kadisim canım takım arkadaşım seninle guru duyorum.sen de burdaki arkadaşlar gibi kadının gücünün göstergesisin.
tebrikler canım ya gerçekten azmin elinden hiçbişey kaçamıyor bende veririm inşallah
Kadisim paylaşımın beni mutlu ettihihoyyyt ahh bir de mezun edebilsem senidelikafadulden benden mutlusu olmayacak sanırım... Bir kez okumakla bazen kafama yerleştiremiyorum şu anda böyle bir anımdayım hoşgör canım en yakın zamanda pekiştirmemi yapıp tekrar yorum yapayımbiraz anı defteri imzalıyormuşum gibi hissettim kendimi ama tebrik ediyorum şekerciğim azminden dolayı, insanlığından, anlayışından ve arkadaşlığında dolayıa.s.a.s.
inşallah en kısa zamanda canım :1shok:Tebriklerrrrrrrrr:)))
yaaaaaa ben nezaman böle olcammmm(((
kadiscim tebrik ediyorum canım.bu sayfalara daha yeni bakabiliyorum.
aldığın kilolar geçici.atacaksın kısa zamanda.
sonrasında kilo koruma programını istikrarla sürdürdün mü mesele yok bence.
eşinle ve bebeğinle güzel sağlıklı bir ömür dilerim canım.öpüyorum seni kocaman.
ne zaman foto göstercen bize:))eski halim ve yeni halim diye yaniii
kadisim tebrik ediyorum seni darisi basima diyorum ve ben duraklama devrindeyim nasil olcak bilmiyorum ama olmali bir sekilde bazen takimdan cikmayi bile dusunuyorum nolursa olsun deyip ne varsa yemek geliyo icimden ama olmaz aliskanlik yapti bizim takim bende birakamam hepsini seviyom be gec olsunda guc olmasin demi
TATLIM BENCE KİMSE İÇİN DEĞİL SADECE KENDİN İÇİN ZAYIFLAhihoyyyt
İNSAN O ZAMAN KENDİSİNİ DAHA MUTLU HİSSEDİYOR VE ÇEVRESİNDEKİ İNSANLARIDA MUTLU EDİYOR
TEBRİK EDİYORUM SENİ SAKIN PES ETME
DAHA KALİTELİ YAŞAM İÇİN HAYATINDAN SPORU kaydirigubbakcemile2EKSİK ETME
DEVAM TATLIM KİM TUTAR BİZ BAYANLARIkaydirigubbakcemile5
SANA VE TAKIM ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR EDERİMa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?