Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malum olay ?????
Açın biraz.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-biri-benimle-konussun-cok-kotuyum.1061148/Malum olay ?????
Açın biraz.
anlamadım ne demek istediniz? suç mu şimdi bunu yapmamız?
Hayır niye suç olsun öyle bişey mi yazdımanlamadım ne demek istediniz? suç mu şimdi bunu yapmamız?
dogru olup olmadigini bilmeden ne kadar cabuk yayildi
Tamam o zaman herkes elini kolunu bağlasın otursun. Ses çıkmadıkça bizim devletimiz bir şey yapmıyor.!Bir kız ????
Bu ülkede bırakın bir kızı bir kadını kundaktaki bebekler tecavüze uğuruyor.
Bu ülkede hergün bir sürü çocuk ailesinden birilerinin tecavüzüne uğuruyor.
Bu ülkede hergün bir sürü kadın nikahlı kocasının tecavüzüne uğuruyor.
Ve bir çoğunda hashdaglar açılıyor ve unutuluyor.
Bu ülke kadını sadece cinsiyetiyle toplumda var ettikçe, sapıklar ceza almadıkça ya da saçmasapan nedenlerle
indirim alıp kısa sürede paçayı kurtarmaya devam ettikçe, erkeğin kadına karşı her eylemini mübah
gördükçe ne açarsan aç hiç bir halt olmaz.
Topraktan sapık fışkırıyor.Dün geceden şuana kadar bilmediğimiz kaç kadın,kız,çocuk,hayvan tecavüze
uğradı kimbilir????
(iyi niyetinizi takdir ediyorum ama yeterli değil.Bu iş bireysel çabanın dışında devletin işi)
adli tıp raporu mu görmek istiyosunuz?
Tamam bi dahakine deriz önce sizden fikir alsın ona göre hareket etsin.!kusura bakmayin da yani sikayetci olmuyor yasadigi onca seye ragmen...durumu o kadar da agir olamaz, intihari düsünecek kadar zor durumdaysa eger o zaman bi zahmet sikayet etsin
kusura bakmayin da yani sikayetci olmuyor yasadigi onca seye ragmen...durumu o kadar da agir olamaz, intihari düsünecek kadar zor durumdaysa eger o zaman bi zahmet sikayet etsin