- Konu Sahibi lirik guzel
-
Tüm yazılanlardan şöyle bir sonuç çıkarsak doğru olur mu acaba?
''Güzellik başa beladır.'' kaydirigubbakcemile3
Gerçekten de öyle...Yeteneklerimizin,maddi zenginliklerimizin bile üzerinde farklı ve önemli bir değerdir bu durumda güzellik.Anlatılanlarda ,verilen tüm örneklerde fiziksel güzellik ön plana çıkmış durumda.Farklı olan hemen hedef noktasına oturtuluyor er ya da geç.Mağazada bile birkaç dakika gördüğü bir kadını çekemeyebiliyor.kaydirigubbakcemile3Çok komik gerçekten.Hazımsızlığını belli ederek kendini küçültüyor,ama farkında değil.ohaoldumsmile Çünkü gözünü hırs bürümüş resmen.Hiçbir şeyi gözü görmüyor,kulağı işitmiyor.O kadar hırslanıyor ki,kendi dediklerini bile duyamıyor.kaydirigubbakcemile3
benim de anlayamadığım tam tersi durumlar.
Görümcem benden kat kat güzeldir.Benim denediğim bir kıyafeti ben gittikten sonra bende daha güzel durdu demeler, sürekli ben güzelim demeler , sürekli kendini beğenenlerden , yanına gelip oğluna isteyenlerden bahsetmeler.Garip yani güzel evet ama bu tavrı anlayamıyorum. İçi güzel değil ben de sevemiyorum resmi duruyorum.
Bir de bir tanıdığımız var sarışın , yeşil gözlü afet .Yanımda eşimi süzmeler , bir garip haller .
İkisinin ortak yanıda aldıkları birşeyi nerden aldıklarını asla söylemezler.
Çok çok iyi niyetle yaklaştım ama baktım ki karşıda sorun var uzak duruyorum.ÇOk güzel kadınların en güzel olma takıntısı herhalde bu.Alışveriş yapmaya vaktim olmuyor.Bu konuda ara ara zevklerini beğendiğim için yardım isterim .Ser verir sır vermezler.İnsanın düğün dernek gibi durumlarda okadar çok ihtiyacı oluyor ki yardıma ...Neyse
Çok fani dünyanın çok anlamsız durumları diyor geçiyorum artık.
Bende çekememezlik yoktur öyle.
Ama Beren Saati kıskanıyorum bu aralar. Kadın sürekli dizi çekiyor abi. Sadece iki haftalık ücreti bile beni benden alıyor.Şimdi de Nejatım İşlerimle bir dizi çekecekmiş. Yeter hatun yeteeeeeer! Bi yüzünü dinlendir, bi git gözünü sevdiğim!:84:
bereni ben de beğenirim hoş kadın su gibi..
güzel bir kadına bakmak beni mutlu eder.
....
evt yaa 2 sene ara vercem diyodu gene dizi çekcekmiş sanırım böyle yapmasa daha iyi olurdu bence de..
Bu konuya şahsım adına artık takılmıyorum,insanların hazımsızlığından başka bir şey değil maalesef.Öyleleri için de üzülüyorum.Yolda yürürken ,alışveriş merkezinde kıyafet seçerken bla bla bla fesatlanan kadınlara artık acıyorum. Tr'de bu işi yapan ,sayılı kişilerin bana yaptıkları yorumlardan sonra ,çekememezlikten söylenenler vız gelir,tırıs gider :)))))) umarım o fitne fesatların kalplerine iyilik tohumları gün gelir de serpilir.Yoksa hazımsızlıktan çat diye ikiye çatlayıverecekler, endişeleniyorum onlar için. :)))
Çok doğru Hayyal,yıllar geçse de insanların bu umarsız hırsı daha da katlanarak artacak sanırım.Belki her gün görüştüğün arkadaşından yiyeceksin bir gün bu darbeyi.İnsanı bu üzer,yoksa diğerleri zaten hayatımızda olmayan insanlar.Senin haberin yok,kadın uzaktan uzağa kinlenmiş,hastalıklı bi ruhla seni takip etmiş ...Bunlar sağlıklı bi insanın yapacağı şeyler değil zaten.Böyle yaparak ancak kendilerini rezil ediyorlar.Güzel kalpliler ise her zaman karşılığını alıyor,maddi -manevi.Bu konuya seneler önce yorumlar yapmıştık konuşmuştuk lirik cim...
Seneler gecti ama bizlere yasatilanlar hic değişmedi... Ne tuhaf
Hem de bu tarz insanlar acısından acınası... Kıskanmak degil bunun adı... Madamiks de yazmis ya bir yerde...
İnsan sevdiğini kıskanır. Sakınmak anlamında kullanılır kıskançlık...
Bunun adı, aşağılık kompleksi ve özgüven eksikliği. Baskasını kendinde olmayan veya içten ice özendigi şeyi gördüğü anda onu kotuleyip hirslanarak kendini tatmin etmek. Anlık haz alıp mutlu oluyorlar... Durum bundan ibaret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?