Kadnlar neden birbirlerini ekemezler?

güzellik olayını bende umursamıyorum ama evlilik olayı gerçekten komik oluyor, yani resmen hissediyosun ve karı koca geriliyorlar daha doğrusu kadın adamı geriyor
yani illa evlilik dediğin harala gürele olmalı da mutlu çifler çok anormalmiş gibi
:hulya:

Evet bu da benim dikkatimi çeken bir konu.Evliliğin güzel gidiyorsa,bunu gördükleri halde nerden ne çıkarırım edasında olan insanlar var.Yazık ya ...Acınacak haldeler.Ben mutluysam ,bunu dile getiriyorsam ya da eşimle olan güzel diyaloğuma şahit oluyorlarsa kime ne zararı var? Kalkıp milletin dedikodusunu yapmak mı doğal,mutluluğunu paylaşmak mı? :olmaz:

Heryerde var böyleleri kurtulmak zor. Güzel,başarılı,mutlu olmak başkaları tarafından hazmedilemiyor.

ahh bee biberiim böleleri yüzünden kadının adı çıkıyor iştee
hani bi laf vardır kadın kadının kurdudur diyee
işte böleleri yüzünden hemcinslerimiz potansiyel tehlikeliii :delphin:

ahh bee biberiim böleleri yüzünden kadının adı çıkıyor iştee
hani bi laf vardır kadın kadının kurdudur diyee
işte böleleri yüzünden hemcinslerimiz potansiyel tehlikeliii :delphin:

Öyle valla cnm. Anlamıyorum ben neden böyleler:sinifsinif: İnsanları takdir etmek çok mu zor? Karşıdakinin daha başarılı daha güzel daha mutlu olduğunu kabul etmek bu kadar zor mubilmiyorumkismile

Öyle valla cnm. Anlamıyorum ben neden böyleler:sinifsinif: İnsanları takdir etmek çok mu zor? Karşıdakinin daha başarılı daha güzel daha mutlu olduğunu kabul etmek bu kadar zor mubilmiyorumkismile

Maalesef bazıları için bu durumu kabullenmek çok zor.Ne desen ,ne yapsan,ne giysen suçlu durumunda olursun.Bu güzel,başarılı,mutlu diyerek hemen gardlarını alırlar.Karşı tarafa çamur bile atarlar.O zaman zararlı olurlar işte.

kıskançlıık.. yolda bazen bayanlar çantalarıyla çarpıpda geçiolar ilk başlarda çok sinirlenmiştim bu duruma ama gülüyorum artık gerçi tek bu değil ama kötü gözden sakınsın rabbim bizi (:

Benim de başıma gelir ne yazık ki, ben özellikle kadınların bakışlarını (süzerek bakarlar ya böyle) çok yakalıyorum...ama bir kere üni.de kalabalık bir erkek - kız grubunun yanından geçerken kızlardan birisi "ayy bence hiç de o kadar güzel bir kız değil" dedi direk bana bakarak (o sırada bir tek ben geçiyordum zaten) ve gruptaki herkes bana bakıyordu...Tabii çok rahatsız oldum ve bu yorumu yapan kızı gördüm, istesem ona o anda bir sürü hakaret edebilirdim ama buna terbiyem asla müsade etmez...duymamazlıktan gelip yanlarından geçtim gittim...

Ayrıca insanların gözlerini dikip bakmasından çok rahatsız olurum...ama bu da sürekli olan birşey :(( artık rahatsız edici bir bakış yakaladığımda bende gözlerimi dikip içimden "ne var" diye geçiriyorum...ondan sonra karşı taraf anlıyor hatasını bazen....

Nazar değmesin hiçbirimize inşallah.... :nazar:

yaa kızlar benim tek çekemediğim kadın tipi yiyip yiyip kilo almayanlar genetik olarak..ayy çok kıskanıyorum yaaa..ne güzellik,ne zenginlik ,ne evinin eşyası,ne evliliğindeki mutluluk bunlar beni hiç ilgilendirmez..hatta mutlu olurum gerçekten yürekten de hissederim...ama şu yiyip yiyip kilo almayanlar yok mulaelaelaelaelae

