandığı mı yetmiyor, e aileler destek çıksaydı ya
Az daha para kazanacaksın diye kendini boşa yoruyorsun.
Vs vs...

Arada bir kaç hayırlı olsun var :))
Bir de hiç ummadigim biri, hayatımda verdiğim en doğru karar olduğunu zaman geçtikçe daha iyi anlayacağımı söyledi.

Sürekli erteleyip, kendini ikinci plana atıp, eşe/aileye güvenip onlara bağımlı kalmanın üstünü kadinlar iyi annelikle, maddi varlıkla, sosyal hayatını süsleyip sunması ile kapatıyor.
Benim işim çocuklarımdan önemli değil.
Ama ikisini bir yürütebilecek sartlari sağlamaya çalıştım. Inşallah olmuştur.
Kimsenin beni onaylamasina ihtiyacım yok açıkçası,
Sadece negatif söylemler yerine tebrikler, olur insallah, Allah gönlüne gore versin, Allah utandırmasın, hayırlı olsun, falan deselerdi ne olurdu:)
Onlar perperisan ettiğim çocuklarıma karşı nasıl bir sorumluluk ustlendiler de rahatsiz oldular?
Yeterince yorgun olduğumu söylerken omuzlarıma bir yuk daha koymak, neyin kafası? :)
Öyle işte, dolmuşum
Ama evet, 2. Tur buralarda. Bolca var bizde :)

Pardon ben ev işi yapması mı yazmışım? Bir daha okudum da öyle bir yazıya denk gelmedim kendi mesajımda? Siz nereden uydurdunuz? Farkettiyseniz çocuk demişim? Çocuk ortak ve herkes ilgilenir ilgilenmeli... tekrar okursanız sevinirim belli ki becerememişsiniz okumayı...
Ben okumusum da siz son cumlenizde hayat ortak diyerek ters kose yapmissiniz
Hani sizi tanimayan diger arkadaslar da benim anladigimi anlar , ben insanlari uyariyim dedim gorusleriniz hakkinda , cocuk konusunda hayat ortak size gore cunku

Back
X