Kadinlik gururum incindi

Evet iste pisman olmaktan korkuyorum. Ama bu baski altinda olmak beni cok sikiyor. Illa kendi dedigi olacak. Ben annemle konusamiyorum bile bana söylendi benmi mani oluyorum sanki dedi gidiyorsan git. Sen ezileceksin bize yine söylemeyeceksin. Bana tavir yapti kizdi yatti. Esim sabah 9 da haber ver diyor ya cildiracagim ben hemen nasil burdaki herseyi birakip gideyim

Once anneni al konus, sen bu konuda deliriyorken sana konusmak icin bir sans versin bir zahmet...
Anliyorum iyiligini istiyor ama bu kadar arada birakmasinlar seni...
Dedigim gibi sadece verecegin karardan emin olmak istedigini soyle...
Sonra da esinle konus, ne o 9'da haber ver diye dayatma, devlet dairesi gibi...
Zaten halti yemissin, siz ailenizle konusursunuz, kendinizi dinlersiniz, verirsiniz kararinizi, sizi boyle sik bogaz etmesi cok sacma ve yersiz...
Ailenizle konustuktan sonra da, esinize soyleyin kararinizi, bunun bir sans oldugunu, ikinizinde birbirini dinlemek zorunda oldugunuzu, cocugun icin bir kere denemek gerekliligini anlatin...
Ama lutfen hakliyken, haksiz duruma dusmeyin, ailenize sirt cevirmeden, ve esinize kendinizi ezdirmeden halledin, zor farkindayim ama siz kac yasinda yetiskin bir kadinsiniz, kararlarinizi tane tane herkese aciklayin...
Kolay gelsin, umarim goz acip kapayana kadar her sey yoluna girer...

Allah razi olsun. Böyle tavsiyelere ihtiyacim var. Evet annemi birtürlü hallederim ama. Hakliyken haksiz durumuna düsebilirim ve ezilebilirim bunlari nasil engelleyebilirim bilmiyorum. Kendimi ifade etmekte zorlaniyorum ve esim üste cikmakta 1 numaradir

Yapmayin, siz cocuk degilsiniz, kimse de kimseden daha iyi degil...
Eger kafanizda o beni ezer diye yola cikarsaniz, ezilirsiniz, ilimli bir adim atin ama kendinizden odun vermeyin...
Karsinizda ki kisi esiniz, hayatinizin falan onun ellerinde degil...
Kendinizi hafife almayin, hakettiginiz ozeni, saygiyi gormeden de gelisme olmasina izin vermeyin...
Kimseden cekinmeyin, kimse sizden iyi degil...

Sonradan Ekleme: Bu mesajimi eksileyen hangi kafa ile eksiledi acaba, bir cevap verirse, memnuniyetle dinlerim!!!

Son düzenleme:
Ben esinin pisman oldugunu sanmiyorum gercekten. Pisman olsa sana gelicen, degisicen gibi emir vermezdi.
Eve onun bu diretmesiyle gidersen yine ezilen sen olucaksin.
Telefon acip bekle biraz benim korkularim bitmis degil, gelmeye hazir olunca gelicem deyin.
Ayni seyleri yasadi kardesim yalvardik gitme, degismez o adam diye ama cocuk var sans vericem dedi. gittigi ay ikinciye hamile kaldi simdi kocasi eskisidende daha cok delirdi ve malesef kardesim iki cocuklar hic bir yere sigamadigi icin pasa pasa cekiyor o adami.

Ailen sana neden kızıyor biliyor musun? Çünkü sen onlara kendini ezdirmeyecek kadın imajı veremiyorsun. Açıkçası şu mesajından sonra ben de annenin yerinde olsam kızardım. Sana şunları söyleyen adamı bile susturup "Sen ne diyorsun ya, nasıl da hemen üste çıkma çabaların var. Höt höt konuşuyorsun. Farkında mısın ama sen bir öküzlük yaptın. Öyle bir öküzlük ki ben artık o evde kalmaya dayanamadım. Benim gibi uyumlu bir insan evi terketti anlıyor musunu EVİ TERKETTİ. Yani bu bir özürle halledilebilecek bir şey değil. Düşünmeden hemen eve dönülecek bir şey değil. Sen değişeceğim falan diyorsun ama şu saçmasapan cümlelerinle hiç de inandırıcı değilsin." diyemiyorsun. "Sen de değişeceksin" deki son heceleri söyleyemeden tıkacaktın ağzına lafı. Neyi değiştirecekmişsin ki? Senin değişecek neyin varmış.

Kendimi cok igrenc hissediyorum kalsamda mutlu degilim dönsemde. Kendimi ifade edemiyorum kimse anlamiyor beni. Annem konusmuyor benimle bana kizgin. Esim ariyor sen bitirdin bu isi diyor. Ya bu gün gel yada 3 gün sonra getirsinler seni diyor. Ya benim ne hissettigim. Ne olacak simdi. Ben anneme gidecegim diyecegim oda git ama biliyorsun diyor akli hep bende kalacak onu hep üzecegim. Ya ben apar topar gidersem orda nelerle karsilasacagim neler mücadele edecegim. Cok yoruldum cooook

Madem esine geri donecektin neden anne evine gittin...esin gervekten pisman olsaydi emin ol senden once ailen derdi kizim kocan pisman don yuvana diye...annene kizma sende bi annesin kizin var kizin senin yasaduklarini yasasaydi kizina gitmi diyecektin annene kizma cunku hakli..esinde hem suclu hem guclu donersen sadece uzatmalri oynarsiniz ve esin emin ol daha cok ustune gelecek daha cok seni kontrol etmeye calisacak...
Iyi dusun esine donme konusunu acele etme esinin biseyleri anlamasini bekle esin hem sucluyum hem gucluyum haliyle kesinlikle geri donme...

