• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı

Arkadaslar imza kampanyasi baslatalim mi ?

Ben de kizin psikolojisini daha fazla bozmaktan yana degilim.

Bu sekilde olmaz kızlar TT falan olamayiz böyle kuralları tekrar yazıyorum.
1.hastag önüne birşeyler yazicaz.
2.Noktalama işaretleri virgül,nokta,uç nokta vs kullanilmicak emoji,random kullanilmicak
3.Bolca retweet yapicaz ve yukselicez
4.Alinti, mention atmayı,fav atmayi unutmayın.Ne kadar retweet o kadar kolay gündeme gireriz.
5.50 kişinin takipçisi olanlar sadece retweet atsin öteki turlu SPAM sayılıyor hiçbir ise yaramiyor.
6.Herkes 50nin altında takipcisi olan arkadaşları takibe alsın 50 olsun ki Tweet atsin SPAM sayilmasin.
7.Son olarak tekrar hatirlatiyorum nokta,virgul,uç nokta,iki nokta vb noktalama isaretlerini de kullanmayın bunlar da SPAM gözünüzü Seveyim kullanan arkadaslar olmuş bu şekilde gündeme giremeyiz.
Sadece retweetle de olmaz mention atin

5.Hesapların gizliligini kaldırırsanız daha iyi olur daha kolay duyulur,gorulur.

Y yelizzce1 bence sen TTye katılmak isteyenlere buradan hesabını yaz kardeşim ya da özelden at senin hesabindan attigin iletiyle mentionlasalim hepimiz belirli bi saat belirleyelim bence o zaman başlayalım boyle çok dağınık oluyor olmuyor.
ya ben başlattım ama hem pek destek gelmedi hem de arkadaşlar tt olmasının kıza zarar vereceğini söylüyor. yani medyaya yansımamasından yanalar. bilemiyorum onu yapma bunu yapma bu kız nasıl kurtulacak. öyleyse bimere yazalım madem.

hayir ama emin ol ortaligi ayagi kaldirirdim, 8 ay boyunca sürmesine izin vermezdim. durumu farkli olabilir evet ama okuduklarima göre "icince hircinlasiyor, yine de sikayetci degilim" demis.....bu ne demek oluyor?

Ortalığı ayağa mı kaldırırdın? Onca tecavüzden sonra elini kolunu kaldırabilirmisin acaba? Ya boş boş konuşmayın ortada psikolojisi sağlam olmayan 26 yaşında bir kız söz konusu. Üstelik uyuşturucu bağımlısı da olabilir!
Arkadında kimsesi yok! Anca boş konuşup durun klavye başında!!

Kızlar tt olması kötü olabilir mı? Zaten gazetelerde çıkmaya başladı bu olay patladı yani. En kısa zamanda da bulunacağını umut ediyorjm. Konuyu birçok kişi bende dahil müge anlıya attık. Konuyu çok açık bir şekilde anlatmadan da tt olamaz twiterda filan.

Bende paylaştım Instagramda çok ünlü olanlara da mesaj attim Inşallah duyulur elinden tutulur

kusura bakmayin da yani sikayetci olmuyor yasadigi onca seye ragmen...durumu o kadar da agir olamaz, intihari düsünecek kadar zor durumdaysa eger o zaman bi zahmet sikayet etsin

Kalpsiz misiniz? Çocuğunuz evladınız kızkardeşiniz de mi yok? Vicdan merhamet yok mu sizde pes

hayir ama emin ol ortaligi ayagi kaldirirdim, 8 ay boyunca sürmesine izin vermezdim. durumu farkli olabilir evet ama okuduklarima göre "icince hircinlasiyor, yine de sikayetci degilim" demis.....bu ne demek oluyor?

Bu mesajınızdan sonra emin oldum evet kalpsizsiniz. 8 ay boyunca sürmesine izin vermezdim falan kime bu havalar?
Ya hee siz çok güçlüsünüz çok psikolojiniz sağlam kalır tecavüzden sonra. Maaşaaallaaahh yani siz nasıl kadınsınız utanıyorum sizin gibi hem cinslerimden

Kızlar Haluk levent in Ahbap tan yardım isteyelim Kosa kosa yardim eder gerçekten

KIZLAR TWİTTER'DA HASHTAG'İMİZE BAKTIM VE BOMBOŞ. LÜTFEN HEP BİRLİKTE.. DAHA GÜÇLÜ

Twtterm olsa bende yardimci olurdum olanlar twetlesn zavallnin sesini herkes duysun :(

Maalesef twitterım yok.

Ama konudan okuduğum kadarıyla kız şikayetçi olmamış. Ne yapılabilir o resmen şikayet etmedikçe bilmiyorum. Allah akıl ve beden sağlığı versin

O konu gerçekmi acaba ? Ben akşamadan beri kendimi gerçek olmadığına sahte bir paylaşım olduğuna iannadırmak istiyorum :(

Cok uzuldum. Ne yapabiliriz, lutfen biri nirdey soylesin, hep beraber birseyler yapalim.

arkadaşlar yazmayın tamam . konu anlatılandan farklıymış. konu sahibi kız bipolar hastasıymış, psikolojik problemleri varmış. o kişiyle de imm nikahlıymış. darp var... tecavüz sanırım yok yani o konuyla alakalı bir bulgu yok karakolda vs lafı geçmemiş. eve kapanma durumu vs yok. kendi isteğiyle şikayetçi olmuyor. komşuları arkadaşları emniyet vs kızın olayları çarpıtarak anlattığını, yardım taleplerini geri çevirdiğini, çok defa karakolluk olmalarına rağmen şikayetçi olmadığını anlatmış.

yani sanırım bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok bu durumda.

Back
X