- 29 Eylül 2010
- 966
- 134
- 133
- Konu Sahibi Deryalim38Derya
-
Evet sanirim öyle olacak. Evet dönecegim sirf ilerde keske deneseydim dememek icin. Ama ailesiyle görüsmeyecegim. Egerki kapima gelip özür dilerlerse tamam birtek selam veririm görürsem ama yakinlik beklemesinler. Annem babam ben üzülünce cikmazda oldugumu görünce baya yumsadilar bana karsi sen nasil istiyorsan öyle yap kizim dediler. Artik bir haftam var burda o zamani güzel degerlendirmeliyim. Tabi yine ayrilik hüznü kapladi yüregimi😭
kesinlikle evine dönmelisin. eşine değil çocuğuna şans vermelisin. bu kadınların evini terk edip sonra geri dönmelerini anlamış değilim. evlilik dümdüz yol değil. virajlı yollarda olacak. her virajda geriye vites atılmaz. bazen bu virajlarla sen karşılacaksın bazen eşin. eşiniz mükemmel olsun ailesi mükemmel olsun maddi manevi herşey yolunda olsun. sağlığınız ii olsun. çocuğunuz ii olsun. eee nerde kaldı imtihan dünyası... kurtarılmayacak ir evlilik değil. bu evliliği yıktığında ilerde insanların nelerle mücadele ettiğini görür ve çocuğundan utanırsın...
gurur yapmistir enistenizle konusunca mutlu olduysa sizi özlemis demek ki yani ben öyle anladim. esiniz duygularini belli edemiyor bence kendisini ifad edemiyor tam
Guzel olur insallah hersey. Belki cok buyuk bir ders almistir esin.
Bi bir hafta icinde seninde hatalarin varmi bir gozden gecirip degismesini istediklerinin planini yapabilirsin.
Evet kendisini ifade edemiyor. Ben israrla onu yumsatmaya calissamda ne hissettiklerini sorsamda hep yanlis anladi beni. Artik kafasi okadar karismiski ne dedigini bile bilmiyor. Ama hayirlisi ben bir döneyim insallah ikimizin cabalariyla mutlu oluruz. Bu arada onun enistesi yani ablasinin kocasi aradi beni.
konunuzu daha önce okumustum, yorumda yapmistim. sevindim dönme karariniza. umarim cok mutlu olursunuz. aileniz ve kiziniz icin en hayirlisi olsun. cok güzel yeni bir baslangic olsun sizin icin insallah.
Allah razi olsun güzel dilekleriniz icin. Insallah hersey güzel olur. Rabbim bütün yuvalari huzurla doldursun insallah
Evet gelmelerini de istemiyorum. Esime söyledim benim icin önemli olan sadece sensin. Bu sözüme tabiki cok sevindi. Cünkü asiri ilgi istiyor. O gidebilir karismam. Zaten kizimi görmek isterler ilk zaman. Ama ben mesafemi koyarim. Herkez yerini bilsin bundan sonra
evet bazen akisina birakmak gerek. olaylar daha taze iken mesafeli olmak iyi olur tabi. erkekler aslinda kadinlardan daha cok ilgi bekliyor sanirim
Huylu huyundan vaz geçmez demişler. Senin adına üzüldüm. Eğer eşinin bir rahatsızlığı varsa birlikte doktora gidin. Tedavi olsun. Aksi halde dayakçı kocayla ömür geçmez.Esime geri döndüm 4 ay oldu ama hicbirsekile kendini degistirmedi hatta dün ikinci kez bana vurdu. Sonra yalvardi pismanim dedi simdi anladim yaptigim esseklik dedi agladi. Neyapacagimi bilmiyortun
Konunuzu baştan sonuna kadar okudum.
huylu huyundan vaz gecmez diyorlar ama ben pek katılmıyorum. Kac yıllık evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?