Kadınların üstüne neden bu kadar gidiliyor?

Abla çocuklar değil 1.74 boyundaki kadınları diyoruz.
Çocuk olsun yetişkin olsun. Ağız bozmak hoş değil. Ayrıca ülkenin yarısı.1.60 civarında onlar konuşmasın mi
Bence sen cinsiyet değiştirmek istiyorsun

Çocuk olsun yetişkin olsun. Ağız bozmak hoş değil. Ayrıca ülkenin yarısı.1.60 civarında onlar konuşmasın mi
Bence sen cinsiyet değiştirmek istiyorsun
Hayır sen 1.74 boydaki kadın erkeksi tavırlar sergilese rahatsız olur musun

1.74 boyundaki bir kadın için anamı babamı harcardım. O kadının her kıvrımı için hem de. Bir kadına en çok yakışan boy.
İster 1,74 ister 2 metre olsun, ister kadın ister erkek ister zürafa olsun, anamı babamı harcamam. Siz erkeklere mesaj atıyor diye kızlara kızıyorsunuz ama nasıl bi yokluktasınız da boyu var diye ananızı babanızı harcıyorsunuz?

Bu üye kesin erenköy kız lisesi mezunu. Eski konusunda bahsetmişti

Lezbiyen olabilirsiniz ve şu başta dediklerinize katılıyorum herkesin ilişkisi olmak zorunda değil sevmek zorunda değil. Önceden hiç tasa etmezdim yanımda konusula konusula sorula sorula dert sahibi oldum surekli düşünür oldum niye benim yok bir ilişkim diye. Resmen kapasitem düştü.

Aynen öyle benim lezbiyen olmamdan önce şu konuyu ele almak gerekli kızlar niye birbirine baskı yapıyorlar? Erkek arkadaşın var mı yok mu diye vs. Bu iğrenç bir şey.
Açıkca ben heteroseksüelim demezseniz dış görünüşten cinsel tercihlerinizi bilemezler ki meraktan soruyıorlardır çünkü heteroseksüel birinin o yaşlarda karşı cinse eğilimi olur ve sevgilisi olması gurur kaynağıdır çünkü kendince beğenilme göstergesidir. Tamamen duygusal ve psikolojik bir durum.

Sizin durumunuz çok kötü ya. Lütfen toplumdan kendi kendinizi soyutlayın yoksa içinizdeki düşmanlığa toplum daha acı bir şekilde karşılık verecek, sonra ağlarsınız bana saygı duymuyolaaaar diye, kâle bile alan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…