- 5 Nisan 2014
- 91
- 2
- 18
- Konu Sahibi Deryalim38Derya
-
Once bir sakin ol...
Ben ilk okudugumda ortada aman aman bir sorun yok gibi, tamam size ayip etmisler ama ortada cocuk var sans verseniz mi diyecektim...
Fakat geldin geldin yoksa yok, sende degiseceksin tavrini gorunce gene guvenemedim...
Bana kalirsa bir sans daha verin, ortada siddet ya da aldatma yok, ailenize de yarin bir gun o sansi versemiydim, daha mi iyi olurdu diye aklinizi kurcalamasini istemediginiz, kararinizdan olumlu ya da olumsuz emin olmak icin bu sansi verdiginizi anlatin...
Gidin, isteklerinizi kelimesi kelimesine anlatin, iki tarafta gerekli adimlari atsin, ortada cocuk var...
Yeniden, daha sakin, daha anlayisli ve ikinizde kimseyi yaklastirmadan, kimseyi dahil etmeden, yeniden baslayin...
Bunlar bana kalirsa, ne detayini bilirim, ne tam olarak ne hissettiklerinizi, lutfen bunlari da goz onune alin ve iyi dusunun...
Evet iste pisman olmaktan korkuyorum. Ama bu baski altinda olmak beni cok sikiyor. Illa kendi dedigi olacak. Ben annemle konusamiyorum bile bana söylendi benmi mani oluyorum sanki dedi gidiyorsan git. Sen ezileceksin bize yine söylemeyeceksin. Bana tavir yapti kizdi yatti. Esim sabah 9 da haber ver diyor ya cildiracagim ben hemen nasil burdaki herseyi birakip gideyim
Once anneni al konus, sen bu konuda deliriyorken sana konusmak icin bir sans versin bir zahmet...
Anliyorum iyiligini istiyor ama bu kadar arada birakmasinlar seni...
Dedigim gibi sadece verecegin karardan emin olmak istedigini soyle...
Sonra da esinle konus, ne o 9'da haber ver diye dayatma, devlet dairesi gibi...
Zaten halti yemissin, siz ailenizle konusursunuz, kendinizi dinlersiniz, verirsiniz kararinizi, sizi boyle sik bogaz etmesi cok sacma ve yersiz...
Ailenizle konustuktan sonra da, esinize soyleyin kararinizi, bunun bir sans oldugunu, ikinizinde birbirini dinlemek zorunda oldugunuzu, cocugun icin bir kere denemek gerekliligini anlatin...
Ama lutfen hakliyken, haksiz duruma dusmeyin, ailenize sirt cevirmeden, ve esinize kendinizi ezdirmeden halledin, zor farkindayim ama siz kac yasinda yetiskin bir kadinsiniz, kararlarinizi tane tane herkese aciklayin...
Kolay gelsin, umarim goz acip kapayana kadar her sey yoluna girer...
Allah razi olsun. Böyle tavsiyelere ihtiyacim var. Evet annemi birtürlü hallederim ama. Hakliyken haksiz durumuna düsebilirim ve ezilebilirim bunlari nasil engelleyebilirim bilmiyorum. Kendimi ifade etmekte zorlaniyorum ve esim üste cikmakta 1 numaradir
Kizlar ölmek istiyorum... Yeter artik dayanamiyorum. Iki arada kaldim. Bana geliyorsan yarin seni alacagim diyor bana cok sert konustu sende degiseceksin dedi. Buraya gelmezsen hicbirseyi cözemeyiz dedi. Ben aklimda daha cözülmemis sorular var diyorum dinlemiyor gecmisi acarsak cok tartisiriz diyor. Yarin geliyorsan gel yoksa biter diyor. Annem de o senin hicbir istedigini yapmadi diyor yine kendi istedigini yaptiracak diyor. Gidersen git sen cekeceksin diyor. Cildiracagim ya ölmek istiyorum
Kendimi cok igrenc hissediyorum kalsamda mutlu degilim dönsemde. Kendimi ifade edemiyorum kimse anlamiyor beni. Annem konusmuyor benimle bana kizgin. Esim ariyor sen bitirdin bu isi diyor. Ya bu gün gel yada 3 gün sonra getirsinler seni diyor. Ya benim ne hissettigim. Ne olacak simdi. Ben anneme gidecegim diyecegim oda git ama biliyorsun diyor akli hep bende kalacak onu hep üzecegim. Ya ben apar topar gidersem orda nelerle karsilasacagim neler mücadele edecegim. Cok yoruldum cooook
Kendimi cok igrenc hissediyorum kalsamda mutlu degilim dönsemde. Kendimi ifade edemiyorum kimse anlamiyor beni. Annem konusmuyor benimle bana kizgin. Esim ariyor sen bitirdin bu isi diyor. Ya bu gün gel yada 3 gün sonra getirsinler seni diyor. Ya benim ne hissettigim. Ne olacak simdi. Ben anneme gidecegim diyecegim oda git ama biliyorsun diyor akli hep bende kalacak onu hep üzecegim. Ya ben apar topar gidersem orda nelerle karsilasacagim neler mücadele edecegim. Cok yoruldum cooook
Neden bana sert davrandigini anladim. Bosanma davasi acmis öyle dedi. Biran önce dönersem geri cekme sansi varmis. Beni hemen en ufak olayda bosamak isteyen adamla ne kadar mutlu olabilirim ki?
Bugün enistesi aradi beni. Uzatmayin dön evine dedi. Bende dava acmis dedim. Yok öyle birsey dedi o sen gelmedikce kiziyor sana dedi. Baya konustuk geliyormusun dedi. Bende degisirse tamam dedim.
Sonra esim bana mesaj atiyor enistemle konustum dönecekmissin cok sevindim. Ne zaman istersen alirim seni dedi.
Benim anlamadigim öglen bana neler etti söylemedigi laf kalmadi zaman istedim diye bana baski yapti. Bu ne oluyor simdi anlamis degilim
Can cikar huy cikmaz:)
Erkeklige laf surdurmek istemiyor sadece.
Son konusmanin uzerine bence evine donup konuyu kapatmalisin. Ve mumkunse ailesine karsi biraz tepkini koy.
O eve geri dönersen ailesiyle görüşme mümkünse.5 gün iyi olurlar, 6. gün yine başlarlar.İyi düşün taşın.
Bugün enistesi aradi beni. Uzatmayin dön evine dedi. Bende dava acmis dedim. Yok öyle birsey dedi o sen gelmedikce kiziyor sana dedi. Baya konustuk geliyormusun dedi. Bende degisirse tamam dedim.
Sonra esim bana mesaj atiyor enistemle konustum dönecekmissin cok sevindim. Ne zaman istersen alirim seni dedi.
Benim anlamadigim öglen bana neler etti söylemedigi laf kalmadi zaman istedim diye bana baski yapti. Bu ne oluyor simdi anlamis degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?