#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı

Trend konularda ilk sırada yaklaşık 2000 yorum gelmiş olay ... sosyal medya kullanmıyorum ... ama kullanan arkadaşlarıma ilettim inş sonuç alırız ...

Bir kız ????

Bu ülkede bırakın bir kızı bir kadını kundaktaki bebekler tecavüze uğuruyor.

Bu ülkede hergün bir sürü çocuk ailesinden birilerinin tecavüzüne uğuruyor.

Bu ülkede hergün bir sürü kadın nikahlı kocasının tecavüzüne uğuruyor.

Ve bir çoğunda hashdaglar açılıyor ve unutuluyor.

Bu ülke kadını sadece cinsiyetiyle toplumda var ettikçe, sapıklar ceza almadıkça ya da saçmasapan nedenlerle

indirim alıp kısa sürede paçayı kurtarmaya devam ettikçe, erkeğin kadına karşı her eylemini mübah

gördükçe ne açarsan aç hiç bir halt olmaz.

Topraktan sapık fışkırıyor.Dün geceden şuana kadar bilmediğimiz kaç kadın,kız,çocuk,hayvan tecavüze

uğradı kimbilir????

(iyi niyetinizi takdir ediyorum ama yeterli değil.Bu iş bireysel çabanın dışında devletin işi)

anlamadım ne demek istediniz? suç mu şimdi bunu yapmamız?
Hayır niye suç olsun öyle bişey mi yazdım
Parca bölük olmasın bi yerde toplanalım demek istedim aynı konudan ayrı konu açmak yasak o yüzden yazdım
İstediğinizi yazın hic mahsuru yok benim açımdan :kahve:

Bayanlar hürriyet konuyu haner yaptı

Eklentiler

• Screenshot_20180303-163254.webp
    Screenshot_20180303-163254.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 431
Bir kız ????

Bu ülkede bırakın bir kızı bir kadını kundaktaki bebekler tecavüze uğuruyor.

Bu ülkede hergün bir sürü çocuk ailesinden birilerinin tecavüzüne uğuruyor.

Bu ülkede hergün bir sürü kadın nikahlı kocasının tecavüzüne uğuruyor.

Ve bir çoğunda hashdaglar açılıyor ve unutuluyor.

Bu ülke kadını sadece cinsiyetiyle toplumda var ettikçe, sapıklar ceza almadıkça ya da saçmasapan nedenlerle

indirim alıp kısa sürede paçayı kurtarmaya devam ettikçe, erkeğin kadına karşı her eylemini mübah

gördükçe ne açarsan aç hiç bir halt olmaz.

Topraktan sapık fışkırıyor.Dün geceden şuana kadar bilmediğimiz kaç kadın,kız,çocuk,hayvan tecavüze

uğradı kimbilir????

(iyi niyetinizi takdir ediyorum ama yeterli değil.Bu iş bireysel çabanın dışında devletin işi)
Tamam o zaman herkes elini kolunu bağlasın otursun. Ses çıkmadıkça bizim devletimiz bir şey yapmıyor.!

kusura bakmayin da yani sikayetci olmuyor yasadigi onca seye ragmen...durumu o kadar da agir olamaz, intihari düsünecek kadar zor durumdaysa eger o zaman bi zahmet sikayet etsin
Tamam bi dahakine deriz önce sizden fikir alsın ona göre hareket etsin.!
Neden şikayetçi olmadığını nasıl bilebilirsiniz? Madem bir şey yapmıyorsunuz o zaman konuşarak ortamı germeyin derim.

kusura bakmayin da yani sikayetci olmuyor yasadigi onca seye ragmen...durumu o kadar da agir olamaz, intihari düsünecek kadar zor durumdaysa eger o zaman bi zahmet sikayet etsin

8 ay boyunca tecavüze uğrayıp darp edildiniz mi hiç?

Back
X