Sen gerçekten esinin degistigine inanmis olsaydin, arada kalmis gibi hisetmezdin. Ve niye inanmiyorsun biliyormusun? Esin sana halen o güveni vermedigi için. Basina simdiden bile hem suçlu hem güçlü kesildigi için. Suçlu oldugu halde halen sana "sen buraya geldiginde seninde degismen lazim" dedigi için.

Esin niye senin bu kadar çabuk gelmeni istiyor, hatta tehdit ediyor biliyormusun? Rahatindan oldugu için. Camasirini yapan yok, bulasigini yapan yok Af edersin yataktada birsey yok. Yoksa bu adamin seni sevdigi yokki. Sevmis olsaydi zaten bunca zaman seni bu kadar ezip, mutsuz etmezdi.

Bu arada durmadan allaha siginiyorum diyorsunda, kuranda bos yere eziyet çekmi yaziyor? Hani iyi bir esin var fakat hasta ve geçim derdiniz olmus olsaydi anlardim bu lafi fakat bu eziyetleri çekmen seni ne iyi bir müslüman kilar, ne süper kahraman bir anne. Kizim, kizim diyorsunda, o evlilikte kalirsan ilerdede kizinda kendini ezdirir. Sonuçta hep gördügü bu.

Annenne kiralabilirsin fakat o kadinda çaresiz artik. Kizinin yangina gittigini görüyor fakat kizi bu yangini görmüyor. Kendini onun yerine koy, aynisi kizinin basina gelmis olsaydi sen ne yapardin? Annen içinde kolay degil.

Son düzenleme:
Seni evinden cikarticak kadar ileri gidip sonrada sana geri don diye emir vericek ve sen arada kaldim diye uzuleceksin....
Bence annen hakli, kocanin sana boyle davranmasi onun degistiginin degil evde yapilicak islerinin aksadigi icin bence.

Neden bana sert davrandigini anladim. Bosanma davasi acmis öyle dedi. Biran önce dönersem geri cekme sansi varmis. Beni hemen en ufak olayda bosamak isteyen adamla ne kadar mutlu olabilirim ki?

Neden bana sert davrandigini anladim. Bosanma davasi acmis öyle dedi. Biran önce dönersem geri cekme sansi varmis. Beni hemen en ufak olayda bosamak isteyen adamla ne kadar mutlu olabilirim ki?

Neyse dava acmisin artik hayirlisi olsun hoscakal de kapat bak o zaman nasil tutusucak. Su anda seni baskiyla yonetmeye calisiyor sadece

Kocana evine geri don ve eltin ve gorumcen olcak o iki asalaklada gorusme!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün enistesi aradi beni. Uzatmayin dön evine dedi. Bende dava acmis dedim. Yok öyle birsey dedi o sen gelmedikce kiziyor sana dedi. Baya konustuk geliyormusun dedi. Bende degisirse tamam dedim.

Sonra esim bana mesaj atiyor enistemle konustum dönecekmissin cok sevindim. Ne zaman istersen alirim seni dedi.

Benim anlamadigim öglen bana neler etti söylemedigi laf kalmadi zaman istedim diye bana baski yapti. Bu ne oluyor simdi anlamis degilim

kesinlikle evine dönmelisin. eşine değil çocuğuna şans vermelisin. bu kadınların evini terk edip sonra geri dönmelerini anlamış değilim. evlilik dümdüz yol değil. virajlı yollarda olacak. her virajda geriye vites atılmaz. bazen bu virajlarla sen karşılacaksın bazen eşin. eşiniz mükemmel olsun ailesi mükemmel olsun maddi manevi herşey yolunda olsun. sağlığınız ii olsun. çocuğunuz ii olsun. eee nerde kaldı imtihan dünyası... kurtarılmayacak ir evlilik değil. bu evliliği yıktığında ilerde insanların nelerle mücadele ettiğini görür ve çocuğundan utanırsın...

O eve geri dönersen ailesiyle görüşme mümkünse.5 gün iyi olurlar, 6. gün yine başlarlar.İyi düşün taşın.

Can cikar huy cikmaz:)
Erkeklige laf surdurmek istemiyor sadece.
Son konusmanin uzerine bence evine donup konuyu kapatmalisin. Ve mumkunse ailesine karsi biraz tepkini koy.

Can cikar huy cikmaz:)
Erkeklige laf surdurmek istemiyor sadece.
Son konusmanin uzerine bence evine donup konuyu kapatmalisin. Ve mumkunse ailesine karsi biraz tepkini koy.

Evet sanirim öyle olacak. Evet dönecegim sirf ilerde keske deneseydim dememek icin. Ama ailesiyle görüsmeyecegim. Egerki kapima gelip özür dilerlerse tamam birtek selam veririm görürsem ama yakinlik beklemesinler. Annem babam ben üzülünce cikmazda oldugumu görünce baya yumsadilar bana karsi sen nasil istiyorsan öyle yap kizim dediler. Artik bir haftam var burda o zamani güzel degerlendirmeliyim. Tabi yine ayrilik hüznü kapladi yüregimi😭

O eve geri dönersen ailesiyle görüşme mümkünse.5 gün iyi olurlar, 6. gün yine başlarlar.İyi düşün taşın.

Yok ailesiyle görüsmeyecegim esimede söyledim beni zorlamayacaksin dedim. Kabul etti. Gerekirse evimden cikmam. Anlasinlar onalara tavir yaptigimi uzak dursunlar benden. Simdiye kadar saygi saydik ta ne oldu. Bundan sonrada böyle olsun

gurur yapmistir enistenizle konusunca mutlu olduysa sizi özlemis demek ki yani ben öyle anladim. esiniz duygularini belli edemiyor bence kendisini ifad edemiyor tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…