• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı

arkadaşlar yazmayın tamam . konu anlatılandan farklıymış. konu sahibi kız bipolar hastasıymış, psikolojik problemleri varmış. o kişiyle de imm nikahlıymış. darp var... tecavüz sanırım yok yani o konuyla alakalı bir bulgu yok karakolda vs lafı geçmemiş. eve kapanma durumu vs yok. kendi isteğiyle şikayetçi olmuyor. komşuları arkadaşları emniyet vs kızın olayları çarpıtarak anlattığını, yardım taleplerini geri çevirdiğini, çok defa karakolluk olmalarına rağmen şikayetçi olmadığını anlatmış.

yani sanırım bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok bu durumda.

Ilginc. Ilgincligi de şu; o uyenin ilk mesajini okudugumda üzülmüş, okudukça farkli şeyler düşünmüştüm. Şaşırmadım yani.

Tamam o zaman herkes elini kolunu bağlasın otursun. Ses çıkmadıkça bizim devletimiz bir şey yapmıyor.!

Herkes elini kolunu bağlamasın bu cinsiyetçi yaklaşımla mücadele etsin.Etrafındaki erkeklere önce kadın değil önce

insanı kabul ettirsin.Ama buna rağmen devlet birşey yapmazsa hiçbir şey düzelmez.Siz istediğiniz kadar debelenin

hashtaglarla . Adam tecavüz eder 3 güne çıkarsa siz ben o adamı islah edemeyiz.Önce hukuk.Hukuğu da işleten

devlet.

Back