Kadınlık onurumu düşündüm..

Ben anlatamadım inanın anlatamadım. Çünkü o ben ikimiz için en iyisini düşünürüm diyordu. Hep mutsuz oluyordum. Hep düşünceli. Hep sanki boynumda ev gecindirme derdi vardi.

Ay bide dusunebilse insan uzulmeyecek. Olmayan akliyla ikiniz icin en iyisini dusunuyormus 🤣 bacim adam takintili, agir ruh hastasi. Insan bununla 1 gece basbasa kalmaya korkar ya size daha cok aglar bu adam sakin kanmayin. Baskasini bulamadikca size aglayacaktir.

Evlendikten 6 ay sonra çift rahimli olduğumu öğrendim. Çok üzüldüm. Adet düzenim iyi. Günü iyi. Hiç belirtisi yok. Ağrı şikayetiyle gittim bunu öğrendim. Eşim ilk duyduğunda tepki vermedi. Aradan aylar geçti bana dedi ki sen ve annen çift rahimli olduğunu biliyordunuz bana söylemediniz dedi.. Aradan aylar geçiyor siz sorun yok diye yaşıyorsunuz sonra birgün kalkıp size bunu söylüyor. Hangisi gerçek duygusu? İnsan şok oluyor.

Ay bide dusunebilse insan uzulmeyecek. Olmayan akliyla ikiniz icin en iyisini dusunuyormus 🤣 bacim adam takintili, agir ruh hastasi. Insan bununla 1 gece basbasa kalmaya korkar ya size daha cok aglar bu adam sakin kanmayin. Baskasini bulamadikca size aglayacaktir.
Teyzem dedi ki Şeyma çok ciddi bir hasta dedi. Emin ol dedi. Çocukken ya bir şeye şahit olmuş ya da maruz kalmış dedi. İleri seviyede hasta dedi bunu bil 🙄🙄😕

85 bin TL de anlaştık. O da 100 bin altın değerim. Nafaka yok çünkü çalışıyorum. Düşünün altınlarımi bile vermeyecekti. Ne diyeyim ki bunun ahireti de var.Cok teşekkür ederim. Ona kalsa benim öfke sorunum varmış.
Öfke sorunu olanı görmemiş o daha
Onunda vakti gelir...

Ağzımı bozmayacağım
Boşanın kuzum sizin böyle öküze ihtiyacınız mı var
Öküz hakaret sayılmaz
Lütfen

Öfke sorunu olanı görmemiş o daha
Onunda vakti gelir...
Bak dedim sen benim hemcinslerimi tanimiyorsun. Öyle kadınlar var ki baş edemezsin. Ama nafile.. Herkes ektiğini biçer. Benim vicdanım çok rahat. O bana senden anne olmaz dediği zaman ben ona senden de baba olmaz bile demedim! Ama o gün çok ağladım. Tövbe etti . 3 gün oruç tuttu yemin ettiği için. Ama ben affetmedim. Affetmiyorum da. Allah'a havale ettim.
Onunda vakti gelir...

Evlendikten 6 ay sonra çift rahimli olduğumu öğrendim. Çok üzüldüm. Adet düzenim iyi. Günü iyi. Hiç belirtisi yok. Ağrı şikayetiyle gittim bunu öğrendim. Eşim ilk duyduğunda tepki vermedi. Aradan aylar geçti bana dedi ki sen ve annen çift rahimli olduğunu biliyordunuz bana söylemediniz dedi.. Aradan aylar geçiyor siz sorun yok diye yaşıyorsunuz sonra birgün kalkıp size bunu söylüyor. Hangisi gerçek duygusu? İnsan şok oluyor.
Paranoyakmış resmen

Teyzem dedi ki Şeyma çok ciddi bir hasta dedi. Emin ol dedi. Çocukken ya bir şeye şahit olmuş ya da maruz kalmış dedi. İleri seviyede hasta dedi bunu bil 🙄🙄😕

Ben de size diyorum ki siz gercekten Allah'in sevilen kulusunuz. Hic uzulmeyin de dusunmeyin de. Umarim bundan sonra hic olmadiginiz kadar mutlu olursunuz. Adam oyle boyle degil agir hasta.

Şu an çalıştığım ise ilk girdiğim gün bana sabah bir mesaj attı. Mesaj aynen şu: Müdürün arkadaslarina ağzını aratirsa çocuk düşünüyor musunuz ? diye Çocuk dusunmediğimizi söyle dedi. Çok kızdım. Şimdi ne alaka. Müdüre ne yani. Bana diyor ki sen hep beni yanlış anlıyorsun. Hayır asil derdi su. Korkuyor ki çocuk olursa beni isten çıkarırlar ben işsiz kalırım diye. O yüzden böyle diyor.

Ben de size diyorum ki siz gercekten Allah'in sevilen kulusunuz. Hic uzulmeyin de dusunmeyin de. Umarim bundan sonra hic olmadiginiz kadar mutlu olursunuz. Adam oyle boyle degil agir hasta.
Allah razı olsun. Böyle güzel dualar almak beni mutlu ediyor✨

İmtihanlarim çok peş peşe geldi. Yıkıcı bir süreç oldu. Bana 3 sene boyunca hiç mutlu olmadım ki dedi bana. Ne diyeyim. Bazen kelimeler kiyafetsiz kalıyor.

Anlattiklarimda ne eksik vardır ne bir fazla. 3 buçuk sene boyunca yaşadıklarım böyle. Kpssye hazırlandım pandemi de. Burnumdan geldi. Tepemde dikiliyordu kaç soru çözdüm ne çalıştım diye. Zorla matematik çalıştırıyordu bana. İstemiyorum diyordum başlıyorduk tartışmaya. Senin iyiliğin için deyip durdu. Kendi kpss ye çalışırken beni odasına bile almazdı. Çalışamıyorum diye. O 1 sene çalıştı 64 aldı. Ben 6 ay çalıştım 83 aldım. O da o kadar aglamama baskıya rağmen. Ailem de biliyor bu süreci. 6 ayda annemlere 1 kere gitmisimdir.

Diyordu ki sen atanirsan hemen çocuk yaparız. Ee sedefim yine mevcut. Azcik olsa da devam ediyor. Sonuçta kronik. Hani iyileşince hamile olacaktım? Ataninca sedef hemen düzeliyor mu? Dusunceler ve istekler tutarlı değil. Çünkü gerçek düşüncesini benle paylaşmaya korkuyor ben tepki veririm diye. Bana seni kırmamak için söylemiyorum derdi. Ben kahin değilim bilemem yani

En ufak ters cevap versem. Asla sesimi yukseltmem bu benim yapım değil. Ama konuştu mu sert konuşurum. Bana sen bana kızıyorsun derdi. İyi de kardeşim biz insanız yani. Kuzu gibi olamayız ki. Her duygu var. Onu tersliyirmusum. Ee ben istemiyorum sen zorluyorsun. Hani ben talep etsem de yapmasam o zaman eleştir beni.

Bana mesaj atmış. Biz karı koca gibi değiliz. Sokakta bile yanyana yurumuyoruz. Sen önde ben arkada demiş. Ya huu güle misin ağlaya misin. Gel yanıma gir koluma. Cok saçma şeyler arkadaşlar. Yani ne desem artık. Yorucu bir süreç yaşadım. Ailemin ve dostlarımın sayesinde toparlandım. Babam dağ gibi arkamda durdu. Abim annem can yoldaşım oldu. Zerre boyun egdirmediler. Allah razı olsun.

Back
X