• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı

kusura bakmayin da yani sikayetci olmuyor yasadigi onca seye ragmen...durumu o kadar da agir olamaz, intihari düsünecek kadar zor durumdaysa eger o zaman bi zahmet sikayet etsin
iğrenç birisiniz sizin gibiler tecavüzü tacizi normalleştirdiği için şikayet edilmeli kız korkuyor siz o psikolojiyi anlayabilir misiniz ya ?Yardım edecek durumunuz yoksa susun susmak çok basit sizinle açık giymeSeydi o zaman diyenlerin arasında hiçbir fark yok

Kimlere tweet atalım? Fikriniz var mı? Twitter açtım bunun için nasıl trend topic olabiliriz?

8 ay boyunca tecavüze uğrayıp darp edildiniz mi hiç?

hayir ama emin ol ortaligi ayagi kaldirirdim, 8 ay boyunca sürmesine izin vermezdim. durumu farkli olabilir evet ama okuduklarima göre "icince hircinlasiyor, yine de sikayetci degilim" demis.....bu ne demek oluyor?

hayir ama emin ol ortaligi ayagi kaldirirdim, 8 ay boyunca sürmesine izin vermezdim. durumu farkli olabilir evet ama okuduklarima göre "icince hircinlasiyor, yine de sikayetci degilim" demis.....bu ne demek oluyor?
Siz gölge etmeyin yeter.

tamam siz öyle yaparsınız. bu kız korkmayı tercih etmiş. tüh ya.

kusura bakmayin da yani sikayetci olmuyor yasadigi onca seye ragmen...durumu o kadar da agir olamaz, intihari düsünecek kadar zor durumdaysa eger o zaman bi zahmet sikayet etsin
konuyu idrak edemedin heralde durumu agir degilde ne demek zorla uyusturucu ve ustune tecavuz bu nasil bir vahsettir kiniyorum seni

tamam siz öyle yaparsınız. bu kız korkmayı tercih etmiş. tüh ya.

korkarsa bu hep böyle devam edicek, o kadar insan destek oluyorken neden sikayet etmiyor o serefsizi? sanal alemi ayaga kalkti ya...hala sikayetci degilim diyor....bu pislikler böyle devam ediyor iste, hicbir seyden korkmuyorlar

korkarsa bu hep böyle devam edicek, o kadar insan destek oluyorken neden sikayet etmiyor o serefsizi? sanal alemi ayaga kalkti ya...hala sikayetci degilim diyor....bu pislikler böyle devam ediyor iste, hicbir seyden korkmuyorlar

sanal alem diyosunuz bu sanal alem 3 günde bir ayağa kalkıyor zaten. bi hafta sonra herkes unutmuş olacak belki ve o kız korumasız ortada kalacak. belki bundan korkuyodur. belki akrabalarının peşini bırakmamasından korkuyodur. belki kafasına darbe almaktan ve zorla verdikleri uyuşturucudan sağlıklı düşünemiyodur. olamaz mı? sanki basit bi tokattan bahseder gibi konuşmayın. ayrıca destek olmayacaksanız köstek olmayın.

İki saatte çoktan bir sürü yazan olmalıydı Twitter a bakıyorumda yok denecek kadar az yazan var, konuya burda herkes yardırmış ama ses duyurmaya gelince yok? Takipçisi çok olanlar ünlülerden takipçisi olanlar varsa etiketleyin paylaşım yaparken , ben Seda akgül ve Ayşe Arman’a ulaştırdım inşallah gözden kaçmaz görürler özel mesajda attım durumu özetleyen ,lütfen duyarlı olalım burda sivrilmek için yorum yapanlara da iki çift söz etmek isterdim ama şuan bununla kaybedecek zaman olduğunu düşünmüyorum

İki saatte çoktan bir sürü yazan olmalıydı Twitter a bakıyorumda yok denecek kadar az yazan var, konuya burda herkes yardırmış ama ses duyurmaya gelince yok? Takipçisi çok olanlar ünlülerden takipçisi olanlar varsa etiketleyin paylaşım yaparken , ben Seda akgül ve Ayşe Arman’a ulaştırdım inşallah gözden kaçmaz görürler özel mesajda attım durumu özetleyen ,lütfen duyarlı olalım burda sivrilmek için yorum yapanlara da iki çift söz etmek isterdim ama şuan bununla kaybedecek zaman olduğunu düşünmüyorum
canım daha yeni başladık, iki saat önce falan değil.

Kızlar çok az kişiyiz ya hastage baktım 4 kişi yazmış bu şekilde bir iş çıkmaz daha fazla tweet atmalıyız. Facebook hesabım yok. Olan varsa "Öğretmen Atamaları Mücadele Platformu" isimli sayfaya yazabilir mi? Onlar twitter etkinliği yapıyor sık sık belki yardımcı olurlar.

Bu sekilde olmaz kızlar TT falan olamayiz böyle kuralları tekrar yazıyorum.
1.hastag önüne birşeyler yazicaz.
2.Noktalama işaretleri virgül,nokta,uç nokta vs kullanilmicak emoji,random kullanilmicak
3.Bolca retweet yapicaz ve yukselicez
4.Alinti, mention atmayı,fav atmayi unutmayın.Ne kadar retweet o kadar kolay gündeme gireriz.
5.50 kişinin takipçisi olanlar sadece retweet atsin öteki turlu SPAM sayılıyor hiçbir ise yaramiyor.
6.Herkes 50nin altında takipcisi olan arkadaşları takibe alsın 50 olsun ki Tweet atsin SPAM sayilmasin.
7.Son olarak tekrar hatirlatiyorum nokta,virgul,uç nokta,iki nokta vb noktalama isaretlerini de kullanmayın bunlar da SPAM gözünüzü Seveyim kullanan arkadaslar olmuş bu şekilde gündeme giremeyiz.
Sadece retweetle de olmaz mention atin

5.Hesapların gizliligini kaldırırsanız daha iyi olur daha kolay duyulur,gorulur.

Y yelizzce1 bence sen TTye katılmak isteyenlere buradan hesabını yaz kardeşim ya da özelden at senin hesabindan attigin iletiyle mentionlasalim hepimiz belirli bi saat belirleyelim bence o zaman başlayalım boyle çok dağınık oluyor olmuyor.

Su an esas konuda bu TT işi kiza zarar verebilir diye konusuluyor. Ben tweet atmiyorum su an. Sakince oturulup düşünülmeli.

Back
X