Kadınların üstüne neden bu kadar gidiliyor?

Kendine onu layık görüyorsan bir şey diyemem aşkoooo
Aşko mu korkuyorum demin canım dedin şimdi aşko kimi kendime layık göreceğime bırakta ben karar vereyim 5 yıllık sevgilimi senin yaratık tiplemenle birakcak kadar sıyırmadım henüz .

Lise boyunca niye sadece hemcinsle muhattap olunduğunu anlamadım. Kız lisesinde mi okudunuz? Anaokulundan beri hem kız hem erkeklerin olduğu ortamdaydım, yeti geldi sınıfça haylazlık yaptık, okul dışı aktivitelere birlikte katıldık. Karşı cinsin size bu kadar rahatsız edici gelmesi lezbiyen olsanız bile hiç normal değil.
Kendinden uzun erkek görünce acayip bulması mı? Puhahaha? Ablacım anası babası expat olan çocuklar güney Afrika’da zencilerle aynı okula gidiyorlar da sizin kadar şok olmuyorlar

Yanlış düşünüyorsun. Senin kadınlardan hoşlandığın gibi, erkekten hoşlanan erkek var. Ve birde kadın erkek ilişkisi var. Sana göre yaratık olmaları bu hakarete giriyor. Erkeği de kadını da yaratan bir. Neyi irdeliyorsunuz tam olarak. Sevmiyor itici buluyor olabilirsiniz ancak şekilsiz ve yaratığımsı ne demektir ya ? Bu nasıl zihniyettir.

Bizde değiştik vucudumuz kadınlaştı napalım şimdi aynaya bakıp ayyy ne iğrenciz mi diyelim. Konu sahibi senin kafan karışmış sen kadınlardan hoşlanıyor olabilirsin sorun yok. erkek arkadaşın olmak asla zorunda değil. ama bir kadın neden erkeklerden hoşanıyor demek saçma yani hoşlanır sakalından da hoşlanır genişlemiş kas yoğunluğundan da büyümüş ellerinden de kalınlanmış sesindende. Banlatcan beni daha nelerden hoşanıyoz bilsen kalp krizi geçirirsin. Bir de siz nerde lise okudunuz lise de pek minnoş minnoş kız arkadaşlarla takılmadık. karma bir arkadaş grubumuz vardı. sevgilimiz de oldu yani.

Erkekler baskı görmüyor mu zannediyorsun
Abime hala söylüyor herkes eş dost akraba neden evlenmiyor diye yani ne erkek ne kadın olmakla alakalı
Sırf bu yüzden annem bazı akrabaları görmek istemiyor. Israrla erkek kardeşimin ne zaman evleneceğini soruyorlar. Başka dert yok çünkü insanlar için

Aşko mu korkuyorum demin canım dedin şimdi aşko kimi kendime layık göreceğime bırakta ben karar vereyim 5 yıllık sevgilimi senin yaratık tiplemenle birakcak kadar sıyırmadım henüz .
Şundan söz etmek istiyorum. 1.74 boyundaki kadında bir kadından söz etmek isterken ondan yengeniz diye bahsedebilir. Veya kız tavlamaya gidiyorum diye espri yapabilmeli. Veya bacaklarını açıp oturabilmeli. Ağzı bozarak konuşabilir.

Daha açık anlatın , kızlardan mı hoşlanıyorsunuz ?
Toplumumuzda ayıplanan durumlar bunlar .
Bundan mı şikayet ediyorsunuz ?
Tam olarak nedır derdınız ?

Daha açık anlatın , kızlardan mı hoşlanıyorsunuz ?
Toplumumuzda ayıplanan durumlar bunlar .
Bundan mı şikayet ediyorsunuz ?
Tam olarak nedır derdınız ?
Daha uzun boylu olsaydım kimse beni ayıplayamazdı.

Bacakları açıp oturmakta mi bitiyor. ? Zaten bilinçsiz yetişen bir nesil yüzünden ağzı bozuk cocukalr yetişiyor. Bu mu istediğin. Çok saçma sapan şeyler.

Bacakları açıp oturmakta mi bitiyor. ? Zaten bilinçsiz yetişen bir nesil yüzünden ağzı bozuk cocukalr yetişiyor. Bu mu istediğin. Çok saçma sapan şeyler.
Abla çocuklar değil 1.74 boyundaki kadınları diyoruz.

Kendine onu layık görüyorsan bir şey diyemem aşkoooo
Saçmaladınız ama siz hoşlanmıyor olabilirsiniz ama yanlış veya iğrenç birşey değil

Eşcinselleri savunan birisiyim eşcinsel olmadığım halde iki yetişkin insanın birbirisiyle isteyerek birlikte olması kimseyi ilgilendirmez

Bence siz tedaviye gidin cinsel kimliğinizden utanıyorsunuz ve hırsınız öfkeniz dışa vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…