Kadınların üstüne neden bu kadar gidiliyor?

Bakın homofobik olmamaya çalışıyorum ancak; ne demek doğal olan bir kızın bir kızdan hoşlanması? Olması gereken bu olarak mı görüyorsunuz siz gerçekten ? Çok farklı kafadasınız şimdi ne desem homofobik algılanacağım ancak. Dinimiz için kadın ve erkek birbiri için yaratılmış siz neye dayanarak bunun normal olmadığını aksinin normal olduğunu savunuyorsunuz? Bütün yazdıklarınızı sadece buna takılmış durumdayım.

Tüm kadın sanatçıları sayacaksınız herhalde ? Benim cinsel eğilimime laf etmek için, aşağılama için yapıyorsunuz değil mi? Evet o kadın sanatçı bence görece güzel. Hatta internette baktım 1.74 boya sahipmiş Deniz Seki. Ülkemizde maalesef 1.74 boyunda kadınlardan çok 1.74 boyunda erkekler var. Kadınların çoğu topuklu giydiğinde erkekleri geçiyor. 1.74 boyundaki bir kadını seksi buluyor olmam gayet normal değil mi?

insanlar ne garip değil mi inekten süt, tavuktan yumurta , köpekten sadakat, kediden miyav demesini bekliyorlar. herşeyin kendine ait bir dogası bir zamanı var , aceleci olmamak gerekli.

Kimsenin senin cinsel eğilimine laf ettiği yok, konu açarak sen bizlerin eğilimlerine laf ediyorsun asıl. Hayır yani homofobik olmayalım da, heterofobikleri ne yapacağız? Sen bildiğin heterofobik olmuşsun. Daha fazla yazardım da üşendim

Benim cinsel eğilimime laf etmek için, aşağılama için yapıyorsunuz değil mi?
Hayır. İnsanları aşağılamadığımı söyleyemem ama cinsel eğilimden dolayı bunu yapmam. İlginç bir ifade tarzı ve kafa yapısıydı, aynı kişi mi diye soruldu sadece.

Şuradaki G gokyuzurengim nickli üyeye benzettim sizi. 2000 doğumlu kızların hemcislerine aşık olması hoşunuza gider dimi fazlasıyla o değilseniz bile cok iyi anlaşırdiniz.

1.74 boyundaki bir kadın için anamı babamı harcardım. O kadının her kıvrımı için hem de. Bir kadına en çok yakışan boy.
Sen iyi değilsin ve sen o tahmin ettiğim üyesin eminim artık buna

Ben lezbiyen değilim mesela ve aynı şekilde kadınlardan nefret etmiyorum sizinki başka bir durum gibi kimlik karmaşası var sanırım

Hoşunuza gitsin demiyorum ki sizin gitmez çünkü tercihiniz değil. Sadece kadın olduğu için hoşuna gitmiyor zaten diğer kişilerinde içinden geldiği için gidiyor. Ki sizin saydınız karşılaşmak istemediğiniz soruları birbirini seven lezbiyenlerde gerçekleştiriyor olabildiğince. Sizin sorununuz size duyulan saygıyı sizin duymuyor olmanız.

Erkekler baskı görmüyor mu zannediyorsun
Abime hala söylüyor herkes eş dost akraba neden evlenmiyor diye yani ne erkek ne kadın olmakla alakalı

İşte bende bunu anlatmaya çalışınca homofobik oluyorum. İnsanların kendi istekleri kendi hayatı bizi irdelemez. Ancak bunun doğanın kanunu olması gerekiyormuş, bizim yaşadığımız anormal onların normalmiş gibi aktarıldığında karşı tarafta sorun olduğunu neden kabullenmiyor kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…