canım o zaman geyik topiğinde konu açabilirdi arkadaş..bir derdim varda açmayabilirdi..herkez tebrik etmiycekti harhalde bunu kendiside biliyordur sanırım..
Tamam hakaret yanlışta, bu hanımında yanlış davrandığını bilmesi lazım şekerim. Yazısında " kafama eser yaparım yapmazsam olmaz " tarzı şeyler yazmış, Allah kafasına başka birşey estirmesin ne diyim artık, çocuğu korusun Rabbim :44: (Bu arada karşıt görüşte olduğumuz halde ne güzel anlaşıyoruz KK da çok rastlanılır bir durum değil)
e cunku guzellikle konusup anlatiyoruz birbirimize hem karsit goruslu degiliz ki ikimizde ayni fikirdeyiz bence dedim ya ALLAH baska seyler estirmesin aklina islah etsin ne diyelim
ay ben tebrik etmis gibimi oldum...
ben yaptigini tasvip etmiyorummm ama arkadasina guvenmeseydi cocugunu birakmazdi diye iyi dusunmek istiyorum her konuda fevri davranirdim bu sefer iyi dusunmek istiyorum :44:
ay ben tebrik etmis gibimi oldum...
ben yaptigini tasvip etmiyorummm ama arkadasina guvenmeseydi cocugunu birakmazdi diye iyi dusunmek istiyorum her konuda fevri davranirdim bu sefer iyi dusunmek istiyorum :44:
haksızmıyım ya çıldırıcm ortada bi bebek var ya bu nasıl pervasız bir yorum ya
kadınları hakir gören ve aşağılayan bir deyimi direk nickin yapmışsın, eleştiri bunun neresinde.
ama bu konuya gülebilecek kadar bazı mefhumlardan yoksun olduğun için niye böyle nicki neden seçtiğini anlayabiliyorum.
sen yolda takılıp düşen insanlara gülen tiplerden daha da aşağıdasın.
ayrıca benim nickim özel isim Türkçe bir karşılığı yok.
klavye kahramanlığı demişken sen sanki klavyeden yazmıyorsun, direk yüzümüze konuşuyorsun.
evet konunun bir derdim varda olmasi sacma yolunu sasirmis sanirimhayır canım..bende senin gibi düşündüm..aslında..çok yakın arkadaşı bellide alay eder gibide dert bölümüne konu açmak ne kadar doğru..amaç sohbet muhabbetse dert yerine geyik bölümündede açılabilirdi diye düşündüm..
bence yanlış konuda iyi düşünüyorsun.
büyük oğlum 1 yaşındaydı.komşumunda 1 yaşında oğlu vardı.eczaneye gitmesi gerekti ve bebeği bana bıraktı.bıraktı ama bebek hiç susmadı.ne yapsam durduramadım.kucağımda gezdiriyorum,elimden gelen herşeyi yapıyorum ama susmuyor.o bebek ağladıkça benim oğlumda ağlamaya başladı.komşunun ki çok ağlıyor diye kucağımdan indiremiyorum oğlum da bacaklarıma sarılıp ona bakarak ağlıyor.komşum gelene kadar sırtımdan akan teri anlatamam sana.ve o bebek annesi gelmeden susmadı
evet konunun bir derdim varda olmasi sacma yolunu sasirmis sanirim
hakli olabilirsin...ay ikisinede kiyamazdim yaa
o bebek yüzünden benim oğlumda çok ağladı.emin ol bir senede ben o kadar ağlatmamıştım.
o bebek yüzünden benim oğlumda çok ağladı.emin ol bir senede ben o kadar ağlatmamıştım.
O bebek yüzünden sizin oğlunuzda mı ağladı? nasıl yani? :26::26:
yani bebeğin ağlamasından o da etkilendi ağlamaya başladı.o bebekle ilgileneceğim diye kendi bebeğimle ilgilenemedim tabii.o ağladıkça benim bebeğimde ağladı
biliyorum simdi sirasi degil ama rahmetli kemal sunalin filmindeki gibi sende oturup aglasaydin ortalarinda
biliyorum simdi sirasi degil ama rahmetli kemal sunalin filmindeki gibi sende oturup aglasaydin ortalarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?