Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tecrübe konuşuyooorrr canııııııııımmm:içelim:

Sende tecrubeleniyorsun artik canimmnaniknaniknaniknanik..insallah bu ilk denemende bebisine kavusursun bitanem...bizede ii gelir yani mutlu haberi almak..bebisini misler gibi koklamani nasip etsin guzel Allahim.

Darisida oxygenimle benimmmm basimizaaa..insallah yarabbim guldur yuzumuzu:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

tatlım yaaa heyecan duymakta çok haklısın,ilk denemeler de böyle duygular çok yaşanıyo.kendini güçlü hisset canım bak bizde yanındayız hem sonra acıbadem gibi bi merkezdesin kendini güvenli ellere bırakıyosun cem bey zaten şeker mi şeker biri dimi ama...yüzünde bi nur var gibi yaa,ses tonu da öyle hiç sıkılmadan istediğin soruyu cevaplıyo..herşey güzel olucak bak göreceksin tatlım sen yeter ki pozitif olmalısın şekercimm..ben ilk denememde ameliyathaneden önce hazırlanmak için odama girdiğimde çok duygulanmıştım .hemşireyle konuşurken sesim titriyo du inan.zaten korkumdan genel anestezi diye direttim.ama keşke lokal isteyip izleseydim yumişlerimi ...:1shok:

kıss zonnejecik bizim donmuş bebiklerimiz acıbademde aynı odada kalıyolardır dimi?onlar da kanka olmuştur bence...:teselli:

Oxygen caniskom..sen Kocaelin de oturuyormussun...ayol dikkat etmemisim ben...ee nassi buluscaz kiss?? Diretelim Cem beye ayni gune alsin bizi:)))))

kıss zonnejecik bizim donmuş bebiklerimiz acıbademde aynı odada kalıyolardır dimi?onlar da kanka olmuştur bence...:teselli:

Evet canim yaa..kanki olmuslardir bencede..simdi onlarda heyecanlidir kimbilir...biran once annelerine kavusmak isterlermis:))))

yerim kis ben onlariiiii, kardes olcekler birgun..eminimmmm

ayyy kızlaarrr alemsiniz ya.gerginliğimi aldınız valla.kankiler falan.benimkilerde sizinkilerin yanına gidiyolar o zaman..:roflol:
inşallah yarın cem beyin bi işi yoktur.onun ellerinde daha rahat hissediyorum kendimi ya..

ayyy kızlaarrr alemsiniz ya.gerginliğimi aldınız valla.kankiler falan.benimkilerde sizinkilerin yanına gidiyolar o zaman..:roflol:
inşallah yarın cem beyin bi işi yoktur.onun ellerinde daha rahat hissediyorum kendimi ya..

hehehe..gelsinler canim seninkilerde bizimkilerin yanina gelsinler..ki kardesler cogalsinlar:)) :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:ne demisler "birlikten kuvvet dogar":)) herbi engeli insallah hepbirlikte asariz( bebislerde asar:))):içelim:

Oy Oy oyy..canim baya bi yol ya sizinkide..allah kolaylik versin yani!
Ben bi ara giremedim canim haklisin..haftasonu yogundum...cuma dogum gunu vardi ona gittim..cumartesi dugune gittim..pazar evimin isini yaptim..nete giremedim.

Pazarteside is cikisi arabayla kaza yaptim canim...baya bi sarsildim:1shok:Burda bir iki gundur kar yagiyor..yerler buzlanmis anlamadim..araba yolda feci kaydi..daireler cizdim resmen karsi yoldan gelen arabalarin yolunda en sonunda benim arkamdan gelen araba bana carpti. Cok sukur kirik cikigim yok fakat sag gogsum ezildi...gogus kafesimde catlaklar var. Bunada sukur diyorum canim, baska turlude sonuclanabilirdi kaza:çok üzgünüm:

Bugun izin gunumdu zaten ise gitmedim..yarin calismayada niyetim yok.telefon acar hastayim derim...heryerim agriyo canim yaaa..yavas yavas cikiyo agrilar ortaya:)))

Iyi olmam lazim cuma istanbula geliyorum, yamuldum biraz ama bebislerime biran once kavusmak istiyorum..engel tanimiyorum yani:lepi:

Cem Bey c.tesi günü transferimi yaptı,3 civcivim benimle(inşallah öyledir :bbo:) Beklemek sinir yapmaya başladı,bir ara çok ümitleniyorum,bazen de çok karamsar oluyorum.Bu bizim 2.denememiz,sebepsiz infertilite grubundayız.İlk denememiz dış gebelikle sonuçlandı ve 1 tüpüm gitti.(Cem Bey değildi doktorum).İnşallah bu sefer yüzümüz güler,tedavisi süren bütün arkadaşlarıma bol şanslar kaydirigubbakcemile5

Bu arada Zonnetje çok geçmiş olsun canım.

