tecrübe konuşuyooorrr canııııııııımmm:içelim:
inşallah canııım.
agresifiiiiimmm,gerginiiiiiimmmm
kıss zonnejecik bizim donmuş bebiklerimiz acıbademde aynı odada kalıyolardır dimi?onlar da kanka olmuştur bence...:teselli:
ayyy kızlaarrr alemsiniz ya.gerginliğimi aldınız valla.kankiler falan.benimkilerde sizinkilerin yanına gidiyolar o zaman..:roflol:
inşallah yarın cem beyin bi işi yoktur.onun ellerinde daha rahat hissediyorum kendimi ya..
tatlişkom ben izmitten geliyorumgamyoncuiremsu acıbademe.saat 7 gibi evden çıkıyoruz 9 gibi de acıbademdeyiz her zaman.Beklerim seni de,sabah kahvesi :içelim:içeriz kıss olmaz mı?sen nerdeydin bu arada,sesin soluğun çıkmadı valla özlettin kendini heee.....Şeniz
Cem Bey c.tesi günü transferimi yaptı,3 civcivim benimle(inşallah öyledir :bbo:) Beklemek sinir yapmaya başladı,bir ara çok ümitleniyorum,bazen de çok karamsar oluyorum.Bu bizim 2.denememiz,sebepsiz infertilite grubundayız.İlk denememiz dış gebelikle sonuçlandı ve 1 tüpüm gitti.(Cem Bey değildi doktorum).İnşallah bu sefer yüzümüz güler,tedavisi süren bütün arkadaşlarıma bol şanslar kaydirigubbakcemile5
Bu arada Zonnetje çok geçmiş olsun canım.
arkadaşlar tedavileriniz olumlu sonuçlanır umarım...bol şans dilerim hepinize....sevgiler...
canım benim tedavim biteli çok oldu...iki küçük prensim var hayatım...sizlerin geçtiğiniz yollardan geçtim ben de...merakla takip ediyorum tedavilerinizi ve yardımcı olmak isterim...aklınıza takılan şeyler varsa paylaşın...sağlıcakla kalın ...
umarım canım bu yola baş koyan herkesin yüzünü güldürür yüce rabbim...ama şunu asla unutmayalım...her şey olacağına varır ve her işte bir hayır vardır...sevgiler...Sahi ya...alahim anali-babali buyutsun canim...ne guzel sen meleklerine kavusmussun misler gibi kokluyosun bebeklerini..darisi basimiza canim.
Desteklerin icinde cok saol..bu ara baya bi transferi olucaklar var.. Allahim hepimizin yuzunu guldurur insallah.
Sende meleklerine ve kendine ii bak canim!
canımmm çok üzüldüm yaa, geçmiş olsun sana ,bu kadarıyla kalsın umarım bunda da vardır bi hayır.ama kendine iyi bak ki transferin sağlıklı olsun tatlım ...bizde yine mert bebek vardı ben de ciciannesi oldum mert in. annesi bi yenge bi abla diye söylüyo zaten manevi eltiyiz de ben de cicianne dedirtiyorum kısss bi tatlı ki tontiiişşş.... sen yarın mı geliyosun canım acıbademe..Oy Oy oyy..canim baya bi yol ya sizinkide..allah kolaylik versin yani!
Ben bi ara giremedim canim haklisin..haftasonu yogundum...cuma dogum gunu vardi ona gittim..cumartesi dugune gittim..pazar evimin isini yaptim..nete giremedim.
Pazarteside is cikisi arabayla kaza yaptim canim...baya bi sarsildim:1shok:Burda bir iki gundur kar yagiyor..yerler buzlanmis anlamadim..araba yolda feci kaydi..daireler cizdim resmen karsi yoldan gelen arabalarin yolunda en sonunda benim arkamdan gelen araba bana carpti. Cok sukur kirik cikigim yok fakat sag gogsum ezildi...gogus kafesimde catlaklar var. Bunada sukur diyorum canim, baska turlude sonuclanabilirdi kaza:çok üzgünüm:
Bugun izin gunumdu zaten ise gitmedim..yarin calismayada niyetim yok.telefon acar hastayim derim...heryerim agriyo canim yaaa..yavas yavas cikiyo agrilar ortaya:)))
Iyi olmam lazim cuma istanbula geliyorum, yamuldum biraz ama bebislerime biran once kavusmak istiyorum..engel tanimiyorum yani:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?