yaa kızlar benim tek çekemediğim kadın tipi yiyip yiyip kilo almayanlar genetik olarak..ayy çok kıskanıyorum yaaa..ne güzellik,ne zenginlik ,ne evinin eşyası,ne evliliğindeki mutluluk bunlar beni hiç ilgilendirmez..hatta mutlu olurum gerçekten yürekten de hissederim...ama şu yiyip yiyip kilo almayanlar yok mulaelaelaelaelae

alkisalkisalkis

hmm..
ozellıkle saclarım cok ılgı ceker ve bu yuzden aa saclara bak yada bıkac defa elleyıpde aa takmamı bunlar dıyen bayanlarla karsılastım..
bunlarıda hıc takmadım..bazen cok sık oldummuda way cantaya bak yada havaya sozlerınıde cok duydum gene bısı demedım..oyle takılmam ben..denılen soz cok olmusdur elbette ama kaıdeye almadım ıcın takılmamda..
kımsenın ne dedıgı umrumda degılkı demelerıyle hareket etmıycem nasılsa..

onlarında ileride sağlık sorunu oluyor guatırdan dolayı

aslında erkeklerde birbirini çekemiyor ama kadınlar kadar dile getirmiyor, göstermiyorlar
insan insanı niye çekemez demek daha doğru olur aslında
ben kimseyi kıskanmam imrenirim Allah banada nasip etsin derim...

bende o kdr okula kursa vs bi sürü yere gittim hic böyle medeniyet yoksunu insan bulunduran bi kursa gitmedim kapida selam veriyosun kimseden cik cikmiyor arkadasima slm veriliyor bana kesinlikle verilmiyor koridorda vs baska yerde karsilasiyosun gene ayni durum bende takmamaya basladim artik bunu yapanlarda bayan hep ...

Yakın çevremizde barınması kaçınılmaz insanlarla muhattap oluyoruz.Okulda,işte,sporda...Onların bu çekememezliğinin altında ne yatıyor ?diye düşünürüm.Maddi-manevi değerler,fiziksel özellikler mi sorun yaratan ? alsanaalsanasmile
Bir mağazaya girersiniz ya da restauranta...Sinsi bakışlar sizi takip eder.Sonuçta hepimiz belli bir olgunlağa ermişiz hangi bakışın neyi ifade ettiğini algılayabiliyoruz.Bana pis pis gözünü diken biri olursa ben de ona ''Ne bakıyorsun kinli kinli dercesine ters bir bakış atıyorum.kaydirigubbakcemile3 Erkeklerde neden böyle sinsi bakışlar yok?Erkeklerin dünyası daha saf,temiz buna inanıyorum artık.kaydirigubbakcemile3Böyle kadınlar zaten dostum olamaz.Yüzeysel ilişkimi sürdürmek zorunda olduklarımı da adam yerine koymam zaten.Kompleksli bir insanla hangi sevincinizi,mutluluğunuzu paylaşabilirsiniz ki?bilmiyorumkismile

kadınlar hem kompleks hemde kompleksli yaratıklar :)))
herkesin bir kompleksi var,kimse yok demesin :) kimisi sacından,kimisi baseninden,kimisi kaşından kirpiginden...vs vss şikayetci..

maalesef ben bu olayı tamamen "aciz" ve "ezik" insan yonumuze baglıyorum..hep "en" olmaya calısıyoruz.en guzel kadın,en guzel sevgılı,en iyi anne,en zeki personel,en guzel gıyınen,en guzel yerde gezen tozan..bu yuzden hep rekabet halındeyız..hep kendimizi bırılerıne begendırme gudusu icinde birde bakıyoruz ki bir yarısın ıcınde kaybolmusuz..

erkekler düz..sevmedigi adamın boynunan sarılıp canım cicim deyip,arkasından laf soylemıyorlar..dertleri varsa merhaba bile demiyorlar..düz oldukları icin bizim gibi katılmıorlar boyle kompleks detaylara..