Canim, hosgeldin aramiza! Masallah transferinde olmus civcivlerinde karninda..allahim insallah SIKI SIKI tutunmalarini nasip eder sana canim. Hayirlisiyla guzel haberler verirsin bizlere insallah.

Ilk denemende hos seyler yasamamissin canim..cok gecmis olsun sana..boyle olmadik olaylarda gelebiliyor malesef insanin basina..cok uzucu canim!

Cem bey degildi diyorsun ilk doktorun..ilkinide acibademdemi yaptirmistin? Yoksa baska bi merkezdemi?

Cem bey isinin ehli canim, bu konuda ona guvenebilirsin. Bu 2.ci diyorsun...dondurulmus embryolarlami oldu yoksa yeniden yumurta toplama islemi felanmi oldu? Canim biliyorum cok soru sordum ama insan herkezden durumunu sorup ogrenmek istiyor ve dahasinda daha iyi danisabiliyo insan burda birbirine.

Benimde bu 2.ci denemem olucak canim..dondurulmuslarla..benimde ilki gectgimiz eylul ayinda olmustu..malesef tutmadi..simdi kismet tekrar deniyoruz. Allahim yuzumuzu guldurur insallah.

Canim sende sakin olmaya calis lutfen..stres yapma kendine ne olur..stres cok buyuk bi etken..yat dinlen canim..mesgul olmaya calis baska seylerle. Insallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimizi konusur oluruz burda:CüvCüv::CüvCüv:

arkadaşlar tedavileriniz olumlu sonuçlanır umarım...bol şans dilerim hepinize....sevgiler...

arkadaşlar tedavileriniz olumlu sonuçlanır umarım...bol şans dilerim hepinize....sevgiler...

Doras canim saolasin iyi dileklerin icin, hepimizin duaya..iyi dileklere ihtiyacimiz var.

Senin durumun nedir canim suan? herhangi bi tedavi goruyormusun? Bagisla beni ..belkide okumusumdur ama unuttum inan.:uhm:

canım benim tedavim biteli çok oldu...iki küçük prensim var hayatım...sizlerin geçtiğiniz yollardan geçtim ben de...merakla takip ediyorum tedavilerinizi ve yardımcı olmak isterim...aklınıza takılan şeyler varsa paylaşın...sağlıcakla kalın ...

Sahi ya...alahim anali-babali buyutsun canim...ne guzel sen meleklerine kavusmussun misler gibi kokluyosun bebeklerini..darisi basimiza canim.

Desteklerin icinde cok saol..bu ara baya bi transferi olucaklar var.. Allahim hepimizin yuzunu guldurur insallah.

Sende meleklerine ve kendine ii bak canim!

umarım canım bu yola baş koyan herkesin yüzünü güldürür yüce rabbim...ama şunu asla unutmayalım...her şey olacağına varır ve her işte bir hayır vardır...sevgiler...

Doras,Zonnetje çok teşekkür ederim.Doras bebeklerini güle güle büyüt canım,darısı başımıza inşallah.a.s
Zonnetje ilk denememiz yurtdışındaydı canım,yurtdışında yaşıyorduk çünkü.Bu sefer sil baştan yapılı herşey,dondurulmuş falan yoktu,iğneler yaptım,yumurta toplandı,transfer oldu.Korkma ama Acıbadem le de Cem bey le ilgisi yoktu yani geçen senenin.
Ya kızlar bu beklemek çok zor,habire çarpıntı içindeyim.Yapmiyim,sakin olayım,bebekleri de stres etmiim diyorum ama valla Allah sabır versin hepimize çok zor.İnşallah haftaya bugün boşuna stres yapmışım diye gülüyor olurum,sizlere de müjde verebilirim buradan.:Saruboceq:

canımmm çok üzüldüm yaa, geçmiş olsun sana ,bu kadarıyla kalsın umarım bunda da vardır bi hayır.ama kendine iyi bak ki transferin sağlıklı olsun tatlım ...bizde yine mert bebek vardı ben de ciciannesi oldum mert in. annesi bi yenge bi abla diye söylüyo zaten manevi eltiyiz de ben de cicianne dedirtiyorum kısss bi tatlı ki tontiiişşş.... sen yarın mı geliyosun canım acıbademe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…