Zaten o psikolojik şiddet en ağır olanı.Çoçuk konusuna yanaşmama sebebi sizinle bir gelecek düşünmüyordu ve ayağına bağ etmek istemiyordu.Çünkü evlenip çoçuk istemek kadar normal bir şey yok ama bu adamlar kendilerine güvenmedikleri için yanaşmıyorlar.Bizim için en hayırlısı buydu.Çabaladık ve emek verdik yuvamızı sağlam tutmak için ama bizden kaynaklı değildi.Onların merhametsiz ve kanı bozuk olmasındaydı.Sizi çok iyi anlıyorum şuan.Üzülüyorsunuz,neden benim başıma geldi,neden beni istemdi...ama emin olun ki bizden kaynaklı bir sorun değil ben defalarca bunları kendime sordum,araştırmalar yaptım ama sonuç karşımızdaki insanlar ruh hastasıydı.Yani emin olun başkasıyla evlenselerdi yine aynı şeyi onların başınada getireceklerdi.Asla kendinizi suçlamayın.Bir kapı kapanır başka bir kapı açılır.Belki bir gün iyiki bu acı tecrübeleri yaşamışız diyeceğiz.Çünkü nefes aldığımız sürece umut vardır.Allah’ım halimize acıdıda bize o ruh hastası insanlardan çekip aldı.Güzel düşünmekten başka çaremiz yok.