çekemeyenim o kadar çok ki.allah hepsinden uzak etsin beni.meraklı ve fesat insanlar.düğünümde hafif makyaj yaptırdım babam makyaja kızıyor diye.yani makyajsız halimle pek bir farkım yoktu.düğünümden sonra evime gelen bir kız düğün resmilerime baktı düğünümden de bahsederek makyaj insanı çok değiştiriyor.başkası da ay sen düğünde bebek gibiydin ama normalde o kadar küçük göstermiyosun.vb.

yolda yururken, bir mekana girdignde vs kisaca bir grup insan icinde hemcinslerin tarafindan dikizlenmek goz hapsine alinmakk sacindannn ayakkabina kadar suzulmek en nefret vericiside ayakkabima bakilmasi, burun kivirilmasi vs... ama en kotusude en yakin arkadasin dostu tarafindan kiskanilmak taklit edilmek sanirim. Herkesin harika oldu dedigine olmadi diyen bir dost? of dost iste harika bi insan amaa kiskanc? senin begendigine ille bi kulp takacak? ayak parmaklarina palamut gibi, cirkin diyecek boyle bir insan? (oysa ole diil) makyaj yapmadigin gun cok cirkinsin diyecek oysa makyaj yaptigim gun rimel kalem ruj pudra vs bile kullanmam makyajim sadece hafif allik... kendisi ise markete giderken biel rimelsiz aslaa cikmaz... disleri bozuk die gulmez kulaklari kepce die saciniiii evde bile toplamaz bunlar allah vergisi bisey demem dostum o benim ama komplex denen seyy fena bisey. seni begnmez ama sonra sacini senin gibi yapar senin tarzinda giyinmeye baslar senin kullandigin markalari kullnamaya baslar vs... yada bazilari vardir senin imitasyonundur naniknanik Sen kafana kurdela takarsin 2gun sonra o da aynini yapar sen topuklu giyersin o da giyer... bide soyle tipler vardir kendisi sizden cok cok guzeldir ama yinede sizii gicikkk gicikkk suzerrr hemde bole yonunu size falan donerr bakar uzunn uzunnn. iste olelerine ne bakisosun be bakisi firlatirimmm kesinlikle

guzele herkes bakar imrenebilir bazi seyleri ornek alabilir. bende yolda guzel bi bayan gordugumde bakarimm tabikiii masallah der gecerimmm ne yani kustah bakislara gerek yok herkes farkli yaratilmis... guzeli de varr cirkini de

ahhh kızlar aynısını nerdeyse en yakın arkadaşımda yaşadım ya
ben gerçekten dikkat çeken bi kızım bunu güzellik açısındansa hani giydiğim taktığım tarzım kendime hastır uğraşırım bunun için de sokaktaki insanlarla aynı olmayı sevmem bişi moda değilse kıyıda köşedeki bişiyi bulurum kombine eder kullanırım hoş bi süre sonra moda oluyor o neyse
benim yakın bi arkadaşım vardı kızın saçlar siyah kıvırcık fln böyle kilolu sportif kot tişört spor ayakkabı giyinen bi kız ama ben hiç hani ne giyer ne takar diye dikkat etmiyordum benim de saçlarımın rengi açıktır uzun ve dümdüzdür genelde bunla dikkat çekerim neyse işte 4 sene içinde bu kız resmen benim kopyam haline dönüştü yaa :( çok sinir oluyorum buna. diyelim bi kemer aldım aa yeni kemer mi aldın diyo bakıo bakıo inceliyor ertesi gün nerdeyse aynısı kendi üstünde. beyaz pantolon giyerim 4 senedir hmm ne güzelmiş diyo pırt bakıyorum 3 gün sonra kendi almış. saçını da boyattı hatta nerdeyse hergün fönlü geziyor düz olsun diye. doğum günümde bile "bugün senin doğum günün ama ben dilek tutuyorum senin saçlarından istiyorum" diye mesaj atmıştı. üstelik bu kişi daha önce yazmıştım bi kere erkek arkadaşımla ona gitmiştik böyle iç çamaşarı fln görüne görüne oturup durmuştu ki kendisi ne kadar kıskançtır erkek arkadaşına karşı. benim laflarımı fln absürd göstertmeye çalışıyr sevgilime fln. şimdi de resmen iğrenç anane gibi giyinen insan benim tarzımın kopyası oldu hala daha bigün bi renk bi çeşit bişi giyiyosam ertesi gün aynısını giyiyor acaba benden başka farkeden var mı bunu bilmiyorum :((
şimdi de ben bu insana artık samimi hissetmiyorum üstelik uyuz etmek istiyorum bana öyle bi taktik verin ki herkese benim taklidim olduğunu göstereyim çünkü millet kız sen güzelleştin fln dedikçe ben uyuz oluyorum çünkü o güzelleşmedi ben oldu!

Back
X